...pasta's, suspensies. In de types bedbaanolie, glijbaanolie, hechtolie, hoogtemperatuur ketenolie, koelmachineolie, koude olie, compressorolie, corrosiebeschermingsolie, koelvloeistof, KSS, watermengbaar, niet-watermengbaar, testolie, snijolie, kabelsmeermiddel, spindelolie, thermische olie, transformatorenolie, vormolie, circulatieolie, vacuümpompolie, compressorolie, VDL, VDLS...
... gespecialiseerd in het verwerken van amandelen op verschillende manieren. We doen eenvoudige transformaties zoals blancheren, snijden, schaven, in blokjes snijden of het maken van meel of pasta, en enkele complexe processen zoals roosteren, frituren, kruiden of coaten. We produceren ook premium producten zoals marsepein, Spaanse nougats (turron), bonbons, amandelproteïne of eerste koude persolie en...
... binnenbanden en banden met warme (calfred) reparaties. Concentraten van zwarte beschermende verf op water- en oplosmiddelbasis, verdunbaar 1:2/3. Goslv formule 1365; emulsiezuur/oplosmiddel voor het reinigen van mallen en hielstukken. Speciale geperforeerde luchtige stof en polypropyleen voor koude reconstructie. EM 35 geconcentreerde anti-aanbak silicone, verdunbaar met water 1/30. The sblock vloeibare spray om roest op te lossen.
België, Izegem
... in hesp...), Bereide groenten (Wie bereide gerechten zegt, denkt uiteraard aan bereide groenten), Rauwkost, Koude schotels, Italiaanse en Spaanse vleesdelicatessen, Kaas (Kaasplanken, raclette, harde, halfharde, zachte, blauwe, verse, geite- of light kazen). Maar ook sausen, oliën en specerijen, tapas en beleg, pasta, belegde broodjes en verrassingsbrood, dranken, koffie en suiker, brood, confituren en choco's, koekjes, suikervrije producten, zuivel en yoghurt, noten, vijgen, dadels, snoepgoed en ten slotte varia.
Luxemburg, Luxembourg
...Pastificio Bolognese maakt verse pasta en nodigt u uit om deze te proeven in zijn restaurant of in zijn cateringwinkel. Het restaurant is bijzonder geschikt voor familiefeesten en andere banketten. Daarnaast biedt Pastificio Bolognese ook een bezorgservice voor koude gerechten aan voor een minimum van 10 gerechten of warme gerechten 's avonds voor een minimum van 25 gerechten.
Verenigd Koninkrijk, London
Verkoop en service van professionele cateringapparatuur. Pastamachines, pizza-apparatuur, gelato-apparatuur. Commerciële koeling en barontwerp. Italgi, Promag, Cattabriga, GGF, CIAM, Frigomeccanica, Rational, Panasonic, Danfoss, Longoni, Swedlinghaus, Conti, GGF. Wij bieden een complete ontwerpdienst voor bars, restaurants, cafés, keukens, kantines en voedsellaboratoria. Koude kamers ontworpen en...
Griekenland, Thessaloniki
Een idee dat lange tijd in de gedachten en harten van zijn makers heeft gerijpt, is werkelijkheid geworden en heeft een grote impact gehad. Het biedt Barbecue, Spiezen, Salades, Stoofschotels, Pizza, Pasta, Koffie en een Bar.
Italië, Roma
... producten voor metalen daken, daken, terrassen, balkons. Warmte-, koude- en zelfklevende membranen. Thermische en akoestische isolatie. Vloeibare en pasta waterdichtmakende middelen. Tegellijmen en voegmortels. Oplossingen en producten voor akoestische, thermische en gevelisolatie. Isolatiepanelen, samengestelde platen, thermische isolerende pleisters, lijmen, egalisatiemiddelen. Oplossingen en...
... ZEFIR, CHOCOLADE SNOEP 'MISZKA KOSOLAPYJ', 'BIELOCZKA', RUSSISCHE THEE 'KRASNODARSKIJ CZAJ', GEORGIJSCH THEE, GEPEKTE TOMATEN, GEPEKTE KNOFLOOK, GEPEKTE WILD KNOFLOOK, PASTA VAN COURGETTE EN AUBERGINEN, MEGA HELE HEET MOSTERD, VLEESSAUS ADZIKA, SAUS SACEBELI, SAUS TKHEMALI, ZEESLA, VISCONSERVEN ZOALS SAJRA IN EIGEN SAUS OF MET TOEVOEGING VAN OLIE, BULLETS, ANCHOVIES, EEN GROTE KEUZE AROMATEN ZOALS CHMELI-SUNELI, UCHHO-SUNELI, SWANSE ZOUT.
België, Bruxelles
Exki is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse en natuurlijke producten. Het biedt verschillende maaltijden aan, zoals: soepen, sandwiches, salades, desserts,… Zijn productassortiment: dranken (water, frisdranken, thee, koffie,…), gebak (koekjes, crumble, scone, muffin, brownie), croissants, taarten, yoghurt, fruitsalades, taartjes, tiramisu, chocolademousse, warme gerechten, lasagne, koude gerechten (salades, pasta, tabouleh, rijst,…), chocolade, chips, macarons, havermelk, wijn, azijn, olijfolie, honing, chocoladepasta,…...
Italië, Scandolara Di Zero Branco
... poederproducten op basis van gelatine en emulgatoren voor de warme of koude bereiding van melk- of fruitijs. Hun samenstelling geeft het ijs zachtheid, romigheid en een uitstekende volumevergroting. Tuttacrema is een lijn van klassieke pasta's die geschikt zijn om melk- en roomijs, mousses, banketcrèmes en semifreddo's op smaak te brengen: een combinatie van pure ingrediënten, zorgvuldig afgemeten volgens de recepten van de klassieke Venetiaanse traditie. Albert srl heeft in 1996 de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de norm UNI EN ISO 9001 behaald.
Italië, Bagnatica
... eetolie uit oliehoudende zaden, met een oliepercentage van meer dan 5%. Onze installaties zijn gericht op bedrijven die vooral gebruikmaken van mechanische en koude extractie, met uitsluiting van extractie met oplosmiddelen of chemische reagentia. De belangrijkste innovatie is dat de breking plaatsvindt door koude druk en niet door hamermolen, waarbij aan het begin van het persproces de pasta van het te verwerken product wordt gescheiden van de pit zelf, die vervolgens wordt gemalen en apart als pellets wordt afgevoerd.
... microbiologisch laboratorium houden we elke partij van onze producten nauwlettend in de gaten. Onze gebakjes worden zonder toevoegingen geproduceerd, volledig gebaseerd op onze ervaringen, en we schokken ze bij -40 graden om hun huidige staat te behouden. We bewaren onze geschokte gebakjes in onze koude opslagruimtes bij -18 graden en verzenden dagelijks onze producten naar binnenlandse en buitenlandse distributeurs met speciale voertuigen, zonder de diepvriesketen te onderbreken.
Portfolio (10)
Italië, San Salvatore Telesino
...toppings en basismixen voor patisserieën en ijssalons. We leveren snel met koeriers die de temperatuur onder controle houden in het hele land. We zijn een bedrijf dat volledig inzet op kwaliteit en we willen onze hoge standaarden als producent van uitmuntendheden van Made in Italy handhaven. In dit verband verkopen we Olijfolie Extra Vergine van 0 km, verkregen uit biologische landbouw, met koude persing binnen 24 uur na de oogst; zo verkrijgen we een product van hoge kwaliteit.
... temperatuurcontrole en gecontroleerd beheer van de verschillende fasen van de fermentatie. Onze olijfmolen combineert het beste van de traditionele methode met de beste technologie voor koude extractie. We gebruiken al jaren de Sinolea-extractiemethode, die het mogelijk maakt om de olie met grote zorg uit de pasta te extraheren. Het verkregen product is van uitzonderlijke kwaliteit en behoudt de meest delicate componenten van de olijf.
Italië, Capriglia Irpina
... fundamentele stappen: teelt, oogst, extractie, verpakking. Elke stap is delicaat en belangrijk om een hoogwaardige extra vergine olijfolie te verkrijgen. De olijven, waaruit we onze olie halen, worden met de hand geoogst, met de oude methode van 'bacchiatura' en gemalen met stenen molens. De koude persing van de zo verkregen pasta, die uitsluitend via mechanische processen wordt uitgevoerd, levert een olie met een lage zuurgraad (maximaal 0,5%). Dit alles gebeurt in Capriglia Irpina en, voor een grotere garantie, kunnen we iedereen ontvangen die het ter plaatse wil zien.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play