Spanje, Cordoba
... gezondheidsvoordelen intact. Het wordt beschouwd als een sap van olijven zonder additieven of conserveermiddelen, en heeft een zuurgraad van minder dan 0,8%. Het vertoont aangename en herkenbare sensorische kenmerken. Bestaat uit: Zeer intense fruitigheid. Smaak van verse vruchten met een pittige toets. Gefilterde AOVE. De Extra Vergine Olijfolie, OLIVARO SUAVE MET OORSPRONGSBENAMING, is synoniem...
Griekenland, Athens
...rijk aan smaak en voedingsstoffen. Met deze variëteit willen we u meenemen op een spannende reis van smaken en beelden uit Griekenland, met als eindbestemming het creëren van een nieuwe dieetlevensstijl en het elimineren van het stereotype dat iets dat lekker is, niet gezond kan zijn. Bij PHT geloven we dat de enige manier om onze doelen te bereiken is door een vertrouwensrelatie met de consument...
Italië, Belmonte Mezzagno
Biologische extra vierge olijfolie uit Sicilië. Oliosa is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van Siciliaanse extra vierge olijfolie, geproduceerd en gebotteld in de provincie Palermo. Een biologische olie zonder sporen van pesticiden of andere schadelijke stoffen, verkregen door koude persing van Siciliaanse olijven, met een intense geur en een krachtige smaak, gebotteld in formaten van 750-500-250-100ml, ook beschikbaar in de gearomatiseerde versies met knoflook, chili, basilicum, citroen, salie, rozemarijn en oregano.
Griekenland, Amarynthos Evias
... olijfolie met verschillende smaken: citroen, sinaasappel, banaan, rozemarijn, tijm en mengoliën, allemaal verpakt in een zeer aantrekkelijke vorm met zeer goede prijzen. Er is ook de mogelijkheid om op maat gemaakte prijzen aan te bieden, afhankelijk van de kwaliteit en het afgesproken plan. U kunt onze producten bekijken op www.goldeneleon.gr. Als onze producten aan uw behoeften voldoen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De gouden olie is opgericht door mensen met een passie voor gezond eten, die de waarde van traditie en goede aromatische olijfolie met een fruitige smaak waarderen.
Spanje, Reus
...De ongefilterde EXTRA VIRGIN olijfolie komt uit de Catalaanse regio REUS. TERRA CATALANA is het familiebedrijf dat deze ongefilterde - 100% natuurlijke - extra vergine olijfolie produceert en verkoopt. Onze olijven zijn "ARBEQUINAS", klein en delicaat, beroemd over de hele wereld om de kwaliteit van de olijfolie die ze produceren, met een mix van lichtheid, zachtheid en verfijning. De smaak, het fruitige aroma en de zeer lage zuurgraad (percentage < 0,5%) maken onze EXTRA VIRGIN olijfolie ongeëvenaard.
Frankrijk, FONTAINE DE VAUCLUSE
... de Provençaalse traditie maar houdt ook van het creëren van vernieuwingen, zowel in het product als in de verpakking. De nieuwigheid van dit jaar komt van de combinatie tussen onze smeersels en het ancestrale recept van de Provençaalse 'gibassié', wat heeft geleid tot een aperitiefkoekje op basis van olijfolie, zonder boter of eieren, met de smaken van de Provence: de Croq’ Apéro.
Spanje, Miramar
... toe zijn alle deegbolletjes op de markt brooddeegbolletjes, die het gewicht en de vorm hebben om pizza te maken. Omdat ze niet zijn ontworpen voor pizza, worden ze door professionals afgewezen. Thinkingfoods heeft de "Enige Professionele Pizzadeegbolletje" 100% Natuurlijk met Zuurdesem, Manitoba Meel en Extra Vergine Olijfolie gecreëerd. Het resultaat: - Authentieke en Ambachtelijke Smaak - Gepersonaliseerd en Op Maat Gemaakt Product - Rendabel, Consistent en Professioneel.
Spanje, Toledo
... gourmet cadeaupakket kiezen of samenstellen. Wij richten ons op de Europese markt en willen de online winkel zijn voor alle liefhebbers van gourmetproducten en delicatessen, met name bijdragen aan de ontwikkeling en promotie van hoogwaardige Spaanse producten. Wandel door ruedelgourmet.com en geniet van een ervaring met authentieke smaak!
Italië, Modica
... opgegroeid met de adviezen van een hardwerkende, wijze man die in staat is de pracht van de natuur te respecteren. Nu smelten ervaring en studie samen, wat leidt tot een huwelijk dat producten garandeert die emoties oproepen voor de geur, het zicht en vooral de smaak. Met hen komt er een modernisering van het bedrijf en wordt er overgestapt van een traditioneel maalproces naar een continue installatie die heeft bijgedragen aan het verbeteren en perfectioneren van de kwaliteit van de Mallia-olie. DE MALLIA OLIE IS OOK BIOLOGISCH.
... volgens het traditionele systeem van de molens en met een unieke koude persing. De verkregen extra vergine heeft niet alleen een zeer lage zuurgraad, maar is ook geurend, rijk aan aroma's en heeft een kenmerkende fruitige smaak: een authentieke persing van olijven! Het Agrarisch Bedrijf Le Farnie is gecertificeerd als biologische onderneming (ccpb) VERPAKKINGEN: BLIK van 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25 liter...
Spanje, Villacarrillo-, Jaén
De lijn van ACEITES HERALDO vertoont subtiele variaties in smaak en aroma, indicatief voor zijn oorsprong en het moment van de oogst, allemaal van A.O.V.E. kwaliteit (Extra Vergine Olijfolie). Voor het maken van onze oliën gebruiken we de gezondste olijven, die op het optimale rijpingsmoment van de boom worden geoogst. Onze lijn van Olijfolie, altijd van Extra Vergine kwaliteit, is beschikbaar in...
Griekenland, Heraklion
... Griekse reis van Homer's held op te roepen terwijl hij zijn weg naar huis zocht. Net als de Odyssee is onze reis om de wereld te helpen zijn weg terug te vinden naar de thuisbasis van de beste olijfolie ter wereld: Griekenland. Ons bedrijf heeft zijn eigen olijfgaard en selecteert ook alleen de beste olijfbomen van Kreta om te voldoen aan de smaak van onze creatie.
Italië, Maida
Ons bedrijf, gelegen in Calabrië, specifiek in de Piana Lametina, produceert biologische extra vierge olijfolie, koudgeperst. We zijn altijd op zoek naar nieuwe potentiële klanten om contact mee op te nemen, om een nieuwe, winstgevende en wederzijdse zakelijke relatie te beginnen met als doel de Italiaanse smaak in het buitenland uit te breiden.
Spanje, Alcala La Real, Jaén
... de beste technieken, zorgvuldig gecontroleerd door een gekwalificeerd team. Onze Olijfolie: Beperkte Editie: Het beste van de oogst wordt bestemd voor de beperkte editie "Un Olivo". We delen onze beste olie met iedereen die weet te genieten van een werkelijk speciale smaak en aroma. We verpakken 3 soorten olijfolie van Beperkte Editie: Picual variëteit, Coupage van Picual en Arbequina. Eerste dag van de oogst, ongefilterd. Un Olivo verpakt verschillende kwaliteiten en formaten: "Un Olivo" Extra Vergine Olijfolie, "Un Olivo" Olijfolie, "Un Olivo" Olijfpitolie.
Spanje, Barcelona
...Bij EGOLEUM worden we voornamelijk gedreven door de vastberaden ambitie om onze klanten extra vierge olijfolie van uitstekende kwaliteit te bieden, zoals onze "EGOLEUM PICUAL PREMIUM" waarin de beste olie wordt verpakt, erkend om zijn prachtige aroma, verfijnde smaak en smaak. EGOLEUM vertegenwoordigt het mediterrane ego.
Turkije, Akhisar
Frans-Turkse onderneming, wij zijn producent van olijven en hoogwaardige olijfolie en exporteren rechtstreeks zonder tussenpersonen. Onze olijven zijn unaniem beroemd om hun smaak en onze olie behoort tot het hogere segment van de extra vierge, voor een zeer competitieve prijs.
Polen, Poznań
... zijn monovarietaal - dat wil zeggen dat elke olie is geproduceerd van een andere olijfsoort. Hierdoor heeft elke olie een andere smaak en geur: van de zeer milde, heerlijk geurige olijfolie Arbequina, die doet denken aan vers gemaaid gras, tot de pittige Picual en de intense, krachtige Cornicabra. Wij nodigen olijfolie-liefhebbers uit!!!
Spanje, El Molar-Cazorla
... DE CAZORLA, en aan de andere kant een zorgvuldige verpakking te bieden, wat ervoor zorgt dat onze producten verschillende kwaliteitslabels hebben ontvangen en gewaardeerd worden door de meest veeleisende smaken. De bevoorrechte ligging binnen de Oorsprongsbenaming Sierra de Cazorla waarborgt de productie van Extra Vergine Olijfolie van de variëteiten Picual, Arbequina en ROYAL, deze laatste is...
Griekenland, Heraklion
... ongebruikelijke combinaties. Hiermee probeert het bij te dragen aan de verhoging van de Kretenzische grondstoffen. De olijfbomen cultuur, die voornamelijk in Zuid-Kreta begon rond 7000-3500 voor Christus. Zuid-Kreta is het gebied waar onze olijfolie vandaan komt. Sinds die tijd vormt olijfolie het basis ingrediënt in de voeding van de bevolking van Kreta, die genereus zijn heilzame en therapeutische stoffen...
Een rijke en nauwkeurige selectie van typische producten uit de Apulische gastronomie, verpakt om de smaak en de fantasie in de keuken te prikkelen. Het assortiment omvat paté, ingelegde groenten, augurken, olijven in pekel, extra vierge olijfolie, allemaal strikt geproduceerd met grondstoffen uit de Apulische regio en verpakt volgens traditionele technieken.
Spanje, Trasierra
Zaha is de naam die in het zuiden van Extremadura wordt gegeven aan de olijfbloem. We hebben deze naam gekozen om onze extra vierge olijfolie te identificeren, met smaken van vroeger, zorgvuldig bewaard, maar aangepast aan de huidige smaak. Hiervoor maken we beperkte edities van onze olie, zodat we deze kunnen verzorgen en koesteren, zoals het hoort bij een familieproject. Met dezelfde zorg zullen we u onder het merk Zahaoliva meer traditionele lekkernijen uit onze olijfgaard aanbieden: jams, olijven... op zoek naar de verfijnde smaak van de ambachtelijke producten uit de regio.
... zijn olijven. Handgeplukte olijven van de beste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd en onmiddellijk naar de oliepers gebracht, worden vervolgens koud geperst om de fruitige aroma's en de typische pittige smaak beter te behouden. Al onze leveranciers zijn gecertificeerd door de kwaliteitscontrole-afdelingen. Ons doel is om onze boutique olijfoliën, genaamd Serin Virgin Aegean Olive Oil, aan binnenlandse en internationale markten te leveren en onze exportmarkt over de hele wereld uit te breiden. Daarom staan we open voor contact met de betrokken bedrijven.
Italië, Caltabellotta
... vacuümverpakkingen. Onze olie komt van de persing van Biancolilla-olijven uit Caltabellotta (de Biancolilla-cultivar is autochtoon in Caltabellotta), die de olie de onmiskenbare groene kleur met gouden reflecties en zijn natuurlijke troebele uiterlijk geven. Het wordt gewaardeerd om zijn uitstekende volle en ronde smaak van groene olijven met een lichte bitterheid en pittigheid. Bovendien heeft het een intense en evenwichtige fruitigheid, met een hint van amandelen.
Griekenland, Midea Nafplio
... een olijfolie van superieure kwaliteit geproduceerd, met helderheid en een fruitige smaak. Het respect voor de natuur, de traditionele oogsttechnieken, de persoonlijke zorg en de mediterrane omgeving geven ons een Extra Extra Virgin olijfolie met een lage zuurgraad, dicht bij het absolute nulpunt.
Italië, Campagna
... smaken door overmatige en onmiddellijke bitterheid worden geëlimineerd. 2) Centrifugale extractie, dus zonder schudden (in tegenstelling tot de centrifuge) op zeer lage toeren en zonder het gebruik van centrifugale scheiders (helderheid), van eerste persing en volledig koud. MET DEZE TWEE EXCLUSIEVE METHODEN blijven alle kenmerken van de beste olie intact: geur, kleur, smaak, aroma en organoleptische kwaliteit. De variëteiten die wij exclusief produceren zijn: rotondella, carpellese, frantoio en leccino. Ons verhandelde merk is “ORO DEL SELE.”...
Spanje, Logroño
...een van de belangrijkste vissen in het mediterrane dieet. Olijfolie Gran Selección, extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit. Foie de Canard (Hele Eendenlever) Een delicatesse voor liefhebbers van gourmetproducten. Kerstpakket, een buitengewone collectie van hoogwaardige producten om te genieten tijdens deze bijzondere feestdagen en als geschenk voor uw medewerkers en klanten. Gevulde...
Spanje, Talayuela
WIJ TEELTEN, VERWERKEN, FABRICEREN EN COMMERCIALISEREN EXTRA VERGINE OLIE VAN DE ARBEQUINA VARIËTEIT VAN HOGE GOURMET KWALITEIT. ONZE OLIE KENMERKT ZICH DOOR DE GOUDEN KLEUR, DE SMAAK VAN VELDVRUCHTEN EN DE AROMA VAN FRISHEID. DE SMAAK LAAT EEN MOEILIJK TE VERGETEN PERSISTENTIE ACHTER OP DE MOND.
Italië, San Giovanni Rotondo
...L’Olio Ritrovato is de olie van vroeger, met de garanties van vandaag. De olijfbomen bevinden zich allemaal binnen het Nationaal Park Gargano, in een ongerepte omgeving. De olijven zijn allemaal van de cultivar "Ogliarola Garganica" en worden met de hand geplukt en koudgeperst, volgens de traditionele methode, met persen en zakken, om de smaak en geur van de olie maximaal te behouden. De ICEA - Instituut voor Ethische en Milieu Certificering - controleert en certificeert elke stap, waarbij de naleving van het milieu en de gezondheid van de consument wordt gegarandeerd.
Italië, Reggio Calabria
WIJ COMMERCIALISEREN IJS VAN ELKE SMAAK EN TYPE IN BAKKEN, HOORNTJES, KOEKJES, STOKJES EN TRONCHETTI VAN VERSCHILLENDE GEWICHTEN. WIJ COMMERCIALISEREN EEN UITGEBREIDE ASSORTIMENT VAN DELEKKERIJEN: CROISSANTS, TRECCEN, MUFFINS, BRIOCHE, TARTUFI DI PIZZO, LEMONITO. WIJ COMMERCIALISEREN EXTRA VERGINE OLIE UIT CALABRIË, 100% ITALIAANS, KOUDE DRUK; AROMATISCH GEMAAKT MET CEDER, BERGAMOT EN CHILI; DEZE...
... korte tijd, om de kwaliteit niet te schaden en om de versheid aan de geproduceerde olie over te brengen. Uit de verkregen pasta wordt de 'olie most' geëxtraheerd, die wordt gescheiden door middel van centrifugescheiding. De zo verkregen olie ondergaat geen filtratie, maar alleen een natuurlijke decantatie (eventuele onzuiverheden op de bodem van de flessen zijn juist te wijten aan de natuurlijke decantatie) die de smaak, de geur versterkt en de voedingskwaliteiten behoudt. BIJZONDERE OPMERKINGEN: de extra vierge CHIARAMONTE wordt verkregen uit een bijzondere olijvenoogst.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play