Turkije, Malatya
... innovative, rational, principled and responsible approach.":"Om de merken BLUE BEAD en PELİKANO om te vormen tot wereldmerken met onze innovatieve, rationele, principiële en verantwoordelijke aanpak.","Adding a new one to our strong production network every day in line with customer requests":"Elke dag een nieuwe toevoegen aan ons sterke productienetwerk in lijn met de wensen van de klant.","OUR...
Frankrijk, Brie comte robert
... "TURNKEY" projecten ontwikkeld (bakkerij, patisserie, pizzeria...). Elk concept wordt in samenwerking met distributeurs ontwikkeld. De behoeften van hun klanten, in elke regio of elk land, worden in overweging genomen dankzij persoonlijke adviezen. Met een efficiënt hulpmiddel biedt het ontwerpbureau CAPLAIN gedetailleerde lay-outplannen aan volgens een nauwkeurige voortgang om tijd te besparen en de ruimtes maximaal te optimaliseren. Ontdek onze expertise op onze website www.caplainmachines.com...
Italië, Gallarate
... voor de verschillende patisserietradities en zorgvuldig getest met zowel toepassings- als smaaktesten. De reeks omvat ook een lijn van chocolade en crèmes voor vullingen, coatings, vullingen en aromatiseringen, beschikbaar in verschillende smaken en voor elk type toepassing; een lijn bestaande uit verfijnde producten die zijn ontworpen om een toegevoegde waarde te bieden aan de verschillende...
België, Zuienkerke
... machines geïnstalleerd in bakkerijen van Helsinki tot Athene of van Porto tot Odessa, die elke dag duizenden bakkers tevredenstellen. Onze missie is om ons assortiment machines te verbeteren en te ontwikkelen door naar professionals te luisteren, zodat we hen gereedschappen kunnen garanderen die in lijn zijn met de evolutie van deze wereld van ambachtelijke bakkerij. In het hart van Europa zijn we...
Italië, Acri
... en pas daarna bestemd was voor verkoop. Deze aanpak vertegenwoordigt vandaag meer dan ooit de ziel van het bedrijf Burlato, een herkenningspunt voor onze klanten. Er ontstaan producten als echte vervangers van brood: de Frese Oro Fragranti en Nature Fibre en de Crostini; de lijn van Taralli zonder toegevoegde gehydrogeneerde vetten: Squadatielli en Campagnoli; De “SQUADATIELLI” geregistreerd merk...
Italië, Matera
...-vrije ingrediënten, glutenvrij, niet-gehydrogeneerde vetten, geen kunstmatige kleurstoffen, natuurlijke aroma's en richten zich voornamelijk op twee sectoren: ARTISANAAL met een assortiment dat is gewijd aan de IJsbereiding, Banketbakkerij, Bakkerij en Ho.Re.Ca.; INDUSTRIEEL met de Nicoletti-lijn die is gericht op grote industriële producenten. Daarnaast zijn we onbetwiste leiders in de ontwikkeling...
... Traditionele, de Bruschetta, de Bruschettine, de Grissini Crocchini, het Tramezzino-brood, het BIO witte brood in een verpakking, de Piadina, het Hamburger-brood, het Hot Dog-brood, gesneden brood, de Tortillas en nog veel meer. Roberto Alimentare srl is gevoelig voor het milieu en voor consumenten van biologische producten en heeft daarom de lijn "Essenza" geïntroduceerd, vrij van dierlijke vetten en palmolie. Roberto is een innovatief bedrijf met sterke wortels in de traditie en maakt van de kwaliteit van zijn producten zijn sterke punt.
Italië, Somma Vesuviana
... ui. Wij bieden twee productlijnen aan om aan verschillende marktbehoeften te voldoen: de Ambient lijn, met een houdbaarheid van 90 dagen, en de Frozen lijn, die tot 12 maanden houdbaar is. Elk product wordt gemaakt volgens traditionele recepten, met geselecteerde ingrediënten en gecertificeerde productieprocessen. Onze dertigjarige ervaring en het vermogen tot wereldwijde export maken ons de ideale partner voor voedingsdistributeurs, restaurantketens en internationale retailers die op zoek zijn naar de authentieke Italiaanse smaak.
Frankrijk, Labeuvrière
...Afkomstig uit de knowhow van de Franse bakkerij, worden de broden uit de Le Pain Héritage-lijn van Délifrance gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een verse kruim en een onweerstaanbaar krokante korst. De lijn omvat deelbare broden, sandwichbroden en individuele broden en komt in drie unieke en heerlijke recepten: Granen (met zijn fruitige en geroosterde tonen en de knapperigheid van zijn graanzaden), Poolish (met delicate aroma's van granen en amandel) en Zuurdesem (met meer uitgesproken tonen: een lichte zuurheid, tonen van rogge en zuurdesem).
Spanje, Logroño
...Ingenieurswetenschappen, machines en apparatuur voor de bakkerij-, patisserie- en voedingsindustrie. - Bakplaatwasmachine - Bakplaatreiniger - Spezzaciabatta "chapatera" - Multifunctionele lijn - Fijnroller "deegroller" - Automatische bladerdeeglijn - Deegschraper - Dosering - Groep van broodjes - Horizontale snijmachine - Voederhopper - Bakplaatinvoermachine - Kneed- en bolvormmachine - Broodvormer - Taartvormer - Paneermeelmolen - Amandel- en notenvermaler...
Italië, Frosinone
... om de combinatie van traditie en innovatie nieuw leven in te blazen, iets wat jonge Italiaanse ondernemers zeer dierbaar is. De bakkerij is een activiteit die zeer belangrijk is voor de familie Affinati. Eerst de kinderen en nu de kleinkinderen, blijven betrokken bij het strikt familiebedrijf. Onder de sterke punten die de productie van Panform kenmerken, zijn er zeker de smaak en de puurheid van...
Populaire landen voor deze zoekterm