Frankrijk, Ham
... koninginnenkruidvlokken zijn het geheime ingrediënt dat een unieke smaakdimensie aan uw zoete creaties zal toevoegen. Receptidee: Crème brûlée met koninginnenkruid Ingrediënten: 500 ml vloeibare room 4 eidooiers 80 g suiker 1 theelepel vloeibare vanille 1 eetlepel vlokken van koninginnenkruid Referentie: AR805125 Ean13: 3760306805125...
Portfolio (127)
Frankrijk, Sète
...Ontdooi de Golfo Nuevo zeevruchtencocktail. Bak alle ingrediënten in 2 eetlepels olijfolie met knoflook en peterselie. Kook ondertussen de verse spaghetti. Voeg 20 cl vloeibare room toe aan de gekookte bereiding, strooi er vervolgens Parmezaanse kaas over en voeg zout en peper toe. Giet de pasta af en meng met de saus. Serveer warm.
Portfolio (42)
...Sahne-Karamell Konfekt met Cacao (15%) en Pepermuntolie Fijn bittere cacao fudge met een muntsmaak. Zeer Brits, zeer lekker. Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, ROOM, cacaopoeder, cacaomassa, aroma's. Voedingswaarden per 100g Energie 1525kJ/ 360kcal Vet 11g waarvan verzadigde vetzuren 6g Koolhydraten 64g waarvan Suiker 57g Eiwit 2g Zout <0,1g ...
... biologische room van koemelk, botercultuur, zout is niet toegevoegd. Voedingswaarde/100g : Energie : 753 kj Totaal Vet : 83,22 g Koolhydraten: 0,85 g Calcium : 15 mg Eiwit : 0,19 g VERPAKKINGSINFORMATIE GEWICHT : 250 g ARTIKELEN PER DOOS : 20 STUKS.
Portfolio (10)
België, Francorchamps
... ongeëvenaard als de originaliteit. Hoogwaardige grondstoffen, melk en room van de boerderij, zijn de ingrediënten voor een natuurlijke en echte smaak. We maken op maat alle smaken die worden besteld door koks met veel ideeën, maar vaak niet het juiste materiaal. We produceren potten in alle formaten, individuele desserts, taarten en plakken, of het nu gaat om ijs, sorbet of bavarois, de keuze is onbeperkt. Meer dan 200 smaken, moeilijk om ze allemaal in een paar zinnen op te sommen! Het beste is om ze te proeven.
Portfolio (90)
Frankrijk, Marseille
... wensen van uw klanten. Al meer dan 20 jaar reizen wij de wereld rond op zoek naar regionale producten, lokale specialiteiten en traditionele recepten. Wij sourcen ook specifieke ingrediënten en producten op verzoek van onze klanten. Dit alles dankzij ontmoetingen met producenten, boeren, chefs, distributeurs, consumenten en vele andere spelers in de landbouw- en agrovoedingssector. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
...Als melk specialist produceert en verhandelt de Uelzena eG in de bedrijfssector "Uelzena Ingredients" een breed assortiment aan melkgebaseerde ingrediënten zoals boter, botervet, magere melkpoeder en gezoete gecondenseerde melk. Tot het locatie-overstijgende bedrijfsgebied ingrediënten behoren drie productie- en twee verkooplocaties, evenals een joint venture van de Uelzena Groep, een...
Sluit je aan bij ons in de Groene Revolutie! Grisea by Y-dea excelleert in duurzame innovatie en biedt milieuvriendelijke oplossingen die het milieu respecteren zonder in te boeten op kwaliteit en verantwoordelijkheid. Ons paradepaardje is Grisea, de lijn van eco-vriendelijke cosmetica die schoonheid en duurzaamheid combineert. We zetten in op biologische ingrediënten en recyclebare verpakkingen...
Portfolio (6)
Frankrijk, Carentan
... industriëlen als RHF. Wij vervaardigen en commercialiseren karamel in verschillende vormen en recepten, en bieden professionals Industriële Voedingsproducten (IVP) aan: - Vloeibare karamel voor topping, glazuur of vulling - Karamelstukjes voor koekjes, broden, brioche, ijs, truffels…: Klassieke recept, verse room uit Normandië, gezouten boter, AOP. - Thermostabiele karamelstukjes voor kookbestendigheid - Karamelpoeder Wij staan open voor onze klanten en kunnen u ondersteunen in uw overpeinzingen en ontwikkelingsbehoeften.
Portfolio (4)
Italië, Bistagno
Giuso een eeuw van Innovatie. Productie en verkoop van producten, ingrediënten, halffabricaten en voedingsmiddelen voor ijssalons, patisserie en bakkerijen: Italiaanse ijs, room, gekonfijt fruit, candied fruit, jam, confituren, amarena. De Missie: Ingrediënten en halffabricaten produceren voor ambachtslieden en kleine industrieën, door constante zoektocht naar innovatieve oplossingen en met als doel de totale tevredenheid van de eindklant.
Turkije, Akdeniz / Mersin
WIE ZIJN WE? Wij zijn een bedrijf dat zich richt op het produceren van poedervoeding en dranken, op zoek naar heerlijke en voedzame voedingsmiddelen. De essentie van een goede maaltijd ligt in de smaak, daarom duiken we diep in de smaken en communiceren we met voedsel. Met onze bewondering voor het samenbrengen van ingrediënten, brengen we de schatten die we tijdens onze reis met voedsel...
Portfolio (19)
België, Ghislenghien
... aanwezig zijn). Ons motto: alleen het natuurlijke, zowel voor de chocolade met 72% cacao als voor de boter, de biologische amandelen uit Murcia, de biologische hazelnoten uit Piemonte, de biologische pistachenoten uit Sicilië, de biologische verse room (natuurlijk lokaal!), de vanille en alle andere ingrediënten die in de chocolaterie worden gebruikt. Geen conserveermiddelen, geen kleurstoffen...
Duitsland, München
... puurste kwaliteit. Vanwege de beste functionele eigenschappen en ingrediënten uitstekend geschikt als grondstof voor dranken, gerechten en voedingssupplementen. PLANTAARDIGE GRONDSTOFFEN: Gekiemde volkorenrijst als melkvervanger - Producten en grondstoffen uit gekiemde volkorenrijst (bijv. vervanging voor room, kaas) voor de grootschalige productie van plantaardig gebaseerde voedingsmiddelen en...
Portfolio (9)
België, Antwerpen
... diverse soorten deeg en gebakje, volledige poedermengelingen voor room en ook ingrediënten voor bevroren Deens en bladerdeeg. Aangezien wij onze ingrediënten in ultra-modern graanmolens en op basis van uitstekende grondstoffen volgens onze eigen ontwikkelde recepten vervaardigen die in ervaren voedingslaboratoria worden geanalyseerd en worden getest, het verklaart waarom de afgelopen jaren die wij in het leveren van hen niet alleen aan een brede waaier van lokale wijze klanten maar ook de uitvoer zijn geslaagd.
België, Betekom
Delvora pralines worden met veel zorg en vakkennis vervaardigd in ons eigen atelier. Hun verfijnde kwaliteit berust op het gebruik van de beste ingredienten zoals Belgische chocolade, verse room en boter. Hun versheid is optimaal dankzij de strenge hygienische voorwaarden tijdens de productie en de ideale bewaring in een droge atmosfeer bij 15°C. Het Delvora-assortiment is zeer gevarieerd in...
Italië, Trento
... onmiskenbare Italiaanse smaak wordt gegarandeerd. Onder de traditionele likeuren springen de limoncello, appel-, bosbes-, zoethout-, kokos-, koffie- en alle soorten amari eruit. Na jaren van onderzoek en ervaring op het gebied van de stabilisatie van likeuren, is Flavor Chimica erin geslaagd een nieuwe soort likeuren te creëren die 'high-tech' worden genoemd. Dit zijn producten op basis van alcoholische room, waaraan ook andere ingrediënten kunnen worden toegevoegd, zoals chocolade, eieren of kleine vruchten zoals aardbeien, frambozen, pistachenoten, hazelnoten en meer.
België, Kallo (beveren)
... zijn: kaasingrediënten: mozzarella- en cheddarkaas voor pizza-toppings of plakjes, geraspte kaas-mixen; op melkpoeder gebaseerde ingrediënten voor gebruik in bereiding van infant formula, chocolade, snoep en koekjes, (room-)ijs, brood- en banketbakkerij, UHT, yoghurt of kaas; op botervet gebaseerde ingrediënten; wei-ingrediënten. ...
België, Houthulst
...-melkveehouders van FrieslandCampina expert in melk en breiden onze kennis over toepassingen ervan voortdurend uit. Die kennis strekt zich uit van de kwaliteit van het grasland waarop de koeien grazen tot het op de markt brengen van smakelijke kazen, gezonde zuiveldranken en de best mogelijke ingrediënten voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. En alle stappen daartussen. Wij zorgen voor gezonde voeding, elke dag.
Frankrijk, Ancenis
... gecertificeerd. Als expert in fermentatie hebben we een breed scala aan ingrediënten ontwikkeld, zoals yoghurtpoeders, kwark en zelfs gefermenteerde eiwitten die in tal van toepassingen worden gebruikt: vullingen voor chocolade, fruitmousses en zure dessertsauzen, maar ook banketbakkersvullingen en yoghurtsauzen.
België, MANAGE
...DAWN FOODS BELGIUM biedt een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve producten: bakmixen, vullingen, stabilisatoren voor room en mousses, fruitbereidingen, glazuren, coatings, chocolade, aroma's, ingrediënten voor ijs, toppings en decoraties. DAWN FOODS BELGIUM is een van de leiders in de BVP-sector (Bakkerij, Banketbakkerij, Patisserie) in Europa en ontwikkelt zijn activiteiten via vier belangrijke markten: de ambachtelijke patisserie, de horeca, de ijsbereiding en de industrie.
België, Bruxelles
... SAMENGESTELDE VETTEN •Margarine voor bladerdeeg •Margarine voor room •Margarine voor incorporatie •Margarine voor bakken •Samengesteld vet "Eastern Stars" •Agrovoedingsbereiding (mix van boter + plantaardige vetten) Onze 25 jaar ervaring in de handel in de Oost-Europese landen stelt ESG in staat om de volgende gebieden te dekken: Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland, Georgië, Azerbeidzjan, Armenië...
Frankrijk, Parigne L'eveque
... duurzaamheid, wat getuigt van een diep respect voor het milieu en het welzijn van de gebruikers. Het laboratorium maakt gebruik van productieprocessen die de integriteit van de natuurlijke ingrediënten behouden, waardoor de zuiverheid en effectiviteit van elk product gewaarborgd zijn.
Portfolio (36)
Genot brengt succes. En genot ontstaat uit goede ingrediënten. De producten van Dr. Suwelack bieden de beste voorwaarden voor succesvolle genotsproducten van onze industriële klanten. Wat Dr. Suwelack zo bijzonder maakt, is de combinatie van constant hoge kwaliteit en een unieke technologie- en receptuurcompetentie, die uitzonderlijk goede smaakervaringen mogelijk maakt. Zo werken we...
Portfolio (10)
Frankrijk, Halluin
Kerr France is een handels- en exportbedrijf in de zuivelsector sinds 35 jaar. Kerr France biedt oplossingen die zijn afgestemd op uw behoeften, evenals een breed scala aan producten: vloeibare melk, poeder, room, wei, melkpermeaat en andere. Een specifieke behoefte? Wij kunnen u ingrediënten leveren van koeien, geiten, schapen en buffels. Als een bedrijf dat uitsluitend in B2B werkt, is onze...
Duitsland, Leipzig
...Wij bieden u internationale nichemerken en producten met een cultstatus op het gebied van natuurlijke cosmetica. Hoofdkriteria zijn het gebruik van natuurlijke, milieuvriendelijk gewonnen ingrediënten. Ook de duurzaamheid van traditioneel gebruikte ingrediënten zoals sheaboter, arganolie of monoi speelt een belangrijke rol. Onze doelgroepen zijn boetieks, cosmeticawinkels en studio's die zich in het belang van hun klanten willen onderscheiden van de massamarkten. Kwalitatieve adviesdiensten en een eigen magazijn met logistiek garanderen u een goede ondersteuning.
Italië, Caltanissetta
... teruggaat tot 1980, weten we de smaakpapillen te verwennen van degenen die nieuwe smaken willen uitproberen en van degenen die dat niet willen, met ingrediënten en combinaties die een perfecte balans op de tong tot uitdrukking brengen. Voor het maken van ons ijs gebruiken we alleen geselecteerde natuurlijke ingrediënten zoals: verse melk uit Sicilië, verse room, kristalsuiker, pistachenoten en amandelen...
Italië, Jesi
... kwaliteit, hebben we het beste van de nobele grondstoffen geselecteerd, zoals de Nocciola Tonda Gentile Trilobata en de Pistacchio di Bronte. We gebruiken geen goedkope gehydrogeneerde plantaardige vetten, maar alleen verse room. Om het milieu te helpen, proberen we grondstoffen aan te schaffen van bedrijven op korte afstand: Tre Valli, Monaldi, Ortofrutta, Fiorente, Trionfi Honorati, Gastreghini. Onze lepelletjes, evenals veel van de verpakkingen (bekers, enz.), zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn allemaal biologisch afbreekbaar.
... wils. Alle ingrediënten die worden gebruikt bij de vervaardiging van zijn pralines en macarons zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt Pierre Ledent uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao.
België, Oostende
...), echte room, zuiver eiwit en eigeel. Gewone en gezonde ingrediënten dus, zoals je die in eigen keuken zou gebruiken. Private label: Grote afnemers hebben vertrouwen in ons product. Zo kopt het Nieuwsblad een boeiend persartikel over Herman Desserts. Om een goede chocolademousse te bereiden, bestaat er geen geheim. Herman Desserts gebruikt enkel verse producten van de beste kwaliteit. Herman Desserts is uw vertrouwen waard als uw huisleverancier van uw merk. ...
Italië, Scandolara Di Zero Branco
... poederproducten op basis van gelatine en emulgatoren voor de warme of koude bereiding van melk- of fruitijs. Hun samenstelling geeft het ijs zachtheid, romigheid en een uitstekende volumevergroting. Tuttacrema is een lijn van klassieke pasta's die geschikt zijn om melk- en roomijs, mousses, banketcrèmes en semifreddo's op smaak te brengen: een combinatie van pure ingrediënten, zorgvuldig afgemeten volgens de recepten van de klassieke Venetiaanse traditie. Albert srl heeft in 1996 de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de norm UNI EN ISO 9001 behaald.
Populaire landen voor deze zoekterm