Frankrijk, Renaison
...De Groene Peper is de echte peperkorrel van de Piper Nigrum plant, simpelweg geoogst voordat hij rijp is. Hierdoor is hij veel milder, maar ook 'groener' in de mond. Vers geoogst, bederft groene peper zeer snel, daarom wordt hij vaak in pekel of azijn bewaard om de versheid en de knapperigheid van deze bes te behouden. Een andere conserveringsmethode is om hem onmiddellijk na de oogst te dehydrateren, zodat zijn kleur en milde geur behouden blijven. Aroma: Oregano, Peper Herkomst: Cochin, India...
Portfolio (56)
... beschouwd als "de natuurlijke schatkamer van China". sichuan toeristische bestemming Robuust en bestand tegen negatieve temperaturen tot -15°, is de Zanthoxyllum Piperitum een plant die weinig eisen stelt aan de bodem. Het is een doornige struik die tot 4 meter hoog kan worden, wat het oogstproces delicaat maakt. Deze struik maakt deel uit van de familie Netto gewicht:150 gr Ingrediënten:groene Sichuan-peper Botanische soort:Zanthoxylum simulans Oogstperiode:September - oktober...
Portfolio (50)
...Vis- en gevogeltepeper. Gebruik: Fijne citroenachtige toets. Zeer goed geschikt voor vis en gevogelte om sauzen en dressings op smaak te brengen. Zwarte bergpeper, Tellycherry bergpeper, kubebenpeper, Szechuan peper, groene bergpeper, witte bergpeper, langkorrelige peper, citroenmyrte. Fijne citroenachtige toets.
Portfolio (10)
...Steakal OG Steak-Peper Kruidensamenstelling Met onze Steakal OG maakt u van uw sappig gegrilde steak een echte smaaksensatie - klassiek gestrooid benadrukt het perfect de typische vleessmaak. Gemengd met olie krijgt u een pittige marinade, samen met groene peper creëert u heerlijk pittige pepersauzen. Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne functionele systemen voor...
Portfolio (91)
Griekenland, Chalkidiki
...Reepjes van rode, vlezige, natuurlijke peper, met de hand gesneden om te worden gevuld in Chalkidiki groene olijven. Het is het perfecte gerecht voor liefhebbers van milde maar iets pittige, zoete en hartige smaken. Al deze smaken samen zijn aanwezig in Chalkidiki olijven gevuld met rode, zoete, natuurlijke peper en kunnen elk menu begeleiden.
Portfolio (10)
Verenigd Koninkrijk, Slough
... veranderingen in de westerse culinaire praktijken. Piper nigrum, de moederplant van de specerij, is een houtachtige, altijd groene klimmer. Sri Lanka is een van de weinige Aziatische landen die zwarte peper produceert en verbouwt, terwijl Zuidwest-India al lange tijd de traditionele thuisbasis is van deze populaire specerij. Hele Zwarte Peper Hele Witte Peper Zwarte Peper Poeder Witte Peper Poeder Zwarte Peper Olie...
Portfolio (9)
...Groene olijven gevuld met rode peper 8 kg afgetapt gewicht blik...
Portfolio (9)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De Fresno-peper is vergelijkbaar met de jalapeño-peper, maar heeft meer smaak. De vrucht begint met een heldergroene kleur en verandert naar oranje en rood naarmate hij rijpt. De milde groene pepers zijn meestal in de zomer verkrijgbaar, terwijl de hete rode pepers in de herfst beschikbaar zijn, afhankelijk van de regio. Deze laatste zijn perfect voor ceviche, salsa en als bijgerecht bij rijst en zwarte bonen.
Bijpassende producten
Fresno-peper
Fresno-peper
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Groene olijven 65%, zonnebloemolie 35%, panecrumbs, gemalen zwarte peper, basilicum. Let op: tolerantie voor pitten en stukken daarvan tot 5%. Verpakkingen van: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
... dippen met vers brood). Coupage In de neus, banaan en gemalen peper. In de mond vanille en een gemiddelde maar aangename pittigheid met een lange en aanhoudende smaak in de nasmaak. (Aanbevolen bij gebakken of gegrilde vis en met pasta).
Portfolio (25)
Griekenland, Athens
...Groene olijven gevuld met pittige jalapeño-peper in een pot van 314ml.
Portfolio (6)
Frankrijk, Biguglia
...[Te genieten als een traditionele jam]. voedingswaarden per 100 g energie (kcal)= 189 en energie (Kj) = 789 vetten (g)= 0.3 waarvan verzadigde vetzuren (g)= 0 koolhydraten (g) = 464 waarvan suikers (g)= 42 proteïnen (g)= 0.8 zout (g)= 0.1 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Corsicaanse Groene Tomaten 54 %, water, suiker, vers citroensap, pectine, Timut Peper 0,2% Nettogewicht: 220 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
In 1979 opgericht in İzmir, Turkije, is 3k Global een bedrijf dat de traditionele landbouwkennis van de eerste generatie combineert met de moderne landbouwprocedures van de tweede generatie. Sinds 2000 fungeren we als een brug in de landbouw van het verleden naar het heden. Dankzij onze eigen vrachtwagens en magazijnen kunnen we transport- en koude opslagdiensten beheren. We exporteren verse fruit...
Portfolio (55)
Baycan Export Co. Ltd., als een Turks bedrijf, is sinds 1980 actief in de handel in verse fruit en groenten en sinds 2001 in de export van verse fruit en groenten... Baycan Export Co. Ltd exporteert al regelmatig fruit en groenten naar Duitsland, Frankrijk, Italië, Bulgarije, Moldavië, Oekraïne en Polen. Ons bedrijf is gevestigd in Antalya, Turkije, in het Antalya Groothandelsmarktcomplex. Wij hou...
Portfolio (10)
Marokko, Agadir
Bijpassende producten
Rode Peper
Rode Peper
Andere Producten
Sla
Sla
Portfolio (48)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Biet* (76%), boerenkaas* (8%) (geitenmelk*, stremsel, melkzuurferment), zonnebloemolie*, appelciderazijn*, sjalot*, zout, rijstmeel*, witte peper*. * Ingrediënt uit de biologische landbouw - Allergene Gebruikstips Ideaal om te smeren op sneetjes brood (met granen of naturel), je kunt je boterhammen ook verrijken met andere ingrediënten zoals zaden, kiemen of specerijen. Plaats de pot een uur in...
Portfolio (37)
Duitsland, Seevetal
Die Poppe & Groninger GmbH is een traditioneel bedrijf gevestigd in Hamburg, dat gespecialiseerd is in de handel van hoogwaardige specerijen. Het bedrijf biedt een breed scala aan natuurlijke grondstoffen en verwerkte specerijen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij jarenlange ervaring en diepgaand branchebegrip is Poppe & Groninger een betrouwbare partner. Het productassortiment omvat enkel...
Portfolio (52)
ufs.country_names.RU, Saratov
...Verse erwten worden vaak gegeten als bijgerecht, met gekookte en gekruide boter en/of munt. Zout en peper worden meestal ook aan de erwten toegevoegd, maar pas wanneer ze al geserveerd zijn. Verse erwten worden ook gebruikt om vleespastei te bereiden die in een pot wordt gebakken, salades en ovenschotels van rijst of aardappelen met groenten. Erwten worden gekookt en gebruikt voor soepen en...
Portfolio (40)
Frankrijk, Vaulx-En-Velin
...Groene pepers in azijn geven het gerecht een pittige smaak. Verschillende productformaten: 2kg, 5kg Land van herkomst: Algerije...
Portfolio (61)
Frankrijk, Castelnaudary
...Franse linzen, eendenconfit, dij origine Frankrijk, varkensworst origine Frankrijk, varkensconfit origine Frankrijk, zwoerd, gekookte jus, knoflook, tomaat, zout, peper, specerijen. CHEF'S TIPS: Ik heb besloten de linzen te bereiden als een Cassoulet. Gewoon opwarmen in een aardewerken schaal, in de oven waar ik een ½ glas water aan toevoeg. Ik geniet ervan met een Minervois en een licht knoflookachtige groene salade. Volgens de legende brengen linzen, gegeten op 1 januari, ons het hele jaar door geld. Eet ze aan het begin van elke maand, dan brengen ze ons ijzer.
Portfolio (37)
Duitsland, Greven
...GEVRIJZINGSDROOGDE KRUIDEN & SPECERIJEN ONMISBAAR VOOR FIJNE AROMA Consumenten kopen kruiden vers gesneden of in potten, gedroogd, diepgevroren en ingelegd in olie of zout. Maar niet elke consument heeft groene vingers en niet elk kruid komt goed tot zijn recht met deze conserveringsmethoden. Gevrijzingsdroogde kruiden zijn intens groen, aromatisch en blijven bijzonder lang houdbaar. Zo kunnen...
Portfolio (5)
Bulgarije, Haskovo
Spanje, Quintanar De La Orden
Capsa Marca is een van de grootste bedrijven in Spanje, dat internationaal actief is in de handel in fruit en groenten. De kwaliteit van onze producten en diensten heeft ons het vertrouwen en de waardering van onze klanten opgeleverd. Dit is voornamelijk te danken aan onze medewerkers, die profiteren van voortdurende professionele training. We hebben een compleet assortiment verse fruit en groe...
Portfolio (8)
Turkije, Ordu
...Voor de verwerking als groene olijven wordt niet gewacht tot de olijven volledig rijp zijn. Ze worden geoogst aan het eind van september tot half oktober, wanneer hun kleur van groen naar geel verandert. Na de stappen van selecteren, classificeren, sorteren en wassen, worden ze in tanks geplaatst voor het op smaak brengen. De olijven worden meerdere keren gewassen om ze op smaak te brengen en worden daarna in een speciale pekel bewaard. Vervolgens worden de pitten met speciale machines verwijderd en worden ze gevuld met rode peper inleg. Na pasteurisatie worden ze verpakt.
Portfolio (9)
België, Nivelles
... wortels en de identiteit van de Biologische Kaasmakerij van Vielsalm symboliseert. De smaak van traditie en subtiele smaken De Ardenner combineert gelukkig de smaak van traditie met de meest subtiele smaken. Rijpt van 5 tot 10 weken in zijn jonge versie, van 3 tot 6 maanden in de half-oude versie en meer dan 6 maanden in de oude versie, hij is even heerlijk op brood als in blokjes voor het aperitief. De jonge Ardenner wordt ook geproduceerd: met basilicum met gember en groene peper … Voor sublieme smaken! Het Ardenner-assortiment...
Frankrijk, Marseille
...Tijdens de aperitieven kunt u de gebroken groene Mexicaanse olijven serveren. De gebroken groene Mexicaanse olijven worden gekweekt, bereid en gekruid in Marokko. Ingrediënten: Olijven, gele paprika, rode peper, citroen, oregano, maïs, water, zout, E330, sojaolie. CROC'ELLA is gespecialiseerd in olijven, antipasti en gedroogd fruit. CROC'ELLA bevindt zich in Frankrijk in de regio Provence-Alpes...
Portfolio (145)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Herontdek de krachtige smaak van artisjok, gecombineerd met de zoetheid van groene olijven in deze crème, bereid met olijfolie voor een frisse en lichte aperitief. Te genieten als een frisse aperitief op geroosterd brood. Houdbaarheid zonder opening: 3 jaar Gewicht: 90 gr Ingrediënten: artisjokken 73,8%, groene olijven 15,4%, olijfolie 7,9%, zout 2,0%, peper 1,0% Toupine en Cabesselle is een familiebedrijf en ambachtelijke producent, gelegen naast Avignon in de Provence. De producten van dit fijne voedingsmerk zijn een uitnodiging om de smaken van deze prachtige regio te ontdekken. Gewicht: 90 gr...
Portfolio (57)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Groene peper is de vrucht van een klimplant van de peper, een vaste plant van de peperfamilie. De vruchten worden geplukt voordat ze volledig rijp zijn, wanneer hun kleur donker groen is en het oppervlak glanzend. Groene erwten zijn uitstekend voor vis- en zeevruchtgerechten, voegen een pittige smaak toe aan vlees- en groentegerechten, passen goed bij wild- en paddenstoelen gerechten en eieren...
Portfolio (178)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play