Duitsland, Wörrstadt
...Lecker's Pure Citroenzuur is uitstekend geschikt voor het traditionele inmaken van jam, gelei en confituur. Het fungeert enerzijds als zuurgeregulator en anderzijds als conserveermiddel. • Lecker's Pure Citroenzuur benadrukt de natuurlijke smaak van uw fruitbereiding • Ondersteunt het geleren van jam en confituur Ingrediënten: Citroenzuur *=uit gecontroleerde biologische teelt Allergenen: geen aanwezig Vegetarisch: Ja Vegan: Ja...
Portfolio (41)
Oekraïne, Kyiv
... conserveermiddel voor de bereiding van verschillende producten van fruit en bessen – jam, confituur, gelei. De voedingswaarde van 100 g producten is 1666,4 kJ of 398 kcal (koolhydraatgehalte) – 99,8 g. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Portfolio (27)
Duitsland, Hamburg
... kan dus ook in voedingsmiddelen worden gebruikt. Je kunt het gebruiken bij het koken van jam en gelei. Of wil je je eigen sappen en limonades creëren die een iets zuurdere smaak hebben? Geen probleem met ons citroenzuur. Ons monohydraat citroenzuur heeft een vochtgehalte van tot 9%. Toepassing: Citroenzuur is oplosbaar in water. Afhankelijk van de toepassing verschillend doseren. Bijvoorbeeld voor ontkalken 1-3 eetlepels oplossen in 1 liter water. Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan Voedseletikettering: E330 Productie: Citroenzuur wordt gewonnen uit melasse.
... • Olijfolie • Tomatenproducten • Jam en marmelades • Zure granaatappelsiroop In 2003 breidden we onze activiteiten uit met een ultramoderne fabriek in Aydın Umurlu, waardoor we een breed scala aan Mediterrane smaken konden produceren, zowel conventioneel als biologisch. We zijn vereerd om een vertrouwde leverancier te zijn voor talrijke gerenommeerde merken in Turkije en daarbuiten. Onder ons...
Portfolio (82)
Verenigd Koninkrijk, Tiptree
...Tiptree's Conserven, Marmelades, Gelei, Citroen Curd en Honing. Het fruit dat bij Tiptree wordt gebruikt, kan afkomstig zijn van de eigen boerderijen van het bedrijf, van lokale telers of van vertrouwde buitenlandse bronnen. Wat de bron ook is, Wilkin & Sons zorgt ervoor dat alleen het allerbeste fruit in elk geval wordt gebruikt. Elk afzonderlijk stuk fruit wordt met de hand gesorteerd voordat het de kookpannen bereikt.
Frankrijk, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK is een bedrijf dat fruit verwerkt dat afkomstig is uit de biologische landbouw. We geven de voorkeur aan lokale aanvoer van onze vruchten en we koken onze jam in een ketel. Sinds 1973 zijn we biologisch en we verwerken onze producten op ambachtelijke wijze om de best mogelijke kwaliteit te bereiken bij de productie van: biologische jam, compotes, puree, gelei, pruimen- en kastanjepasta. Of gedroogd fruit en fruit in siroop.
Frankrijk, Gennevilliers
... producten te benadrukken, hebben we gekozen voor een brede variëteit: infusies, siropen, gelei, kruideninfusies... Allemaal gemaakt met strikt respect voor de oorspronkelijke smaken en voordelen. De grondstoffen worden rechtstreeks vanuit de Malinese teelt geïmporteerd naar onze Franse partners, die hun ambachtelijke knowhow inbrengen om het beste eruit te halen. Zo is het volledige assortiment van onze eindproducten afkomstig van een transformatie made in France. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Portfolio (27)
Uit puur biologische teelt en zonder genetische modificatie vervaardigd, begint in 2020 de Duitse Orde, die een geschiedenis van meer dan 800 jaar heeft, samen met de familie Pacher uit eigen fruit jam, gelei en de fijnste vruchtensappen te maken. In de burchtstad Friesach produceert het bedrijf eersteklas handgemaakte kloosterlekkernijen op basis van eeuwenoude recepten. De Duitse Orde, ook wel...
Turkije, Ankara
Wij produceren jam, honing, helwa, hazelnootcrème met cacao, honingstroop en suikersiroop in onze eigen fabriek in Ankara, Turkije. Wij willen zaken met u doen om de zeer heerlijke en zeer hoogwaardige Turkse producten naar uw land of regio te exporteren. Wij kunnen in elk type verpakking en gewicht produceren en uw privélabel erop zetten, als u dat wenst. Verpakking in glazen, plastic of metalen containers, variërend van consumentenverpakkingen tot bulk industriële containers. HSC 170290 Suikersiroop, HSC 200799 Jam, Gelei, Marmelade HSC 040900 Natuurlijke Honing...
... vruchtensap. Het DOSPA-assortiment omvat - afhankelijk van de seizoensgebonden beschikbaarheid - geselecteerde jam, gelei, siroop en vruchtensap. Verwacht populaire klassiekers en verwonder u over nieuwe smaken die u misschien nog nooit heeft geproefd. Wat u zeker te wachten staat: smaakvolle verlichting en het goede gevoel een kloosterlijk geschenk uit de hemel te genieten. MISSIE: "Biologisch met meer...
Frankrijk, Lorp Sentaraille
...Het is in het hart van de Ariège, in Lorp Sentaraille, dat we al meer dan 25 jaar unieke confituren en fruitbereidingen ontwikkelen (gelei, compotes, sauzen…). Sinds kort zijn er ook confits en condimenten bijgekomen, en daarom veranderen we van naam… "Confitures des Pyrénées" wordt nu… de "Compagnie des Pyrénées"! Ons team, dat vanaf het begin van het avontuur aanwezig is, onze...
België, Ottignies
Wij zijn producent van rode vruchten (aardbeien, frambozen, bramen, zwarte bessen, rode bessen), groene asperges en vollegrondschicory in Ottignies. Wij verkopen uitsluitend onze vruchten en groenten bij ons, op de boerderij. Wij bieden confituren, gelei, likeuren, siropen en azijnen aan die door ons zijn gemaakt. Daarnaast hebben we ook producten van andere producenten: foie gras van de Ferme de la Tour, Verger de la Chise, Slakken van l’Ourchet, Lisane en Pipi d’abeille.
Verenigd Koninkrijk, Leicester
...Gedroogde hibiscusbloem wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van een speciaal soort thee, verfrissende dranken, medicinale doeleinden en in de productie van gelei, jam, fruitpasta's, siropen en andere producten. Gedroogde hibiscusbloem wordt ook wel Zobo-bladeren genoemd in Nigeria en in Egypte staat hibiscus bekend als karkade, rode thee, rode sorrel, Jamaicaanse sorrel, rosella, soborodo...
Italië, Cortazzone
... geproduceerd, evenals typische Piemontese conserven zoals giardiniera, naast confituren, jam en gelei en natuurlijk geroosterde hazelnoten en ongepelde rauwe hazelnoten. Het is mogelijk om direct bij het bedrijf te kopen of gebruik te maken van de https://shop.baldaiassa.it, die is gewijd aan online verkoop waar veel andere Piemontese gastronomische specialiteiten te vinden zijn. La Baldaiassa exporteert...
Portfolio (7)
België, Bièvre
Saveurs de Fruits is een klein familiebedrijf dat sinds 1991 fruit- en bloemenwijnen, jam en gelei, en streekproducten produceert. Oorspronkelijk gevestigd in Héron, een klein dorpje in Hesbaye, is het bedrijf in 2003 verhuisd naar Bièvre, in de Namuroise Ardennen. De belangrijkste zorg bij Saveurs de Fruits is de constante zoektocht naar de kwaliteit en smaken van de producten. Deze wil komt tot uiting: in de keuze van de grondstoffen (fruit, bloemen...), tijdens hun verwerking, en in de naleving van de normen van de installaties.
...Het bedrijf Ehenbachtaler Spezialitäten houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met de productie van huisgemaakte specialiteiten. Dit omvat heerlijke jam, broodbeleg en pesto's, verschillende soorten siroop, snoepjes, gelei en kruidenpasta's. Al onze producten worden gemaakt volgens eigen recepten, eigen ervaring en de kennis uit alle hoeken van de wereld, die ons tijdens onze wereldwijde reizen door topchefs, kruidenexperts en sjamanen is bijgebracht.
Duitsland, Wiesbaden
Met liefde en zorg worden er kleine lekkernijen voor u bereid in de Engelwurz-manufaktur. Jam, gelei, marmelade, siropen, chutneys, broodbeleg, bloemsalt en kruidenzout.
Polen, Krynica-Zdrój
Distributie van jam, fruitspread of gelei als promotionele artikelen, geschenken en giveaways. Aangepaste bedrukte etiketten. Private label en grote hoeveelheden beschikbaar.
Portfolio (6)
Productie van jam, gelei en chutneys, voornamelijk van wilde fruitsoorten en zeldzame fruitsoorten.
Portugal, Moura
A ATLANTIDA - APIS GOURMET is een bedrijf dat zich richt op de export van regionale en voedingsproducten uit Portugal, met name honing en afgeleiden producten, bijenproducten, bijenkorven en bijenvoeders. Regionale producten: honing van verschillende soorten (meervoudige bloemen, rozemarijn, sinaasappel, heide, kastanje, enz.), bijenpollen, olijfolie, olijven voor en in conserve, wijnen, gedroogd fruit, gourmet chocolade, fleur de sel, ambachtelijke kazen, ambachtelijke worstwaren, vis en gourmet patés in blik, jam en gelei, vijgenkaas, speciale producten.
Bulgarije, Plovdiv
Frankrijk, Moriviller
... producten zijn AB-gecertificeerd door Ecocert. Mijn 'fruit' producten: framboos, zwarte bes, aardbei, kruisbes, vlierbes, appel, peer, pruimen (mirabelle, quetsche) uit mijn regio, vers of verwerkt tot sap, gelei, siroop, jam, likeur, limonade. Seizoensgebonden bloemen, mooi en/of geurend in boeketten en composities met een specialiteit in geurige pioenen en iris.
Goedemorgen Van Karramel ARTISANALE EN CREATIEVE JAM Wij zijn een bedrijf gevestigd in ESTUBENY, een dorp aan de kust van VALENCIA. Wij maken onze jam op ambachtelijke wijze, zonder kleurstoffen, conserveermiddelen of toevoegingen. Wij produceren allerlei soorten jam van eersteklas fruit en groenten. Ook maken wij gelei.
Griekenland, Corfu
...Wij bieden jam van zowel tamme als wilde vruchten van lokale variëteiten, gelei van tamme en wilde bloemen en vruchten, lepelzoetigheden en hapjes van gedroogde lokale vruchten met kruiden en specerijen, en bijzondere voorgerechten (paté) van groene en gedroogde tomaten, kleurrijke paprika's en geitenkaas, pittige zoetzure sauzen (chutney) en kleine Corfiotische olijven. En voor degenen die...
Verenigd Koninkrijk, Manchester
... markten. Paradise (UK) Limited, PFI, werd opgericht in 1999. De producten omvatten, naast andere voedingsmiddelen zoals jam, gelei, marmelade, ingelegde groenten in olie, gemberpasta, knoflookpasta, groene chilipasta, rode chilipasta, mineraalwater, specerijen masala, mayonaise, chutneysaus, currypasta's, vruchtensappen, zonnebloemolie voor koken, koekjes, enz., onder de merknaam PARADISE.
Italië, Bagnolo In Piano
Ons bedrijf werd opgericht in 1929 door de heer Angelo Dallari. Het was zijn zoon Roberto die, aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, begon met de extractie van enocyanine uit de schillen van Lambrusco- en Ancellotta-druiven, die bijzonder rijk zijn aan rode pigmenten. Anthocyanen worden gebruikt om alcoholische en niet-alcoholische dranken, vermouths, jam en gelei, vruchtensappen en ijs te...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play