België, Wingene
... gezonde groei van de cacaovruchten te stimuleren. In 2019 werd zijn harde werk beloond met biologische certificering. Finca Garyth Nacional cacao heeft een complex en mild profiel gedomineerd door wilde tropische smaken, bloemige noten. Oorsprong: Ecuador Regio: Santo Domingo Variëteit: Nacional Hints: Tropisch, bloemig, plantaardige tonen SKU: 5430002193205 PURE CHOCOLADE: 100% cacaobonen Energie: 550Kcal, 2300kJ Totaal vet: 52g waarvan verzadigd vet: 31g Koolhydraten: 5g waarvan suiker: 0g Eiwit: 15g Zout: 0g...
Portfolio (49)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Witte chocolade 30% van niet-EU herkomst (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacao, emulgator: lecithine van raapzaad). Voedingswaarden per 100g: Energie 2460Kj, 590Kcal, vetten 39g, waarvan verzadigde vetzuren 24g, koolhydraten 55g, waarvan suiker 54g, eiwitten 4.8g, zout 0g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Épaignes
Sinds 1960 produceert ons team van chocolatiers jaarlijks duizenden chocoladeproducten, altijd met geduld en respect voor de ambachtelijke traditie. La Royale Normande zet zich in voor uitmuntendheid door zijn eigen praliné te maken, wat zorgt voor unieke en diepe smaken voor ons en voor u. Het voordeel van deze aanpak is dat we het recept van de praliné en de kwaliteit van het eindproduct kunnen ...
Portfolio (184)
Duitsland, Taunusstein
...Cacaonibs zijn kleine stukjes van de natuurlijke geroosterde cacaoboon. Ze zijn zeer voedzaam en gezond. Een superfood met alle aroma van cacao. Knapperig en met een heerlijke en intense smaak van pure, licht bittere chocolade. Ze zijn rijk aan eiwitten en gezonde vetten. Nibs zijn de cacaobonen die zijn geroosterd, gepeld en in kleinere stukjes gebroken. Evenzo, in hun oorspronkelijke vorm...
Portfolio (173)
Frankrijk, Wingles
Welkom in de wereld van chocolaterie Chocolatstehle, uw smakelijke partner voor uw behoeften aan hoogwaardige chocolade. Wij zijn gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van luxe chocolade voor professionals. Wij werken met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, afkomstig van duurzame teelt, om u uitzonderlijke producten te garanderen. Wij hechten veel waarde aan het respecteren van de choc...
Portfolio (43)
Polen, Warszawa
... - als basis voor vullingen, ganaches, toppings en crèmes - variatie van massa's, crèmes, ijs - na aeratie met 20-30% margarine, bijvoorbeeld voor het laagjes maken van wafels Deze crèmes zijn bestand tegen koeling en invriezen - hun consistentie keert terug naar de oorspronkelijke staat.
Bijpassende producten
Bello - gezouten karamelspread
Bello - gezouten karamelspread
Portfolio (1)
België, Schepdaal
Sinds de oprichting in 1978 is ons familiebedrijf “Valentino” uitgegroeid tot één van de beste producenten van handgemaakte Belgische pralines. Vandaag werken we bij Valentino met een 25-tal mensen in ons Chocoladeatelier te Schepdaal, op 5 km van Brussel. Trouw aan de oorspronkelijke kwaliteit en het vakmanschap specialiseren wij ons in het creeëren van leuke en verrassende chocoladegeschenken.
België, Zonnebeke
... laten we nooit meer los. Onze producten : koekjes (krokant rolletjes, gesuikerd bladerddeegkoekjes, …), koek en gebak (mini rotsjes, kokosster, makarons, ...), diepvriesdesserts (soesjes, soesjes met chocoladesaus, chocolade roomsoesjes, eclairs,…), bakkerijproducten (makaron, beignet, …), pasta (speculoospasta, crunchy speculoospasta).

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play