Litouwen, Bajorai, Vilniaus R.
...Kaas geproduceerd in twee regio's, Friuli Venezia Giulia en Veneto, met koemelk. Gekenmerkt als "bergproduct", heeft het een gemiddelde tot hoge aromatische intensiteit afhankelijk van de rijpingsperiode; vers, minimaal 60 dagen, halfrijp, minimaal 4 maanden, rijp, minimaal 10 maanden en oud, minimaal 18 maanden. De korst is dun, glad en licht strogeel van kleur, die harder en bruiner wordt...
Portfolio (10)
Italië, Vedelago
...Latterie Venete vindt zijn oorsprong in de historische coöperatieve zuivelfabrieken van Trevigiano: de landbouwcoöperatie San Pio X, opgericht in 1951 in Vedelago, en de Latteria Sociale Pedemontana del Grappa, opgericht in 1887 in Cavaso del Tomba, een DOP-gebied voor asiago pressato en asiago d'allevo, montasio en casatella, en de oorsprongszone van typische kazen zoals Latteria Sile, Morlacco...
Fax...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play