Frankrijk, Chazelles Sur Lyon
Roland CHARLES richtte in 2009 het bedrijf Charles CHOCOLARTISAN op en de website www.pateatartiner.fr. Onze planeet, onze gezondheid! Uit voorzorg hebben we besloten om onze PÂTES À TARTINER ZONDER PALMOLIE te maken!!! Geen kokos, geen copra. Pateatartiner.fr, de site van Charles CHOCOLARTISAN, is een ambachtelijke chocolaterie die gespecialiseerd is in pasta's om te smeren. Gemaakt van cacao en ...
Frankrijk, Wingles
Welkom in de wereld van chocolaterie Chocolatstehle, uw smakelijke partner voor uw behoeften aan hoogwaardige chocolade. Wij zijn gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van luxe chocolade voor professionals. Wij werken met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, afkomstig van duurzame teelt, om u uitzonderlijke producten te garanderen. Wij hechten veel waarde aan het respecteren van de choc...
Portfolio (43)
... chocoladefabriek over 2013 Locatie Dortmund groeit 2008 Nieuwbouw Murtfeldt Plasty, CZ 2004 Murtfeldt wordt 50! 1999 Nieuwbouw Mata, NL 1994 Certificering volgens DIN EN ISO 9001 1993 Oprichting van Murtfeldt Italia, IT 1992 Opening Murtfeldt Plasty, CZ 1989 Opening van dochteronderneming Mata, NL 1973 Bouw van het hoofdkantoor op de huidige locatie 1969 Verhuizing naar Dortmund-Barop 1967 Introductie van de kettingglijschienen 1963 Start van de eigen productie 1958 Introductie van het originele materiaal "S" groen® 1954 Oprichting van het bedrijf...
Portfolio (11)
Italië, Roma
...is ongeveer 2 pallets per week! Dus bij ons vind je altijd een breed assortiment aan producten en talloze nieuwigheden elke week. We zijn ook online aanwezig op onze website www.americalandroma.it. We kunnen alle hongerige Junk Food-liefhebbers bereiken. Je kunt vinden: Reese's, Hershey's, Pringles, Doritos, Cheetos, Oreo, Lucky Charms, Froot Loops, Cinnamon Fluff, Marshmallow, Twinkies, Donuts, Twizzlers, Macaroni Cheese, barbecuesauzen, pannenkoekenmix, ahornsiroop, pop tarts, Harry Potter-producten, Willy Wonka en de Chocoladefabriek, Betty Crocker taartmixen, gedroogd vlees.
België, Wauthier-Braine
... smakelijk en innovatief. Alle producten van de Tohi-lijn zijn uitsluitend afkomstig van gecertificeerde biologische landbouw. Geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteit, onthullen onze ingrediënten die in de chocolade zijn verwerkt hun subtiele en echte smaken. Tohi respecteert de ecologie. De chocoladefabriek is ook CO2-neutraal gecertificeerd. Tohi produceert gegarandeerde chocolade. Kwaliteitscontroles - zowel technisch als organoleptisch - worden op elke stap van het productieproces uitgevoerd. De chocolade van Tohi is dus Fair Trade gecertificeerd.
Italië, Almenno San Bartolomeo
Opgericht in 1912, gespecialiseerd in de productie van ijs met grondstoffen van uitstekende kwaliteit zoals vers gemolken melk, Amalfi-citroenen, kastanjes uit Calizzano en Thun-honing. Het productieproces omvat de controle van elke fase, van de voorbereiding tot het draaien, met periodieke microbiologische controles om maximale veiligheid te garanderen. Er wordt niets aan het toeval overgelaten, ...
De Confiserie Lopez is sinds 1977 gevestigd aan de Zeedijk, na de opvolging van de beroemde confiserie Tamisier. Manuel Lopez, meester-ambachtsman, maakt al zijn snoepgoed op ambachtelijke wijze. De Niniches, Berlingots, Lollies, Suikerstokken, Gebroken Hout, Drop, Marshmallows, Nougats en Karamels met fleur de sel worden met de hand gemaakt voor het grote plezier van jong en oud. De winkel is ges...
Frankrijk, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van chocolade. Het bedrijf produceert een breed scala aan ambachtelijke chocolade van uitstekende kwaliteit.
Frankrijk, Toulouse
Het Chocoladebedrijf werd in 1994 opgericht door Vincent Puyuelo in Toulouse. De passie en het ambachtelijke vakmanschap van Isabelle en Vincent Puyuelo staan in het teken van uw zoetigheid! Wij maken in het zicht van onze klanten in onze winkels-Ateliers onze chocoladeplaten, onze fudges, onze chocoladepanelen, onze gigantische Orangettes, onze praliné rotsen en onze chocoladevormen. We beginne...
Frankrijk, SAINT ETIENNE DE BAÏGORRY
De chocolaterie LAIA Txokolategia is gelegen in het hart van het Baskenland, in Baïgorry, een land van tradities en gastronomische schatten. Het is een van de laatste ambachtelijke chocolaterieën die nog werken met cacaobonen om alle stappen van de transformatie naar chocolade te beheersen. Wij bieden u ons brede assortiment producten aan op verschillende verkooppunten in het departement 64.
Frankrijk, Bracieux
Het bedrijf MAX VAUCHE CHOCOLATIER is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van chocoladeproducten. Van de geschiedenis van chocolade tot de proeverij, de chocolaterie Max Vauché staat symbool voor de chocoladecultuur. In 2003 werd Max Vauché Meester Artisan Chocolatier. Sinds 1 augustus 2008 breidt Max Vauché zijn vakmanschap uit door zijn eigen chocolade te produceren. Naast het laborat...
België, Wavre
L’art de Praslin is een ambachtelijke chocolaterie. Ze biedt een ruime keuze aan ambachtelijke pralines met verschillende smaken, truffel, amandelpasta, ganache, nougat,… Er zijn ook zakelijke cadeaus beschikbaar (speciale geschenkdozen). Mogelijkheid om online te bestellen.
Frankrijk, Marssac Sur Tarn
De Chocolats YVES THURIES vertegenwoordigen het vakmanschap van een traditionele Franse chocolatier, Yves Thuriès. De chocolaterie produceert chocolade van pure cacaoboter. Ze maken chocolade tabletten, chocolade geschenken, macarons van chocolade, chocolade hapjes en andere verfijnde chocolade met exclusieve recepten. De chocolade van YVES THURIES is van uitstekende kwaliteit en heeft een uitzond...
Verenigd Koninkrijk, Crickhowell
Handgemaakte, bekroonde chocolade van Jules James, Meester Chocolatier. Sinds hij op 12-jarige leeftijd naar Canada emigreerde, afstudeerde als chef-kok op 18-jarige leeftijd en vervolgens over de hele wereld werkte - van Vancouver tot Bali, New York tot Australië, Dubai tot Japan, om maar een paar te noemen. Nu, terug in de prachtige Brecon Beacons, Crickhowell in 2010, delen Jules en zijn partne...
België, Limal
Het bedrijf bij Lio is gespecialiseerd in ambachtelijke patisserie en chocolaterie. Het biedt een breed scala aan pralines, taarten en gebak.
België, Voroux Goreux
La Chocolaterie du Haut Clocher is een ambachtelijke chocolaterie die u chocolade van de hoogste kwaliteit garandeert. Wij bieden een assortiment van klassieke pralines (praliné, karamel,...), omhulde pralines (voor Kerst, Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag,...), originele pralines (in samenwerking met andere ambachtslieden) en de mogelijkheid om uw pralines te personaliseren voor uw zakelijke c...
België, Samrée (La Roche-en-Ardenne)
Als een klein familiebedrijf begon Cyril Chocolat met de productie van hoogwaardige pralines, die in een groothandelsysteem worden verkocht in de mooiste bakkerijen, onder de naam "huisgemaakte pralines". Op zoek naar vernieuwing en originaliteit, verwierf Cyril Chocolat in 2000 een professionele printer. Dankzij deze nieuwe apparatuur ontwikkelt Chocolaterie Cyril een assortiment van tabletten en...
Frankrijk, SERRES-CASTET
Ambachtelijke productie van snoep, fijne chocolade, gedroogd fruit en amandelen omhuld met chocolade van hoge kwaliteit. Assortiment van snoep en chocolade-specialiteiten, waaronder de beroemde GEBRANDEDE DRUIVEN, gemarineerd in grote cru's zoals Sauternes, Jurançon... Sinds 1945, het jaar van oprichting van de chocolaterie door Guy Verdier, zet de 3e generatie zich in om het nobele karakter van z...
België, Manaihant-Battice
De gemeenschappelijke noemer van al onze producten: een constante en gelijkwaardige kwaliteit. Al onze chocolade is gemaakt van 100% pure cacaoboter en we garanderen voor al onze producten, zonder uitzondering, een zeer grote versheid en een onberispelijke smaakbeleving. We letten bijzonder op de harmonie van smaken, zonder ooit de ingrediënten te vervormen. Samengevat, van buiten en van binnen, ...
België, Brussels
In de chocoladefabriek Planète Chocolat worden Belgische pralines, truffels en chocolade lekkernijen nog traditioneel met de hand gemaakt. Al onze producten zijn samengesteld uit alleen de beste grondstoffen en bestaan bijvoorbeeld uit 100% pure cacaoboter. In onze online winkel vindt u zowel een selectie van onze fijnste praline keuzes, die niet alleen geschikt zijn om zelf van te genieten, maar...
Oostenrijk, Kirchdorf An Der Krems
Kwaliteit uit traditie sinds 1928 Niet alleen de Bachhalm chocoladefabriek, maar ook het Café Bachhalm bevindt zich in het kleine stadje Kirchdorf an der Krems in Opper-Oostenrijk.
Turkije, Kayseri
Aytaç Keks-, Wafeln- en Chocoladefabriek is in 1994 begonnen met haar activiteiten in het georganiseerde industriegebied in Kayseri, Turkije, en voert het productieproces uit op een gevestigde oppervlakte van 11.000 m². Ons bedrijf vormt het assortiment van goederen die worden geproduceerd op basis van de gevraagde vraag, waarbij meer dan 40% van de totale productie wordt geëxporteerd. Het...
Portfolio (1)
Verenigd Koninkrijk, Skipton
...Sarsaparillas is de ultieme snoepwinkel, geïnspireerd door de filmklassieker uit de jaren '70 'Willy Wonka en de Chocoladefabriek'. Het hele interieur van de winkel is ontworpen om de magie van de film opnieuw te creëren. De winkel is uitgerust met mahoniehouten kasten van muur tot muur en een antieke gouden kassa. Als dat niet jouw gouden ticket is, dan zijn de lekkernijen dat wel. Met meer dan...
Polen, Wiazowna
...De chocoladefabriek Chocomoco werd opgericht in 1995 en is gespecialiseerd in de productie van chocoladeplakken. Daarnaast produceert het ook gevulde snoepjes, couvertures en crèmes. Het grootste voordeel van de fabriek is de productie van chocolademassa's vanaf de basis. Chocomoco verwerkt cacaomassa, cacaoboter, suiker en melk tot heerlijke producten die naar 25 landen over de hele wereld...
Zweden, Ystad
Chokladbiten Ystad is een kleiner en persoonlijk bedrijf, maar met grote mogelijkheden. We doen altijd ons best om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en produceren zowel in grote als kleine hoeveelheden, afhankelijk van de wensen van jouw bedrijf. We werken met grote flexibiliteit en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe markten en wederverkopers. In onze chocoladefabriek maken we veel...
Oostenrijk, Wien
De laatste peperkoek- en chocoladefabriek in Wenen, sinds 1830.
Frankrijk, La Houssaye-En-Brie
La Ferme au Chocolat Fonderie à la Campagne is een chocoladefabriek en snoepwinkel in La Houssaye en Brie in Seine et Marne, beheerd door de heer ENGRAND Grégoire, meester-chocolatier. www.lafermeauchocolat.shop...
1979: Dolce Idea Fabbrica di cioccolato wordt opgericht met ambachtelijke verwerking, onder leiding van Gennaro Bottone. Sinds 1979 verwent het de smaakpapillen met een reeks producten die ambachtelijke eerlijkheid combineren met fantasie en de kunst van creatie. Het is dan ook geen toeval dat het bedrijf van Bottone "Dolce Idea" heet. Dit bevestigt dat chocolade wordt gezien als een klei die kan ...
Italië, Piacenza
Falicetto is een historische patisserie in Piacenza. Al meer dan 30 jaar produceert het dagelijks ambachtelijke chocoladeplakken, taarten met room en chocolade, koekjes met amandelen en hazelnoten, vezelrijke energierepen, producten die geschikt zijn voor voedselintoleranties, Piacenza-producten zoals Sbrisolina en Buslanein, en diverse zoetigheden die gebruikt kunnen worden als cadeauverpakkingen...
Duitsland, Hamburg
Chocoladefabriek met handgemaakte chocolade en pralines uit eigen productie.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play