...fruit in siroop, fruitbonbons met chocolade en extra vierge olijfolie (Familieoogst). Alle producten worden met de hand vervaardigd volgens ambachtelijke technieken, en onze grondstoffen komen uit de regio van de Comunidad Valenciana, met een strikte kwaliteitscontrole in alle processen. Sabores de Anabel staat synoniem voor ambachtelijke productie, uitmuntendheid en smaken, met innovatie en een nauwe samenwerking die de klant in staat stelt zich te onderscheiden op de markt. We bieden traditionele voedingsmiddelen met een creatieve en originele benadering.
Portfolio (8)
Italië, Palagianello
...% Italiaans geproduceerd met verschillende mengsels en smaken zoals: knoflook, sinaasappel, citroen, basilicum, champignon, chilipeper, rozemarijn, truffel. 4) Ambachtelijke groentecraèmes, sauzen en olieproducten. 5) Speciale snacks op ambachtelijke wijze geproduceerd. Soledòr is blij u onze beschikbaarheid te presenteren om zijn producten in te voeren wanneer u behoefte heeft aan verandering in uw...
Portfolio (9)
België, Villers-Le-Bouillet
...Het huis van Collon is gespecialiseerd in de ambachtelijke Belgische productie van koude sauzen (diverse soorten voor bereide filet americain, mayonaise, ...) of warme sauzen (merguez, jager, Provençaals, gyros, worst sauzen,...). Een van de vlaggenschipproducten van dit huis is zonder twijfel "de complete kruidenmix", die zeer bekend is voor gehakt en worstjes, met verschillende variëteiten...
Griekenland, Sindos
...verschillende andere industriële, ambachtelijke en commerciële sectoren, evenals de relatief kleinere producenten en particulieren, met het meest complete en uitgebreide assortiment aan soortgelijke producten en natuurlijk essentiële onderdelen voor deze processen.
Frankrijk, Aiguilhe
...ambachtelijke en lokale productie van hoogwaardige fijne conserven van wilde paddenstoelen, bereidingen en paddenstoelenpuree bestemd voor delicatessenwinkels, groothandels en restaurants. Gebruiksklare sauzen van bospaddenstoelen, zonder additieven, zonder conserveermiddelen, zonder aroma's, clean label. Productie in Auvergne Rhône-Alpes. Morieljes, porcini, bosmix, sparassis, lactaires, shii...
België, Moxhe (hannut)
Onze specialiteiten: maaltijden op basis van pasta, sauzen op basis van tomaten, sauzen van rauwe melk, schaaldierensauzen, verse eierenpasta en gedroogde eierenpasta, sauzen en maaltijden zonder vlees, en maaltijden met puur rundvlees. Als producenten van grondstoffen geven we de voorkeur aan korte ketens, het behoud van de natuur en de versheid van voedsel. De ambachtelijke productie die we...
Italië, Viareggio
... elke groothandelaar, restauranthouder of verkoper. Naast de tortello di carne zijn ook de ravioli van verse ricotta, de visravioli, de pompoenravioli, de aardappelvarianten en de vegetarische varianten het proberen waard. Wij beschikken over een CEE-stempel voor de verkoop en besteden maximale aandacht aan de naleving van de H.A.C.C.P. in het kader van een verantwoord productieproces. Kom ook bij ons langs voor de detailhandel, waar je uitstekende sauzen, lasagne, gevulde mosselen en nog veel meer zult vinden.....
Italië, altamura
... steeds volgens de regels van vroeger: unieke grondstoffen van absolute kwaliteit, langzame natuurlijke fermentatie en ambachtelijke verwerking. De grote zorg in de productie en de commercialisering van onze producten plaatst ons onder de beste leveranciers.
Portfolio (3)
Italië, Catania
Only Sicilian Food is een handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in de export van producten van absolute uitmuntendheid op het gebied van gastronomie en agrovoeding. We zoeken en selecteren producenten en bedrijven in de regio Sicilië die hun producten vervaardigen volgens internationale normen, met respect voor het gebied, de grondstoffen en de seizoensgebondenheid daarvan. Alle producten in onze ...
... Crostini arlecchino en gras pistà, planken met vleeswaren of kazen met zoetzure sauzen of mosterd, meloen met culatello, rijke fruitsalades, ambachtelijk ijs en nog veel meer. In Roverbella, in onze bedrijfswinkel, kunt u producten van het bedrijf kopen, zoals fruit en groenten van 0 km, zoetzure sauzen, confituren, mosterd, eieren en Merlot- en Lambrusco-wijn. U vindt ons ook op de 0 km boerenmarkten die worden aangeboden door het Consorzio Agrituristico Mantovano (Porto Mantovano, Marmirolo, Cittadella, Vhò di Piadena en Legnago).
Italië, Rodi Garganico
...Ambachtelijke productie van jam en confituren zonder conserveermiddelen en kleurstoffen uit biologische landbouw van de Gargano. Ambachtelijke productie van typische agrarische producten uit de Gargano, sauzen en ingelegde producten. Groothandel in citrusvruchten uit biologische landbouw van de Gargano, Femminello citroen en Duretta sinaasappel. Extra vierge olijfolie uit biologische landbouw van de Gargano, ook gearomatiseerd met basilicum, knoflook, chili en citroen. Import/Export.
België, Antwerpen
Dima is een familiaal bedrijf met ambachtelijke salades voor de groothandel. Dima kiest voor een afzetmarkt in de sector van de groothandel , gelegen in Vlaanderen en Wallonië. Zij richt zich hiermee tot de grossiers en groothandelaars in de voedingsector. Deze laatste verdelen onze goederen naar de snackbars, slagers, traiteurs, restaurants, bistros, tearooms, eetcafés, frituren en broodjeszaken. Dilma biedt een assortiment fijnkostsalades, sauzen, visschotels, bereide gerechten en culinaire sauzen. ...
België, Ruisbroeck
Fabrikant van ambachtelijke sauzen en desserts.
Ierland, Wicklow
... de natuurlijke conserveermiddelen die de houdbaarheid en smaak van ons assortiment behouden. In 2013 zal Janet een heerlijke nieuwe reeks premium pastasauzen lanceren. Janet’s Sweet Pepper Relish is "waarschijnlijk het meest gekopieerde ambachtelijke voedselproduct dat ooit in Ierland is gemaakt". De Bridgestone Irish Food Guide. Onze producten zijn beschikbaar in zowel detailhandel als foodservice-assortimenten.
Righetti Alimentare, een producent van mayonaise, ketchup en sauzen onder het merk Tuscè Primalba, is al meer dan 40 jaar een referentie in de voedingssector. Van een aanvankelijke verfijnde en zorgvuldig geproduceerde ambachtelijke productie, heeft het zich toegelegd op de productie van mayonaise en salades op basis van mayonaise. Het bedrijf kenmerkt zich altijd door een filosofie die is...
... (Iberische ham, Iberische ham en wilde paddenstoelen, inktvis in zijn inkt, kaas en spinazie, octopus - allemaal gemaakt met een béchamelsaus in plaats van aardappel), Aardappelmengsel voor Spaanse Tortilla's, Vlees- en visgerechten waaronder speenvarken (Cochinillo) en sauzen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten binnen de gekoelde en bevroren assortimenten. We hebben ook een lijn van producten/ kant-en-klare maaltijden die we verkopen via onze retailsector van het bedrijf in Spaanse supermarkten.
Italië, Orta Nova
... landbouwpraktijken. Onze online catalogus is rijk aan rode wijnen, witte wijnen, rosé, mousserende wijnen, grappa en gedistilleerde dranken uit alle regio's van Italië. Een assortiment dat voortdurend wordt bijgewerkt: Wijnen uit Puglia, Wijnen uit Sicilië, Wijnen uit Veneto, Wijnen uit Piemonte, Wijnen uit Abruzzo, Wijnen uit Campania, Wijnen uit Basilicata, Toscaanse wijnen, extra vierge olijfolie, vinocotto, dranken, bakproducten, sauzen, ambachtelijke pasta... (de lijst is lang), DOP- en IGP-producties zijn beschikbaar om naar elke plek ter wereld te worden verzonden.
Slovenië, Koper
... soorten die onbekend waren in de culinaire industrie. Momenteel commercialiseren we een breed scala aan verse truffels, beginnend in de maand januari, tot het einde in december. Tegelijkertijd kunnen we een breed scala aan truffel specialiteiten aanbieden: sauzen, crèmes, oliën en vele anderen, allemaal bereid volgens de traditionele ambachtelijke methoden maar met de moderne technieken van onderhoud, om altijd absolute versheid en kwaliteit te garanderen.
Spanje, San Cristóbal De La Laguna
Argodey Fortaleza werkt vanuit de ervaring die ons ondersteunt in de productie van de typische producten van de Canarische Eilanden. Wij zijn leiders in de vervaardiging van crèmes, mojos, sauzen, almogrotes, honing, likeuren, ambachtelijke koekjes en kruiden. Altijd vooruitstrevend in de diversificatie van alles wat de gastronomie van de Canarische Eilanden vertegenwoordigt. Dit alles dankzij de...
Frankrijk, Nimes
... uit Toscane, biologische balsamicoazijn uit Modena, ambachtelijke pasta van oude granen of glutenvrij, pesto's en andere bereide sauzen). We bieden ook trainingen aan in olijfolieproeven en het combineren van olijfolie met verschillende keukens, evenals natuurexcursies in olijfgaarden in Italië. Onze openbare website is momenteel niet volledig over ons aanbod.
Spanje, San Matías (taco)
...kruidenmixen, honing, sappen of plantaardige siropen en ambachtelijke koekjes en likeuren. We zijn pioniers in de productie en commercialisering van almogrote. Het eerste product dat we op de markt hebben gebracht. We zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de voedingssector. We bedienen u in een familiale sfeer, waarbij we u de beste producten uit ons brede aanbod aanbieden. Met de...
Pasta Riscossa sinds 1902. Pasta van hoogwaardige Italiaanse en buitenlandse durumtarwe met minimaal 12,5% eiwitten. Pastificio Riscossa biedt meer dan tien productcategorieën aan: Droge semolapasta, Speciale regionale pasta, Halfverse en ambachtelijke pasta, Eiernoedels, Gourmet pasta getrokken door brons, Rode lijn, Sauzen, Olie en Azijn, Koekjes, Meel en Semola, Rijst, Aardappelgnocchi. 120 formaten. 250 distributeurs in 80 landen.
... veelzijdig. Ze worden vandaag de dag gebruikt bij bakkerijen, ijssalons en bedrijfsrestaurants tot aan delicatessenproducenten. Met onze zuivelproducten zoals room, yoghurt, kwark en op maat gemaakte specialiteiten worden gebak, taarten, ijs, salades, sauzen en nog veel meer geproduceerd of verfijnd.
Italië, Montesano Sulla Marcellana
... kunt genieten. Jam, sauzen, conserven, dips, crèmes, pesto's en bijgerechten die gemakkelijk te bereiden zijn of snel te snacken tijdens een aperitief of bij spontane diners met vrienden voor de tv-series of voetbalwedstrijden. In deze online winkel vind je typische producten met een sterk zuidelijk accent. De "authentieke smaak" die elke boccaccio uitstraalt, verwijst niet alleen naar de...
België, Wavre
Sinds meer dan 30 jaar concentreert Ets.J.L.Lambert zich op topproducten voor de fijnproever. Het gamma strekt zich uit van fijne thee en infusen, oliën en azijnen, sauzen, aperitieven, ambachtelijke visconserven of onweerstaanbare foie gras tot de meest verrukkelijke koekjes, confituren of chocoladetabletten. De meeste referenties komen uit Frankrijk, daar zijn de verdiensten van de Franse...
...pasta en gevulde pasta, sauzen en kruiden, gastronomie. We kunnen klanten ondersteunen bij het ontwikkelen en realiseren van nieuwe producten, via onze pilotinstallatie of rechtstreeks in het bedrijf, met behulp van onze gespecialiseerde technici.
... produceren we uitstekende extra vergine olijfolie. Daarnaast gebruiken we onze olie ook om heerlijke aromatische dressings te maken, waarbij we uitsluitend Italiaanse en natuurlijke ingrediënten gebruiken, volgens de traditionele Toscaanse recepten. Onze productselectie is vervolgens uitgebreid met de productie van aromatische balsamico-dressings en de verkoop van pasta, sauzen en ambachtelijke crèmes. We bieden onze klanten, naast producten van uitstekende kwaliteit, ook de mogelijkheid om zowel verpakkingen als etiketten op maat te laten maken.
Ons kleine familiebedrijf, dat zich richt op ambachtelijke producten, biedt nicheproducten aan voor zowel de horeca als de detailhandel, evenals voor groothandels en distributeurs. In het bijzonder extra vierge olijfolie, Ligurische pesto, olijven en diverse kruiden en sauzen. Onze uitgebreide ervaring in proeven stelt ons in staat om consumenten en professionele operators te betrekken met informatieve, promotionele en opleidingsactiviteiten, ook buiten de grenzen van Italië.
Onze missie in de huidige geglobaliseerde wereld is om tegen de stroom in te gaan door handgemaakte producten aan te bieden zoals vroeger, waarbij we de beste ingrediënten selecteren en alle soorten kunstmatige conserveermiddelen uitsluiten. We telen de paddenstoelen die in onze conserven worden gebruikt zelf, en deze worden vers geoogst en op dezelfde dag verwerkt. Onze ambachtelijke verwerking...
Italië, MONTAIONE
...tagliatelle met truffel, truffelspread, ambachtelijke vleessauzen, gedroogde kruiden, gedroogde paddenstoelen en gedroogde tomaten. Onze producten zijn vrij van conserveermiddelen en kleurstoffen, met uitsluitend Italiaanse grondstoffen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play