... water for 1 egg yolk. Use in recipes requiring emulsification properties of egg yolk. It can be used in mayonnaise, ice cream, sauces and custards. It can also be used as a thickening in sweet or savoury sauces. Packaging: Cardboard box with inliner, fit for food, 5 - 25 kg net weight per box Big bags 1000 kg Storage and transport conditions: Storage and transport dry between 15 and 25 °C. Do not refrigerate! Shelf life: 24 months after production when kept at 15 to 25 °C in unopened packaging. Product Applications Bakery; Desserts / ice cream; Sauces & Seasoning...
Portfolio (9)
Nederland, Balk
... Wetsus, het centrum bij uitstek voor duurzame watertechnologie. Daarnaast is Leeuwarden een ontmoetingsplaats voor wetenschappers om kennis te delen en zetelen er veel innovatieve ondernemers op het gebied van water, energie en life sciences. Een perfecte locatie dus om de innovatieve activiteiten van Paqell B.V. te ontplooien.
Nederland, Numansdorp
... authenticity, and have no defaults. Also you are contributing to a better world when buying at MAMAI: it saves a lot of labour , production, water and pollution. Also, because you give another life to a clothing item, you are doing justice to the production process.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play