Italië, Orbassano
...De hartvormige ravioli van verse pasta, gevuld met porcini-paddenstoelen en ricotta, zijn een subliem voorbeeld van Italiaans vakmanschap, ontworpen om de meest veeleisende en verfijnde smaken te bevredigen. De verse pastadeeg is gevormd in kleine hartjes, een symbool van passie en culinaire toewijding. De vulling bevat de schat aan smaken van de paddenstoelen en de frisse zachtheid van de ricotta.
Portfolio (57)
Spanje, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Tartufata is een olijfolie-saus met extra vierge olijfolie en ingrediënten van verschillende planten, zoals truffels en paddenstoelen, verpakt door middel van fysieke processen, zonder toevoeging van conserveermiddelen. Het heeft een zeer aangename smaak en geur van de structuur van paté en zwarte truffel en boletus edulis, waardoor het zeer smakelijk is om direct toe te voegen aan sneetjes brood of pastagerechten, of om te gebruiken in andere gerechten.
Portfolio (76)
Frankrijk, Lyon
...Onze wildzwijnterrine, doordrenkt met de geur van het onderhout, is heerlijk gecombineerd met porcini-paddenstoelen om je mee te nemen op een wandeling door het bos.
Portfolio (40)
Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Champignons 35%, gedroogde tomaten 35%, zonnebloemolie 30%, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen. (gemalen peper, paprikapoeder, basilicum, knoflook). Citroenzuur, L-ascorbinezuur. Verpakkingen van: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Frankrijk, Carquefou
... rillaux * Grillons, Nantes spek * Gekookte rib De feestelijke recepten: * Terrines: Terrine van eendenlever met girolles, terrine van varkenswang met stukjes eendenlever met girolles, terrine van kalfszwezerik met morieljes. * Witte bloedworst op traditionele wijze met paddenstoelen, foie gras, zalm, Sint-Jacobsschelpen Winterassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: Toulouse-worst...
België, Bruxelles
Ardenia SA is gespecialiseerd in ambachtelijke Belgische charcuterie. Bij ons vindt u allerlei soorten witte en zwarte bloedworst, zelfs bloedworst met noten, abrikozen, rozijnen, paddenstoelen, kool en truffels. Onze charcuterie wordt ambachtelijk bereid met de grootste zorg, met inachtneming van de strengste kwaliteitsnormen. Ardenia is uw garantie voor service en kwaliteit in de specialiteit van ambachtelijke Belgische charcuterie (bloedworst, hoofdkaas, hoofdkaas Breughel, kalfshoofd, kip kap, Ardenner paté,…)...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play