Nederland, Hoogerheide
...Onze gemarineerde mosselen zijn doordrenkt met kruiden en specerijen, perfect voor voorgerechten en salades. Aangeboden in vacuümverpakte zakken om de versheid te behouden. Smaakvol en klaar om te eten. Groothandel voor bedrijven: supermarkten, hotels, restaurants en cafés.
Portfolio (15)
Finland, Turku
Duitsland, Bad Bramstedt
...De toppen van de dilleplant hebben een heerlijk frisse smaak en zijn licht zoet. Dille is een van de beste viskruiden en verfijnt vissoepen, in room gemarineerde haring, gebakken vis uit de pan of van de grill gewikkeld in aluminiumfolie. Maar ook eiergerechten, komkommer- en groentegerechten, salades, dressings of aardappelgerechten krijgen een kruidige, zoete toets van dille. Dille mag ook niet ontbreken in tzatziki en met weinig moeite kun je elke dip een frisse smaak geven. Inhoud: 15,00 g Artikel-Nr: 101384...
Portfolio (89)
Nederland, Urk
Visscher Seafood is a worldwide supplier of fresh and frozen fish, specialized in Atlantic salmon production. With our own farms and multiple facilities, we control the entire supply chain from egg to plate. We produce all-natural North Atlantic salmon products and serve our customers with the highest quality fish worldwide. Selection We select the best fish, whether it's wild-caught or farmed i...
Portfolio (8)
...GEMARINEERDE ANCHOVIES: Versterkt met een mix van zonnebloemolie, azijn, hete pepersaus en zout. Een van de meest klassieke maar geliefde zeevruchten, ansjovis wordt gepresenteerd in gemarineerde vorm en brengt zijn unieke smaak naar uw tafels.
Portfolio (5)
Martinique, Rivière-Pilote
...De zoete pepersmosterd "Les saveurs de Maya" is gemaakt van uitsluitend in Martinique geteelde vegetarische pepers. De vegetarische pepers geven een exotische frisheid aan deze sterke mosterd. Het wordt veel gebruikt in de Creoolse keuken. Deze zoete pepersmosterd past perfect bij uw gemarineerde vis en sauzen voor al uw salades. Ideaal voor uw stoofschotels met vlees en vis.
Portfolio (31)
Frankrijk, Descartes
... gerookte zalm uitsluitend maken van verse vissen. Biologische gerookte zalm Wij zijn sinds 2004 gecertificeerd door Ecocert voor verse zalmfilet, hele en gesneden biologische gerookte zalm, evenals voor hele en handgesneden gerookte zalm. Dit alles is afkomstig van Schotse, Ierse of Noorse zalm. Dille gemarineerde zalm Deze zalm wordt langzaam gemarineerd bij 0°C, waaraan we fijngehakte dille toevoegen.
Portfolio (1)
Frankrijk, Malataverne
... we het over recepten hebben, hier is een lijst van ingrediënten die perfect samengaan met de in olijfolie gemarineerde ansjovisfilet. Als je een recept hebt dat voornamelijk deze ingrediënten gebruikt, dan kun je zonder twijfel ansjovis toevoegen en altijd succes hebben: - Groene of zwarte olijven - Tomaat (vers, geplet, cherrytomaat...) - Kappertjes - Gegrilde paprika's - Courgette - Aardappelen - Mozzarella en feta kaas - Hardgekookt ei, mayonaise of omelet - Teentjes knoflook.
Portfolio (188)
...We delen het doel om onze oceanen schoon te maken en dieren een gezondere omgeving te bieden. We leveren uitstekende, op maat gemaakte oplossingen om de smaak en aroma van verschillende zeevruchtenproducten te verbeteren, van gemarineerde schelpdieren tot gepaneerde vissticks. We bieden een uitgebreid assortiment mengsels aan onze MSC-gecertificeerde partners.
Portfolio (19)
Frankrijk, La Rochelle
...Het zeezout Péché mignon zal uw gegrilde, gemarineerde en in papillotte bereide vis aangenaam begeleiden. GEWICHT: 0,200 kg...
Portfolio (91)
Frankrijk, Rouvres Les Vignes
...volledig atypisch voor een Pinot Noir. We vinden ook kruidige tonen, vanille en kaneel terug. In de mond is de aanzet levendig met aroma's van citrus en ananas. De frisheid van de Champagne Claude PERRARD Brut Blanc de Noirs maakt het mogelijk om hem te serveren als aperitief bij allerlei soorten hapjes. Daarnaast zal hij uw gemarineerde vis en wit vlees begeleiden. U kunt hem ook serveren met een dessert op basis van fruit.
Portfolio (4)
... sorteeropties toegesneden op de behoeften van de klant. Wij zijn met name gespecialiseerd in zowel gepaneerde en bereide visproducten als natuurlijke visproducten. Ons brede assortiment van producten bestaat o.a. uit: -Opties voor gepaneerde en voorgebakken vis: Scholfilet, Alaska Koolvisfilet, Alaska Koolvisfilet met Cornflakes, Kabeljauw staart, moten Alaska Koolvis, Pijlinktvisringen...
Portfolio (30)
Spanje, Albalate Del Arzobispo
Salazoneras Aragonesas S.L. is een familiebedrijf dat zich richt op de ambachtelijke productie van een breed scala aan semi-geconserveerde visproducten zoals ansjovis, gezouten vis, gemarineerde sardines, spiesen gecombineerd met augurken, enz.
Turkije, Istanbul
... verwerkt. Onder ons brede assortiment producten zijn de belangrijkste items: Verse, Blauwvintonijn Levende, bevroren, verse kikkerbenen, gemarineerde ansjovis, bevroren zilvermeerval, bevroren snoekbaarsfilets, bevroren topschelpvlees.
Frankrijk, Vendin Le Vieil
De instellingen Simon-Dutriaux, gelegen nabij Lens in het Pas-de-Calais, zijn het resultaat van de fusie van twee bedrijven; Simon, opgericht in 1886 en oorspronkelijk gespecialiseerd in gemarineerde producten, en Dutriaux, opgericht in 1935, dat zich richtte op het roken van vis. We zijn in 2008 bij de Floridienne-groep gekomen. Deze Belgische groep is momenteel een marktleider op zowel Europees...
Portfolio (1)
Familiebedrijf sinds 1901, vervaardigt Fournier Fils traditionele gerookte vis volgens ambachtelijke recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven: Gerookte haring (zachte filets, traditionele filets, kippers, bouffis, saurs, gemarineerde filets in olie en kruiden), haddock, gerookte zalmfilets, kleine plakjes en snippers van gerookte zalm, gerookte makreelfilets met peper, gerookte...
Portfolio (1)
Turkije, Nevşehir
Economische visserij begon zijn diensten in 1987. In eerste instantie opereerde Uğur ÇEVİKLER & Duran ALAN op de vismarkt van Nevşehir, maar breidde onlangs uit naar Nevşehir en vervolgens naar alle omliggende districten. Zoals bekend is Turkije aan drie zijden omgeven door zeeën. We maken gebruik van de Zwarte Zee, de Zee van Marmara, de Egeïsche Zee en de Middellandse Zee om u de meest verse zee...
Spanje, Sevilla
Wij zijn fabrikanten van hoogwaardige gourmetproducten uit de zee. Onze specialiteit is de vervaardiging van ambachtelijke ansjovis uit de Cantabrische Zee, laag in zout en handmatig ontdaan van graten met pincet. Daarnaast produceren we andere gourmetproducten in blik of diepvries, zoals gemarineerde sardines of carpaccio van rode garnalen uit Carboneras, onder andere. Bovendien hebben we ons eigen merk en franchises. We zijn actief op de nationale en internationale markt. Meer informatie op aquisantona.com...
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
Italië, Sciacca
...Maar ook de naam Carlino is altijd bekend geweest in de markt vanwege zijn uitzonderlijke vermogen tot innovatie. Het bedrijf Carlino s.r.l. produceert ansjovisfilets in olie, sardinefilets in olie, ansjovispasta, gezouten ansjovis, gezouten sardines, gemarineerde ansjovisfilets en Colatura. Gebruikte vis die bekend staat om zijn uitstekende smaak, versheid en helderheid, bewerkt door de koelte om...
Roemenië, Ploiesti
... ervaring in de verkoop van vis en we hebben altijd willen onderscheiden van de concurrentie door middel van kwaliteit en betrouwbaarheid. Dus we bieden meer dan de verkoop van elk type, en we regelen ook uw transport via de bedrijven. Vergeet niet dat we een echte grote variëteit aan vis hebben.
Spanje, Cassà de la Selva, Girona
Sinds 1968 ontwikkelt en onderzoekt het bedrijf hogedrukinjectoren, met een specialisatie in de fabricage ervan. Het resultaat van deze specialisatie is de ontwikkeling door OGAL S.A. van injectoren met een hoog technologisch niveau, waarmee het oorspronkelijke toepassingsgebied van gekookt vlees is uitgebreid naar gemarineerde producten, gevogelte en vis. Hogedrukhydraulische injectoren, hogedrukinjectoren met een dubbel systeem, systemen voor het bereiden van pekel, vleesvermalers, mini-injectoren 14.
... van visgerechten. Dit is ook gunstig voor de gezondheid, vooral omdat deze producten perfect vers zijn en daardoor rijk aan waardevolle voedingsstoffen. Hoe vaker men vis eet, hoe beter, en rybny.online helpt daar aanzienlijk bij, aangezien in het aanbod verschillende soorten vis en soorten visgerechten te vinden zijn. Dit omvat onder andere gerookte, gezouten, gemarineerde vis, vis in olie, en ook...
België, Fleurus
...Vendsyssel biedt een breed scala aan producten en bereidingen "made in excellence" op basis van gerookte vis. De volgende producten worden aangeboden door het bedrijf: gerookte zalm, gemarineerde zalm, gerookte zalmfilets en gemarineerde zalmfilets, plancha, blokjes gemarineerde zalm, zalmkoekjes met geitenkaas, gekookte zalm,... Het biedt ook andere gerookte vissen aan: tonijn, heilbot, escolar en marlijn.
Spanje, Colindres-Cantabria
Bij Linda Playa zijn we gespecialiseerd in de productie en verkoop van gezouten ansjovis. We spelen in op de behoeften van de nationale en internationale markt. We vervaardigen ansjovis en gezouten producten op ambachtelijke wijze. We zijn gevestigd in Colindres, een strategische locatie aan de Cantabrische Zee.
... ook geïnteresseerd in het introduceren van andere soorten zalm, zoals gemarineerde en gerookte zalm. Wat kunnen wij aanbieden - Import Wij bij SCANDITA EUROPE hebben mogelijkheden om de meest typische producten uit de landen rond de Middellandse Zee te importeren. Dankzij het directe contact dat we door de jaren heen hebben opgebouwd met kleine bedrijven, kunnen we authentieke producten van hoge...
België, Wommelgem
BORIMEX is een bedrijf dat zich vooral heeft gespecialiseerd in im- en export en distributie van hoogwaardige voedingsproducten. Tot ons diepvriesassortiment behoren de visproducten van ROYAL GREENLAND en GREENLAND SEAFOOD en de zongedroogde SUNDOWN tomaatjes uit Australië. Ook voor dé verse overheerlijke gemarineerde haringhapjes van SKIPPERSILD, KATTEGAT SEAFOOD moet u bij ons zijn.
Turkije, Istanbul
Perama is een bedrijf dat diepgevroren zeevruchten exporteert, met name naar de Europese markt. Het exporteert diepgevroren zandkokkels, zoetwaterzilver en ansjovis. Ook de export van gemarineerde ansjovis vindt plaats. De fabriek is gevestigd in Bandırma, terwijl het hoofdkantoor in Okmeydanı is.
Frankrijk, Quimper
Sinds 2002 kiest MERALLIANCE voor duurzame ontwikkeling die is gebaseerd op een ethiek die zowel economische, sociale als milieukwesties omvat. Onze specialiteit zijn gerookte en gemarineerde vissen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play