België, Vaux-Sous-Chevremont
Welkom bij Galler, onafhankelijke chocolaterie Trots gevestigd in Luik, is chocolaterie Galler een groep ambachtslieden, werknemers, een echte chocolaterie. Sinds 1976 houdt zij de passie voor smaak levend. Haar motto? Smaak, vreugde, vrijheid. Om zoveel mogelijk mensen te verwennen, van wereldburgers tot het Hof van België, produceert de chocolaterie in de meest uiteenlopende vormen kwaliteits...
Turkije, Şehitkamil
Ons bedrijf is in 1969 opgericht en heeft zijn activiteiten op het gebied van noten tot op de dag van vandaag voortgezet. Met als doel de smaak van de traditionele Turkse Lokum, een erfgoed uit het Ottomaanse rijk, over te dragen aan nieuwe generaties en deze aan mensen over de hele wereld te laten proeven, zijn we in 2016 begonnen met activiteiten in de snoep- en lokumsector. ARYA NUTS GIDA heeft...
Portfolio (8)
Turkije, Konya
Na vijf jaar van infrastructuurwerkzaamheden werd op 03.12.2010 TRAPEZ Makina opgericht door Ali ÇAĞLI en Ramazan YILDIRIM. Het is het resultaat van 25 jaar productie-ervaring en deskundige engineering. Het is een stap die is gezet om het leven gemakkelijker te maken voor de mensheid, die altijd meer waard is. TRAPEZ Makina fungeert als een evenwichtmechanisme voor zijn concurrenten en als een energiebesparend hulpmiddel voor zijn klanten. In de productiesector, waar we zijn begonnen met chocolade verpakkingsmachines, produceren we speciale machines die zijn afgestemd op de problemen van onze klanten.
Duitsland, Nürnberg
De oorsprongen van het bedrijf Heinrich Haeberlein liggen in een peperkoekbakkerij van Johann Caspar Schores in 1810. Zijn zoon Martin begon in de jaren 1840 ook met de productie van chocolade. Heinrich Haeberlein, de schoonzoon van Schores, nam het bedrijf in 1846 over en doopte het naar zijn naam. Haeberlein transformeerde het bedrijf volledig. Van een kleine peperkoekbakkerij groeide het uit...
Duitsland, Norderstedt
... produceren wij functionele chocolade en compounds voor gebruik in ijs, muesli, bakmixen, gebak en zuivelproducten, en dat in een verscheidenheid aan vormen en varianten. Functionele repen voor Private Label: Of het nu gaat om het gebied "Sport", "Gezondheid" of "Snack" – wij vervaardigen op maat gemaakte repen en productoplossingen voor merken en huismerken. De ontwikkeling en verkoop liggen bij onze...
Spanje, Sant Joan Les Fonts-Girona
Familiebedrijf opgericht in 1962 dat al zijn inspanningen richt op het branden en verkopen van koffie. In 2008 verhuisde het bedrijf naar de nieuwe productiefaciliteit gelegen in het industrieterrein van Begudà, in Sant Joan les Fonts (Girona) en positioneert het zich in het marktsegment van de horeca. Koffiebranderij, thee, chocolade, voeding en horeca.
... zwarte tuiles). Kwaliteit is een prioriteit voor Les Chevaliers d'Argouges, daarom heeft het bedrijf vanzelfsprekend de benaming "pure cacaoboter chocolade" verworven, wat certificeert dat de chocolade geen plantaardige vetten bevat.
België, Kruibeke
Chocolaterie: artistieke pralines en seizoensartikelen (Kerst, Valentijn en Pasen).
Gesticht in 1956, The Belgian Chocolate Group is een gevestigde leverancier en exporteur van hoogwaardige chocoladeproducten, tegen aantrekkelijke prijzen. Onze brede waaier van producten omvatten onder meer chocolade schelpen, chocolade truffles, pralines, chocolade bars, chocolade beeldjes alsook innovatieve producten zoals medaillons, truffines en chocolade donuts. We werken samen met exclusieve distributeurs over 70 landen.
Frankrijk, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, artisanale chocolatier, deelt zijn passie voor chocolade met u. Zijn chocolade is het resultaat van een vakmanschap dat moderniteit en traditie combineert. Hij investeert in een ultra moderne en efficiënte productie-installatie, die het mogelijk maakt om traditioneel ambachtelijk werk te combineren met industriële precisie. Een assortiment van meer dan 150 smaken met fruit, bloemblaadjes, specerijen, zaden...
België, Beerse
Chocolade holgoed is onze passie! Chocolaterie Matthé gebruikt couverture chocolade met uitsluitend 100% cacaoboter, die voor een ongeëvenaarde smaak zorgt. Chocolaterie Matthé is reeds drie generaties lang synoniem voor vakmanschap. Door de klantgerichte aanpak zag ook een aparte inpakafdeling het daglicht. Zo komt de chocolaterie tegemoet aan de stijgende vraag naar kant en klare producten, die...
Frankrijk, Perpignan
CEMOI is een bedrijf dat zich uitsluitend richt op chocolade. CEMOI produceert chocolade in al zijn vormen voor industriële doeleinden. Er is chocolade in vloeibare of vaste vorm: Coating, bakkerijstokken, druppels en chips, tank, cacaomassa, … Cacaopoeder, vloeibare of vaste glazuurpasta, vloeibare of vaste vulling,… Om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen, beschikt CEMOI over een zeer breed assortiment chocoladeproducten, bovendien dekt het bedrijf alle productsegmenten van instapniveau tot zeer hoog segment.
België, Aartselaar
GBS biedt chocolade producten aan in luxe verpakking aan klanten werelwijd: pralines, truffels, zeevruchten en seizoensgebonden artikelen ‘made in Belgium’ verpakt op maat van de klant.
België, Fosses-La-Ville
De chocolaterie Chantal Florent is de toevluchtsoord voor chocoladeliefhebbers. De winkel maakt de ene smakelijker specialiteit dan de andere op basis van Valprona chocolade (natuurlijk en zonder conserveermiddelen): meer dan 50 soorten pralines, chocoladegebak, chocoladegedipte vruchten, chocoladepasta… Maar ook streekproducten. U kunt deelnemen aan workshops voor het maken van pralines of andere chocolade-specialiteiten (nodig uw personeel, vrienden, of familie uit (minimaal 7 personen)). De chocolaterie biedt ook speciale creaties aan, zoals Sinterklaas…...
Italië, Montecchio Maggiore
Detailhandel in compatibele koffie capsules, thee, kruideninfusies. Chocolade en snoepgoed, smeersels, chocoladerepen, gebak.
Ons bedrijf is actief in de distributie van voedingsproducten in het hele land. Het belangrijkste gebied van onze activiteiten is de verkoop van verschillende soorten snoepgoed – we bieden producten aan van erkende binnenlandse en buitenlandse producenten. We hebben een breed assortiment van verschillende soorten koekjes, snoepjes, repen, chips en chocolade, evenals vele andere voedingsartikelen...
België, Maasmechelen
...Gefascineerd door de heerlijke smaak, aroma en uitzicht van chocolade creëren we dagelijks smakelijke pralines & andere chocoladeproducten. Wij staan voor klassieke smaken en kleuren op basis van kwaliteitsingrediënten. Als chocolatiers proberen we u, onze klant, steeds opnieuw te verrassen met originele creaties voor feestdagen (Pasen, Sinterklaas, vader- en moederdag, ...). Samen met u werken we ook graag gepersonaliseerde chocolade uit zoals bedrukking van pralines met naam, logo of foto, eventueel mooi verpakt als smakelijk cadeau.
Frankrijk, Saint-Lo
...Kadodis selecteert in Frankrijk en België ambachtslieden en kleine MKB's die bekend staan om hun vakmanschap en de kwaliteit van hun chocolade, koekjes, taarten en fruitpasta's. Geniet van zijn heerlijke pralines, fijne pure chocolade, ganaches, fantasietruffels, pralinés, mendiants, krokante lekkernijen, cerisettes, orangettes, fruitpasta's, nougats. Het koninkrijk van chocolade. De lekkernijen van Charlotte.
Frankrijk, Salles-Et-Pratviel
... traditionele en authentieke manier, met respect voor het vakmanschap van de meester-chocolatiers, waarbij een concept van gezondheid en welzijn wordt geïntegreerd. Alle chocolade wordt gemaakt van gebroken bonen volgens een traditionele methode.
Verenigd Koninkrijk, Greater London
... sourcen ook uit Zuid-Amerikaanse landen. Wat we verlangen is absolute tevredenheid van onze betrouwbare klanten over de hele wereld. Enkele van onze gespecialiseerde producten zijn cacao, koffie, yam en andere landbouwproducten, die we voornamelijk in groothandel leveren.
België, Beveren
Delafaille biedt u en uw klanten een breed assortiment aan van chocolade producten (praline, zeevruchten, hartjes, mini-twist,…), deze worden verpakt in een aantrekkelijke reeks van geschenk-,, papier-verpakte doosjes, alsook elegant bedrukte doosjes.
Frankrijk, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van chocolade. Het bedrijf produceert een breed scala aan ambachtelijke chocolade van uitstekende kwaliteit.
... verleiden, worden de beste cacaocru's en hoogwaardige grondstoffen geselecteerd. Ingrediënten gegarandeerd zonder GGO's. Ethische en duurzame chocolade, met pure cacaoboter en zonder toegevoegde plantaardige vetten. Volle melk en verse boter van de zuivelfabriek. Corné Port-Royal is een netwerk van een twintigtal winkels in België en 15 in Frankrijk. Wij bieden u een breed assortiment aan pralines.
België, Gosselies
... chocolade van BRUYERRE bevat geen conserveermiddelen. Om tegemoet te komen aan de meest gedurfde smaken van chocoladeliefhebbers, zijn de meester-chocolatiers voortdurend op zoek naar nieuwe smaakcombinaties. Bruyerre of de passie voor chocolade.
Denemarken, Skive
Op www.chokolet.dk vind je de heerlijkste Italiaanse specialiteiten. Probeer bijvoorbeeld de witte chocolade met rozenblaadjes of de heerlijke Italiaanse koffie. Bezoek ons vandaag nog.
Le chocolat des Français is een nieuw merk dat ambachtelijke chocolade aanbiedt, 100% pure cacaoboter en gemaakt in Frankrijk.
Frankrijk, Toulouse
Het Chocoladebedrijf werd in 1994 opgericht door Vincent Puyuelo in Toulouse. De passie en het ambachtelijke vakmanschap van Isabelle en Vincent Puyuelo staan in het teken van uw zoetigheid! Wij maken in het zicht van onze klanten in onze winkels-Ateliers onze chocoladeplaten, onze fudges, onze chocoladepanelen, onze gigantische Orangettes, onze praliné rotsen en onze chocoladevormen. We beginnen in november met de productie van een assortiment gedroogd fruit omhuld met chocolade in de nieuwe winkel aan de 9 rue du Taur.
Italië, Gussago
... van creativiteit, maar ontwerpt en verkoopt het voedingsmiddelen in chocolade voor zijn toegewijde ontwerpers en innovatieve winkel; ook in franchising. Weataly is een ondernemingsproject dat "Italiaans vakmanschap" oproept en versterkt om smaak, innovatie en creativiteit te produceren.
België, Wauthier-Braine
...Ver weg van een simpele chocolademerk, is Café-Tasse een weerspiegeling van een levensstijl, luxe in zijn meest smakelijke vorm. Authenticiteit is een fundamentele waarde van het merk en de ambachtelijke traditie van de productie binnen ons familiebedrijf vormt zijn kracht. Onze chocolade is te vinden in de beste delicatessenwinkels, bij de branders, in 'art de vivre'-winkels van de meest gerenommeerde merken en natuurlijk in de beste hotels en restaurants en op luchthavens.
Frankrijk, Bracieux
... laboratorium van de chocolatiers is er ook het laboratorium van de couverturier, die de cacaoboon van Sao Tomé omzet in couverture chocolade. In oktober 2008 ontving Max Vauché de eerste nationale prijs "Stars et Métiers" in de categorie "Globale Innovatiestrategie" voor de oprichting van zijn chocolaterie: dit dossier beloont ook zijn solidariteitsinspanningen ten gunste van de cacaoproducenten van het eiland Sao Tomé en Principe.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play