...De olijfblaadjes worden gebruikt volgens een oud Mediterraan recept, waarbij de methode van handmatige bereiding wordt aangepast. Olivetum wordt geproduceerd, een bittere drank met een zoete smaak gemaakt van olijfblaadjes en citrusvruchten schillen. Het is volledig geproduceerd met natuurlijke ingrediënten. Olijfblaadjes en citrusvruchten bladeren worden in alcohol geweekt; eenmaal gefilterd...
...Dit smaakadditief met natuurlijk aroma dient in het 2-componentensysteem (bestaande uit softijsbasis en smaakadditief) als smaakgevende component voor de bereiding van de softijsmix.
Ingrediënten
Suiker, spuitmagere melkpoeder, spuitsuikerwei-poeder, zuurteregelaar citroenzuur, bietensapbereiding (maltodextrine, bietconcentraat, kleurstof kap-jasmijnextract (Gardenia jasminoides), zuurregulator...
... natuurlijke ingrediënten die voor je huid zorgen:
- Avondprimrose-olie, rijk aan vetzuren, voedt je huid diep. Het brengt elasticiteit en flexibiliteit. Het versterkt de huidbescherming en biedt een gevoel van comfort.
- Jojoba-olie, die je huid voedt en verzacht.
- Azulene-olie, die de huid hydrateert en beschermt tegen uitdroging.
Formaat: 100 ml...
...TARTE AARDBEI, FRAMBOOS & BROCCIU JAM
Ingrediënten slagroom met brocciu
200 gr room met 30% vet.
1 pot brocciu & cedraat jam
de schil van een gele citroen
Bereiding
Verwarm je room in een pan op laag vuur, meng de brocciu jam erdoor en rasp de citroen. Wanneer het mengsel homogeen is, mix het dan en zet het afgedekt in de koelkast.
Opmaak
Klop je brocciu room op tot slagroom in de goed...
...Ingrediënten: bieslook, paprika, zeezout, suiker, maïszetmeel, knoflook, marjolein, oregano, aroma (bevat: SELDERIJ, GERST, TARWE), ui, MOSTERDPOEDER, zonnebloemolie, kurkuma
Gebruik: ca. 2 theelepels op 125 g crème fraîche, zure room, yoghurt, kwark
Gebruik nu onze "Dipp Provence met 18% zout" als promotiemateriaal of give-away. (Vragen hierover graag per e-mail naar: info@gojundgoj.de)
Graag bieden wij onze producten ook aan als private label, in grootverpakkingen en voor wederverkopers.
...De burrata, een kaas van gesponnen deeg, wordt geproduceerd in Puglia, met name in de stad Andria. Dit handgemaakte zakje van gesponnen deeg met een hart van Stracciatella is tegenwoordig een van de beste specialiteiten uit Puglia.
Ingrediënten: Melk, room, zout, truffel (3%) – of gorgonzola, stremsel, zonder conserveermiddelen.
Typen en Formaten
HOUDBAARHEID: 15 DAGEN
Code: BURRATP.
...Nature & CBD biedt een natuurlijke kruidenthee aan, rijk aan hoogwaardige ingrediënten die speciaal zijn gekozen om gewrichtspijn en reuma te bestrijden.
De Anti-douleur bestaat uit 30% hennep en bevat van nature CBD, zodat u kunt profiteren van wat de natuur het beste te bieden heeft.
Het wordt aanbevolen om een vetstof (melk of room) aan het hete water toe te voegen. 1 tot 2 theelepels kruidenthee en 3 minuten trekken zijn voldoende.
Merk: Nature & CBD
Inhoud: 30 G
Samenstelling: Hennep 30%, Brandnetel 20%, Moederkruid 18%, Korenbloem 7%
Type product: Kruidenthee / Thee...
...Ingrediënten*: Natuurlijke rooibos, gebroken cacaobonen, CARAMEL (SUiker, GLUCOSESIROOP, ROOM, BOTER, GUÉRANDE ZOUT), citroenschil (6%), natuurlijke aroma
- Verpakking: zak van 40 gram
- *Ingrediënten afkomstig uit duurzame landbouw
- Handmatig verpakt
- Zonder conserveermiddelen
- Beschikbaar per KG
- Beschikbaar in White label.
Wilt u een uniek recept dat bij u past? Neem gerust contact met ons op! Wij creëren en/of personaliseren unieke recepten op aanvraag.
Referentie: SENS002
Op voorraad: 58
Temperatuur: 100°C
ZETTIJD: 7 tot 10 minuten
Voor een kopje: 1 tot 2 theelepels...
...Deze boter, met zijn heerlijke room smaak, is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het is een kwaliteitsboter waarvan het proces in elke fase wordt gecontroleerd, van de boerderij tot de opslag. Dit product is verkrijgbaar in blokken van 10 kg of 25 kg.
...Gepasteuriseerde maaltijden in vacuümverpakkingen van verschillende assortimenten en smaken. Voorbeelden van maaltijden:
PASTA MET PADDENSTOELEN EN WORST IN ROOMSAUS
Ingrediënten: durumtarwe pasta, ui, champignons, worst, room, kruiden, specerijen.
AARDAPPELEN MET KIP IN SATSEBELI SAUS
Ingrediënten: aardappelen, kip, maïs, wortelen, paprika, erwten, asperges, babybonen, ui, selderij...
...Een gekruide suiker met speculaaskruimels en specerijen, klaar voor gebruik om yoghurt, room, pannenkoeken en compotes op smaak te brengen.
Ingrediënten: suiker, speculaaskruimels (honing, tarwemeel (gluten), eieren, boter, zout, specerijen), specerijen (cannelle, kardemom, kruidnagel, steranijs).
Bewaren op een droge plaats.
Voedingsinformatie
Energie 387 KJ / 93 Kcal
Vetten 0,37 g
waarvan verzadigde vetzuren 0,02 g
Koolhydraten 94,0 g
waarvan suikers 90,0 g
Eiwitten 1 g
Zout 0,04 g
Ten minste houdbaar tot 12 maanden...
...Specialiteit caramels zijn caramels die ontstaan door de gecontroleerde werking van warmte op voedingssuikers in aanwezigheid van andere ingrediënten: melk, room, boter, gezouten boter, fruitextracten, honing, mout, chocolade, plantaardige vetten...
De specialiteit caramel is er in alle vormen: poeder, stukjes, vloeibaar, pasta, maar ook in een BIO-assortiment. Het is een caramel met een textuur...
...Delicaat, zacht en subtiel gearomatiseerd, deze mosterd is ideaal voor verfijnde vinaigrettes of mayonaise en als bijgerecht bij wit vlees of koude gevogelte. Bijzonder smakelijk met gegrild varkensvlees of kalfsvlees, of als deglazuurmiddel met room, ... het subtiele nootachtige aroma zal je blijven verrassen.
Ingrediënten: Mosterdzaad, water, azijn, notenpasta (gekookte noten: 63%, water, zonnebloemolie, aroma): 5%, zout, suiker, aroma (noten), conserveermiddel: natriumbisulfiet
Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg...
... laten rusten. Met zijn weelderige textuur en uitstekende smaak, is deze bekroonde boter geliefd bij veeleisende chefs en thuiskoks.
Smaak
Zoet, Rond, Vol op de tong maar niet agressief. De nasmaak is romig, zoet, rond en aangenaam.
Ingrediënten
Gecentrifugeerde Room
Melk Herkomst
Italië – Piemonte
Producent
Fattorie Fiandino – Villafalletto (CN) – Piemonte...
...
Bereidingswijze:
Doe twee eetlepels olijfolie in een pan, voeg de rijst toe en laat het even koken, breng op smaak. Voeg vervolgens ongeveer 100 ml witte wijn toe en laat deze verdampen. Voeg beetje bij beetje het hete water toe (iets meer dan het dubbele van de rijst) en blijf ongeveer 20 tot 25 minuten roeren.
De risotto moet "romig" maar al dente zijn. Wanneer het gaar is, haal het van het vuur en voeg ongeveer 25 g boter toe. Je kunt ook twee eetlepels Parmezaanse kaas toevoegen.
Je kunt het water vervangen door room of bouillon. Bestrooi met peterselie, bieslook of basilicum en serveer.
... verkrijgbaar in verschillende smaken, biologisch en diepgevroren (met een houdbaarheid van 12 maanden).
ingrediënten
Volle koemelk, room, zout, stremsel. Zonder conserveermiddelen.
Uitstekend met tomaat en extra vierge olijfolie, met verse truffels, met worstjes, of met verschillende combinaties in de bereiding van warme gerechten.
...De likeur: Ontdek Adriatico Bianco, een heerlijke amandelmelklikeur gemaakt van 100% natuurlijke Italiaanse ingrediënten! Hier worden de amandelen met de hand geoogst en komen ze rechtstreeks uit Apulië. Bovendien worden er geen melk of room gebruikt en deze kleine lekkernij is gecertificeerd veganistisch. In de mond onthult zich een zijdezachte en romige textuur, die evolueert naar melkachtige...
...Nieuwe formule! Het product delamineert praktisch niet!
Goed schudden voor gebruik tot het glad is. Bewaar een geopende pot in de koelkast en consumeer binnen 3 dagen.
Ideaal voor het opkloppen in een blender of mixer. De resulterende room kan worden gebruikt als tussenlaag voor taarten, fruit, gebak, gebakken goederen en yoghurt.
Ingrediënten: biologische kokosnootpulp, water
Energie/ Eiwitten/ Vetten/ Koolhydraten verhouding: 304kcal, E - 2.14g, V - 30g, K - 6.34g
Houdbaarheid: 24 maanden...
...Fondeer voor onze unieke creatie: de Bouchot-mallen in trompe-l'œil van chocolade met een hart van karamelchocolade en een fijne schil van pure chocolade.
Zakje van 70 gram
Product op ambachtelijke wijze vervaardigd in onze werkplaats in Boulogne Sur Mer, Frankrijk
Ingrediënten: boter, suiker, room, chocolade...
... conserveermiddelen en kleurstoffen, en de continue controle van de meester-kok tijdens het bereidingsproces. Deze romige preisoep is gepositioneerd in het segment van superieure kwaliteit. Het is uitsluitend gemaakt van natuurlijke producten die in het veld zijn geselecteerd, zonder conserveermiddelen of kunstmatige additieven en volgens methoden die vooral de oorspronkelijke smaak van een huisgemaakt recept respecteren. Ingrediënten: prei 33%, aardappelen 22%, uien, wortelen, kippenbouillon (selderij), verse room, extra vierge olijfolie 1,3%, zout.
...Categorie: Mediterraanse Kruidenmixen
Geeft uw salade een kroon: fantastisch in vinaigrettes met azijn en olie en ook zeer geschikt voor romige dressings en dips op basis van yoghurt, crème fraîche of zure room.
Ingrediënten: Groene peper, sinaasappelschil, citroenmyrte, anijs, schisandra bessen, piment, hibiscusbloem poeder, kaneel (Ceylon), cayennepeper, peterselie
Opmerking voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten.
Inhoud: 27 g in blikken doos...
... van de voeten, maar ook van de ellebogen of knieën, een vervelende situatie die ook kan optreden als reactie op farmacologische behandelingen. Door zijn eigenschappen wordt het snel opgenomen zonder een vettig gevoel achter te laten. DE ANALYSE VAN DE MEEST RECENTE AANBEVELINGEN VAN ONCOLOGEN, DE NATUURLIJKE EN VOORTSCHRIJDENDE ORIËNTATIE VAN DE CONSUMENT NAAR PRODUCTEN MET NATUURLIJKE FORMULATIES DIE DUS BETER AANSLUITEN BIJ DE HUID EN HET RISICO OP SENSIBILISATIE MINIMALISEREN. AFWEZIGHEID VAN GEUREN EN VAN ENIGE POTENTIEEL CONFLICTUELE INGREDIËNTEN MET EVENTUELE THERAPIËN.
...-Zwitserse geiten. Geniet van deze ongeëvenaarde en onweerstaanbare delicatesse. Een unieke smaakervaring waarbij de Zwitserse Alpen met elke hap in uw woonkamer komen.
Aromaprofiel van de Grand Cru Blüemlisberg 38%: uniek met geitenmelk, bloemenhoning, room-karamel, cacao en alpenzout.