Frankrijk, Furiani
...Een prachtig cadeau dat uitnodigt tot reizen met deze mix van smaken. Het bestaat uit: - een doos met een assortiment van fijne chocolade. - een buis met gemengde proeverij vierkantjes (melk en puur) - een tablet pure chocolade bestrooid met knapperige, geroosterde hazelnoten. - een jam van het seizoen, afhankelijk van de seizoensgebonden vruchten (foto niet bindend). - een prachtige glazen...
Portfolio (97)
Frankrijk, Bordeaux
...Onze zoete winkel biedt een exquise selectie van producten om de meest veeleisende smaken te bevredigen. Bij JEM EXPORT bieden we koffie, chocolade, snoep, suikers, meel, koekjes, taarten, brood en granen aan. Elk product is gekozen om zijn superieure kwaliteit en heerlijke smaak, wat zorgt voor een onvergetelijke smaakervaring. Onze zoete producten zijn perfect voor supermarkten en distributeurs...
Portfolio (6)
...taucherli «chili» Madagaskar 64 Drankchocolade met stokje Het taucherli is een groot praline dat met de grootste zorg met de hand is gemaakt. "chili" is de pittige onder de taucherli! Een fijne mix van een bloemige en een vurige soort chili verwarmt u twee keer. Iets voor liefhebbers, gemaakt van de couverture Madagaskar met 64% cacao. Met behulp van het stokje wordt het taucherli in hete melk geroerd en biedt het een nieuwe manier van genieten van warme chocolade. Verwarm eenvoudig 2-3 dl melk tot 80°C en roer het taucherli langzaam erdoor. Dan kan het genieten beginnen!
Portfolio (9)
Italië, Monterotondo
... voor als een fijne en geurige poeder, ideaal voor gebruik in de bereiding van voedingsproducten, vloeistoffen, halfvloeibare en vaste stoffen, dankzij de uitstekende oplosbaarheid. Geschikt voor het bereiden van dranken, ijs, chocolade, gebakken producten, pasta en nog veel meer.
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
...Onze fijne cacaobonen, afkomstig uit West-Afrika, getuigen van onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, en verrijken uw producten met de essentie van chocolade. Oorsprong: Ivoorkust Teeltwijze: Biologisch, Conventioneel Stijl: Grondstof, gefermenteerd, gedroogd/sorteerd Kleurklasse: Bruin GEUR: Fruitig, nootachtig Vreemde stoffen: Max. 1 % Defecten: Max. 3 % Vochtigheid: -7,5 % max Gemiddelde grootte: 22 min en niet meer dan 12 % buiten het bereik Kaliber: Min. 35/100 g Verpakking: Jute zak Proefbestelling: 14 metrische ton (één 20-voets container)...
Bijpassende producten
Cacaobonen
Cacaobonen
Andere Producten
Suiker
Suiker
Portfolio (15)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Vooraf gesneden in 12 stukken. Amandeltaart op basis van een Snickers-chocolade gecombineerd met amandel, fijne chocoladecrème en een luchtige chocolademelk. De taart is bestrooid met verschillende stukjes pinda's en chocolade en bedekt met een dunne laag melkchocolade.
Senegal, Dakar
...Scrub op basis van sheaboter, zwarte zeep en fijn zand met een natuurlijke vanille-chocolade geur. Kan zowel op het gezicht als op het lichaam worden gebruikt. Reinigt de huid van dode huidcellen en onzuiverheden dankzij de werking van het zeezand. Samenstelling: Sheaboter, Balanites olie, Fijn zeezand, Sinaasappelbloesemwater, Vitamine E, Natuurlijke geur, Natuurlijke conserveermiddel...
Portfolio (57)
...Knapperige amandel en pistache met een fijne laag pure chocolade.
Bijpassende producten
Mudejares
Mudejares
Portfolio (1)
...Heerlijke truffels met Cognac Fine Champagne, smeltend en smaakvol, subtiel bestrooid met cacao. Truffette de France biedt u de romige genot van chocolade in combinatie met de subtiliteit van het aroma van Cognac Fine Champagne. Verpakt in een mooie zilveren doos, combineren deze chocolade truffels op verfijnde wijze de elegantie van de fine champagne met de smeltende textuur van de chocolade truffel.
Portfolio (6)
Frankrijk, Lannilis
...cacaoboonmix criollo, forastero, trinitario, wereldberoemde cacao en gelabelde fijne cacao, we zijn op de prijs van de cacaobeurs, bedankt met vriendelijke groet, doms...
Portfolio (3)
Portugal, Bragança
...Uiterlijk en Textuur Witte/beige kleur, staafvorm; Delicate en licht krokante textuur. Gebruik Ideaal voor mueslirepen en eiwit supplementen, chocolade en gebak, salades, yoghurt- en havertoppings, granen en granola.
Portfolio (5)
... reep bestaat uit fruit of bessen; Echte chocolade (56% cacaoproducten); Laag suikergehalte (suiker alleen in chocolade); Fijne crunch; Verminderd glutengehalte; Aantrekkelijke verpakking die de focus op het kinderlijke publiek benadrukt; Handig formaat voor schoolsnack - 30g.
Portfolio (10)
Spanje, Granada
... chocolade. Vrij zoete en aangename tannines, met nuances van drop. Lang en persistent. Exquise balans tussen mond en neus. Anchurón ligt in de Spaanse provincie Granada. De wijngaarden strekken zich uit in de uitlopers van de Sierra Nevada, het Natuurpark van de Sierra de Huétor en het Natuurpark van de Sierra de Baza, op een gemiddelde hoogte van 1.000 meter boven zeeniveau, waardoor het tot de Hoge Andalusië behoort. De productieprocessen combineren de Spaanse traditie met de nieuwste technologische vooruitgangen, hernieuwbare energiebronnen en milieuvriendelijke praktijken.
Portfolio (5)
Frankrijk, Bordeaux
...Geschiedenis: Château Grivière heeft 36 hectare wijngaarden op een grindachtige bodem in de gemeenten Blaignan, Prignac en Ordonnac. De familie Charloux leidt deze eigendom met dynamiek, wat blijkt uit de overstap van de wijngaard naar duurzame landbouw. Druivenrassen: Merlot, Cabernet Sauvignon Proefnotitie: Diep paarse granaatkleur. Noten van chocolade, karamel en zoethout. Fijne, fruitige...
Portfolio (43)
Frankrijk, Pantin
...chocolade, cederhout en specerijen. Bij het walsen domineert een goed rijp fruit. In de mond begint het met een mooie densiteit, zeer rond, met krachtige en fijne tannines. Houten, vanilleachtige en kersenpittonen komen tot uiting in een mooie lengte "Château Les Dames de la Renardière 87/100 Jaargang 2008 Rode wijn – Bordeaux supérieur Robijnrode kleur, met paarse reflecties. Neus die zich opent met mooie kleine geconserveerde rode vruchten (aardbei, kruisbes, framboos), geroosterde en kruidige toets. Zachte, frisse mond, met omhulde tannines en precieze aroma's. Een knapperige stijl,...
Portfolio (102)
Zwitserland, Muri B. Bern
...De varianten van de verdere verwerking zijn talrijk: Er zijn ontpitte pruimen gevuld met pruimenpasta, pruimen gearomatiseerd met vanille of sinaasappel, ingelegd in Armagnac, omhuld met pure chocolade, fijne pruimenpasta of pruimensap.
Oekraïne, Kyiv
... natuurlijke smaak van verse meloenen. De natuurlijke zoetheid van Panfruit gevriesdroogde meloen kan chocolade en andere snoepjes vervangen. Hoe wordt het gemaakt? Gevriesdroogde producten van Panfruit zijn een innovatieve manier om fruit, bessen en groenten te drogen, terwijl hun gezondheids-, smaak- en aroma-eigenschappen behouden blijven. Om hoogwaardige gevriesdroogde producten te maken, gebruiken...
Portfolio (19)
Polen, Wrocław
...Dompel jezelf onder in een zoete, smeltende ervaring met een melkchocolade met karamel, geïllustreerd met een Poolse PZL P.11 vliegtuig! Het product is een mix van fijne chocolade en gekarameliseerde suiker, wat de perfecte harmonie van smaken creëert. De verpakking is versierd met een originele afbeelding van een van onze favoriete vliegtuigen. Binnenin vind je ook een sticker met een afbeelding om de luchtvaart charme langer bij je te houden. Probeer onze melkchocolade met karamel en verwenn jezelf met een moment van zoete vreugde. Topping: Karamel Set: Coco...
Portfolio (179)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... geleiders om blokken chocolade van verschillende groottes te gebruiken, tot 5 kg chocolade. Ook is er een mes met 4 scherpe kanten dat deel uitmaakt van de professionele chocorasp. Gemakkelijk schoon te maken en gebruiksvriendelijk, de handmatige chocoladerasp is perfect voor horeca-professionals die prachtige lichte, fijne en regelmatige chocoladeschilfers willen produceren. afmetingen: L 350 x B 340 x H 350 mm...
Portfolio (188)
Duitsland, Raesfeld
...In onze patisserie bieden wij u chocolade van melk tot puur, gevuld of met een bijzondere aroma. In ambachtelijke productie en alleen met geselecteerde ingrediënten creëren wij verfijnde Ook pralines en truffels worden bij ons vers gemaakt. Zo ontstaan zoete meesterwerken die overtuigen met aandacht voor detail en creativiteit. Fijne lekkernijen worden voorzichtig uit natuurlijke grondstoffen in...
Portfolio (2)
...De Seckauer Früchtelebkuchen is een fijne honingkoek gevuld met gesneden gedroogde pruimen, vijgen, aranzini, citroenschil, rozijnen en jam, en is in chocolade gedipt. Nettogewicht: 235 g | Houdbaarheid: 180 dagen na productie - op kamertemperatuur bewaren | L 11,5 x B 6,0 x H 5,0 cm | Allergenen: Glutenbevattende granen, melk, eieren, soja of soja-afgeleiden, noten, SO2 en sulfieten Artikelnummer: 6010 Vulgewicht: 235 g Kwaliteitskenmerk: AMA-handelssymbool, baktraditie sinds 1660...
Portfolio (10)
Duitsland, Augsburg
...Dit Frappé kenmerkt zich door de goede smaak en zijn romigheid. Blik van 2 kg. De romige Frappé kan koud, maar ook graag heet gedronken worden. Cape Dorato biedt naast fijne drinkchocolades ook uitstekende Frappé aan. Een heerlijk koud drankje voor het warme seizoen. Deze kan natuurlijk ook heet gedronken worden. De Frappé van Cape Dorato hebben een bijzondere smaak en zijn uitermate romig. Cape Dorato biedt verschillende soorten Frappé aan. Probeer gerust en kies uw favoriete smaak.
Portfolio (9)
Duitsland, Hohentengen
... gelegenheid en elk seizoen. Het resultaat zijn harmonieuze/smaakvolle decoraties voor taarten en gebak, evenals voor alle gelegenheden zoals bijvoorbeeld bruiloften en verjaardagen. Fijne chocoladedecoraties, gedetailleerd uitgewerkte suikerfiguren, edele marsepeinen rozen, prachtige bruidspaarfiguren en nog veel meer maken een feest onvergetelijk. Ons productassortiment voor taartdecoratie hebben we in...
Portfolio (3)
Duitsland, Eningen Unter Achalm
...Aan alle pralinemachines, zich het bord-geef met vetlever, riemverbreder, kurkenknaller, alleswoller & nietsbereuer, lieve vrienden van ons huis. Wij zijn vinchoc – Jouw premium manufaktur voor de fijnste truffels & praline presentjes met jouw logo veredeld. WAAROM VINCHOC: Wij houden van chocolade. Als premium manufaktur hebben wij ons exclusief gespecialiseerd in de productie van de fijnste...
Portfolio (3)
Frankrijk, Peyruis
...% ambachtelijke productie Onze CHOCOLADE van pure cacaoboter is verkrijgbaar in meer dan 100 lekkernijen. De recepten en technieken blijven traditioneel. De CALISSON is de viering van de amandel uit de Provence. Zijn verfijning maakt het een van de meest gewaardeerde snoepjes van de Provence. Ontdek onze calissons, onze mini's, de traditionele, met bosbessen, met génépi... De NOUGAT vindt zijn finesse in de combinatie van de amandel uit de Provence en lavendelhoning. U heeft een ruime keuze, meer dan 70 referenties, met gekonfijte vijgen, frambozen, karamel... Een hele palette van smaken om te ontdekken!
Portfolio (51)
Zwitserland, Vétroz
Cocoa Valley is sinds 2012 een trotse producent van eersteklas cacaobonen en fijne chocolade. In deze jaren hebben we ons toegelegd op ambacht en de kwaliteit van onze producten om onze klanten een onvergetelijke smaakervaring te bieden. Onze plantages beslaan meer dan 3000 hectare in de vruchtbare valleien van Kameroen, waar onze cacao gedijt in een natuurlijke, ongerepte omgeving. Het is onze...
Italië, Sassello
Sinds 1860 zijn er decennia verstreken, maar de ambachtelijke productie blijft onze filosofie. De huidige productie omvat, naast de zachte amaretti, die in verschillende versies worden gemaakt maar altijd in de originele dubbele strikverpakkingen, ook: baci di dama, gebakjes bedekt met zeer fijne chocolade, krokante amaretti en, voor de feestdagen, de traditionele panettoni, pandori en colombe...
Italië, Barletta
... magnesium, allemaal met suikervrije chocolade, en 10 biologische producten gemaakt voor de meest delicate en verfijnde smaken. PRIJS: 2007 (Dolci Torino) Beste begeleidende zoetigheid 2013 (TuttoFood Milaan) 1e prijs ecologisch 2018 (Chocolate awards med. Florence) zilveren medaille voor fijne chocolade. Wij produceren: glutenvrij, suikervrij, biologisch, nutraceutisch, veganistisch en vegetarisch, met zonne-energie en ecologisch duurzaam.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Etienne
Creëerders van smakelijke herinneringen sinds 3 generaties en specialisten in Franse chocolade, de Confiserie des Arcades en zijn teams zetten hun vakmanschap in voor uw smaakpapillen! Chocolade, snoepjes, suikerbonen, fijne koffie, delicatessen... Vind uw geluk in onze winkels met duizend en één smaken! Maak uw keuze uit de vele merken die worden aangeboden: Weiss, Voisin, Valrhona, Michel Cluizel, François Doucet, Chocolaterie du Val Janon, Médicis, Haribo...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play