Hongarije, Budapest
...Verkruiden peterselie is een veelzijdig kruid dat sinds de Romeinse tijd wordt gebruikt als garnering en smaakversterker in hartige gerechten. Het wordt wereldwijd verbouwd, met Noord-Afrika en het Midden-Oosten als belangrijke verwerkers. Peterselie voegt een subtiele aroma en smaak toe aan gemengde kruidenmixen, vleesrubbers, vinaigrettes en groentesoepen. Het past goed bij eiergerechten...
Portfolio (55)
Duitsland, Heidelberg
...Peterselie 4mm STD is een gedroogde, grofgehakte peterselie met een frisse, groene smaak. Het wordt vaak gebruikt als garnering en kruiden voor soepen, salades en sauzen.
Portfolio (74)
Frankrijk, Maubeuge
...Peterselie is een van de populairste kruiden en wordt in bijna alle keukens ter wereld gebruikt. Gedroogde peterselievlokken bieden een veelzijdig ingrediënt. De vlokken geven een lichtzoete maar bittere kruidensmaak wanneer ze aan gerechten worden toegevoegd. Dankzij de smaragdgroene kleur is gedroogde peterselie ook een zeer populaire garnering. Hoe peterselievlokken te gebruiken Het bittere...
Portfolio (33)
Frankrijk, Guérande
...In de zon gedroogd, onthult het Sel Gris Persillade zijn onmiskenbare smaak in al uw gerechten en salades. Al duizenden jaren geconsumeerd, is knoflook, een zeer gewaardeerd kruid, al lang een onderdeel van de Franse culinaire traditie. In de keuken versterkt en verheft dit kruid de smaak van uw gerechten. Peterselie is een onmisbaar ingrediënt in de keuken. Zowel als kruid als garnering voegt...
Portfolio (42)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... bederft. Het lachgas van de slagroompatroon verlengt eigenlijk de houdbaarheid, dus laad het op voordat je het bewaart. 250 gram gewassen en schoongemaakte kippenlever 2 eetlepels boter 1 theelepel gehakte peterselie Een halve theelepel peper Zout 2 teentjes gehakte knoflook 100 ml dubbele room 23 zakjes Graham-crackers of driehoekjes toast Rode bessenjam (optionele garnering) Uitgelekte kappertjes Maak de hele kippenlevers schoon en zet ze opzij.
Portfolio (241)
Frankrijk, Ham
... eigenschappen. Receptidee: Lamsstoofpot met laurier Ingrediënten: 800 g lamsvlees in stukken 2 uien, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gehakt 2 wortels, in plakjes gesneden 200 g champignons, in plakjes 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels bloem 500 ml lamsbouillon 2 laurierbladeren in vlokken Zout en peper naar smaak Verse peterselie, gehakt (voor garnering) Referentie: AR803756 Ean13: 3760306803756...
Portfolio (127)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play