...Mascarpone, een traditioneel product uit Lombardije, wordt gemaakt volgens een goed gevestigde productie die de natuurlijke romigheid ervan benadrukt. Verkrijgbaar in retail-, HoReCa- en industriële formaten.
Italië, Milano
...met een kruidige noot die doet denken aan zwarte peper en kruidnagel. De lichtzoete smaak doet denken aan carob en een zoethoutstaafje. Het aroma is van gemiddelde intensiteit en persistentie. COMBINATIES In de keuken kan het worden gecombineerd met verse kaas, yoghurt, probeer het op pannenkoeken en mascarpone; uitstekende zoetstof voor thee en warme dranken.
Portfolio (116)
Spanje, El Puntal (murcia)
...Ook beschikbaar in de smaken Cheddar, blauwe kaas, Manchego, mascarpone en Parmezaanse kaas. VERPAKKING: 5kg, 25kg, 200kg, IBC 1000kg.
Portfolio (204)
Italië, Giuliano
Al meer dan veertig jaar is Di Rosa een referentiepunt in de zoetwarenindustrie, met een breed scala aan producten die Italiaanse ambachtelijkheid combineren met een passie voor kwaliteit. Met meer dan 200 artikelen klaar voor wereldwijde export, is Di Rosa niet alleen een merk, maar een garantie voor uitmuntendheid en authenticiteit. Onze onderneming distribueert niet alleen producten van hoge kw...
Portfolio (129)
Frankrijk, Marseille
... die gluten bevatten.","INGRÉDIENTS":"INGREDIËNTEN: Gepasteuriseerde room (99,40%) en gepasteuriseerde melk (0,50%) - Alle van Italiaanse oorsprong. Zonder toegevoegde conserveermiddelen.","OGM":"GGO (Reg.1830 / 03) Het product is VRIJ VAN GGO: vervaardigd zonder ingrediënten afgeleid van genetisch gemodificeerde organismen.","MODE D'EMPLOI":"GEBRUIKSAANWIJZING: Klaar om te eten (ready-to-eat); te consumeren binnen 3 dagen na opening.","CORRECTEUR D'ACIDITÉ":"ZUURREGELING: Monohydraat citroenzuur voor voedingsmiddelen - E330 (0,10%)","NOM DU PRODUIT":"PRODUCTNAAM: MASCARPONE"}...
Portfolio (9)
Spanje, Granollers
Frankrijk, Grigny
...De mascarpone rosso saus is een romige saus op basis van rode mascarpone, bestrooid met kleine stukjes kruiden en groene groenten. Deze heerlijke saus is gemakkelijk te gebruiken en te bewaren dankzij de hoogwaardige staande verpakking die het mogelijk maakt om de inhoud in de magnetron op te warmen. Bewaring: Op kamertemperatuur gedurende 24 maanden. 3 dagen in de koelkast na opening van de verpakking.
Portfolio (93)
Italië, Forlì
... de aperitief en het voorgerecht, en geven een vleugje klasse aan hoofdgerechten en desserts: met mascarpone creëren ze heerlijke tiramisu en semifreddo; fijngehakt en toegevoegd aan bloem en eieren geven ze koekjes en taarten een geheel nieuwe geur.
Portfolio (50)
Duitsland, Laucha
...Eigenschappen: • Verwendbaar zoals traditionele mascarpone • Uitstekende smaak met de "Superior Taste Award 2020" • Vrij van lactose, cholesterol, melk & soja • 100% plantaardig • Perfect voor koken, bakken en speciaal voor desserts zoals tiramisu Ingrediënten: Water, gehard kokosvet (17%), kokosvet (8%), aardappelzetmeel, maltodextrine, rijstpoeder (gedroogde rijstsiroop, rijstzetmeel...
Portfolio (9)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingrediënten 250g Galbani Mascarpone 100g Daim snoepjes 1 pakje boterkoekjes 3 eieren 100g vloeibare room...
Italië, Reggio Emilia
...Onder de zuivelproducten presenteren we veel soorten producten, sommige zijn verkregen uit de grondstoffen zoals poeders zoals boter, mascarpone, room en yoghurt, andere zijn verkregen uit tussenfases van technologische processen zoals karnemelk (residu van de boterproductie). Wei (residu van het kaasproductieproces) is beschikbaar in de varianten spray, instant, permeaat en gedemineraliseerd...
Portfolio (5)
Italië, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata en handgevormd beschikbaar in: Nodini, Treccia met gewicht ook op verzoek van de klant. Mozzarella di bufala DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Volledig handgemaakt, de pasta filata bevat van binnen een delicate kern van stracciatella en room. Ambachtelijke ricotta van alleen koemelk. Aangenaam rijk en romig, bijzonder geschikt voor gebruik in de keuken. Mascarpone: Supervers op basis van alleen room van koemelk, zonder conserveermiddelen.
Portfolio (7)
Denemarken, Tølløse
... kan zeer uitdagende monsters meten, zoals wei-concentraat, yoghurtmixen en milkshakes tot aan room, melk en magere melk, zonder reiniging tussen de monsters en zonder gedoe. Met de gepatenteerde Pivette® monstername-methode kunt u de monsters in elke gewenste volgorde uitvoeren – stel je een nauwkeurige roomanalyse voor, gevolgd door een mascarpone-monster om de run te eindigen met een hoge...
Portfolio (8)
...Van rijke, romige mascarpone tot lichte, verfrissende karnemelk, biedt Dr. Suwelack een hele reeks zuiveldelicatessen, voorzichtig gedroogd in poedervorm.
Portfolio (10)
Duitsland, Karlsruhe
... als de standaardisering door slijtage van de meetcel. Een FT-NIR-analyseapparaat voor zowel standaard als veeleisende monsters. Bijzonder geschikt voor monsters met een hoog totaal vast stofgehalte, toegevoegde eiwitten of suiker kristallen, die u niet met een FTIR-gebaseerd systeem kunt meten of waar u niet durft te meten! Wat u ook wilt meten, wij kunnen het doen: WPC, concentraten, ijs, kokosmelk, gefermenteerde producten, Skyr, mascarpone, plantaardige dranken, monsters met suiker en additieven, rauwe melk, gestandaardiseerde melk, wei, room en meer.
Portfolio (9)
Italië, Brescello
Milk Innovation is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw van installaties en machines voor de zuivelindustrie, samengesteld uit een team met twintig jaar ervaring in de sector. Tijdens de afgelopen jaren hebben we ons gericht op machines en installaties die in staat zijn om de volgende producten te produceren en te behandelen: ricotta, mascarpone, yoghurt en smeerkaas. De activiteit van...
Italië, Zafferana Etnea
... distributiekanaal en efficiënte distributieplatforms stellen ons in staat om duizenden verkooppunten in Italië en over de hele wereld te bevoorraden, zoals in Japan, de VS, Frankrijk, België, Zwitserland, Duitsland en andere landen. Zappalà heeft een breed en gediversifieerd assortiment zuivelproducten voor detailhandel, GDO en HORECA-verkoop: MOZZARELLA, RICOTTA, MASCARPONE KAAS (Pecorino, Caciotta, Provola...
Italië, Busto Arsizio
La Castellanza spa houdt zich bezig met de productie en distributie van zuivelproducten en kazen, waaronder mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, van pure geitenmelk en vele andere lekkernijen, waarbij we altijd alleen verse melk gebruiken. Een van onze specialiteiten zijn de geitenkazen, die een betere verteerbaarheid hebben dan andere kazen. We produceren ook boter en mascarpone van de hoogste kwaliteit.
België, Mouscron
... Products, maar ook onder de merken van distributeurs. We gebruiken alleen verse en hoogwaardige ingrediënten. Zo maken chocolade van Callebaut, fruitpurees (en geen poeder), de echte mascarpone uit Italië... deel uit van onze recepten. Ons team bestaat uit ervaren en professionele patissiers, waar handwerk nog steeds een belangrijke rol speelt. Onze producten blijven dus ambachtelijk.
Portugal, Sintra-Abrunheira
Dhc, opgericht in 1997, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de handel in voedingsproducten: Gerookte zalm, Tonijn, Kabeljauw, Gerookte zwaardvis, Zalmkaviaar, Lumpo-kaviaar, Ansjovis, Patés en Foie Gras van Eend, Gans, Patrijs en Fazant, Eendenborst, Dadel met Spek, Rilletes, Bladerdeeg, Gebroken, Areadas, Filo, Brick, Italiaanse, Griekse en Spaanse kazen zoals Mozzarella, Mascarpone, Padano...
België, Mol
...Gorgonzola, Mascarpone, Ricotta, Pecorino, Parmesan), Engelse (Cheddar). Naast kazen, bieden ze Boter, Room, Yoghurt, Fruityoghurt, Platte Kaas en Fruitkaas, Desserts, Rijstpap, Karnemelk, Smeerkaas, maar ook Kruidenboter, Verse Room, Culinaire Room, Choco, Choco Light, Chocomousse, Pudding uit verschillende merken (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).
De Latteria di Roverbasso is opgericht in 1980 uit de passie van eigenaar Modolo Dino voor de kaasbereiding. Door optimaal gebruik te maken van zijn al twintigjarige ervaring, is hij erin geslaagd om vandaag de dag een ultramodern productiebedrijf te realiseren. Het bedrijf beschikt over een recent gebouwd verwerkingscentrum. Op de 3.500 m² vinden we de moderne productielaboratoria, de nieuwe zout...
...A VICENTE TOURAL begon zaken in Portugal en bracht voor het eerst enkele importproducten naar Portugal, zoals: Italiaanse mascarpone kaas, serrano ham, verse mozzarella in ballen, verse mozzarella in blokken en geraspt voor pizza, beenham en schouderham zonder huid van hoge opbrengst, ansjovisfilets in olie, bacon in een mal, Spaanse zoete en pittige chorizo, toppings voor pizza's, Italiaanse...
België, Assent
Euro Fresh Foods is een toonaangevend bedrijf in de distributie van specifieke zuivelproducten, zoals yoghurt, desserts, kaas en room. Euro Fresh Foods levert zuivelproducten aan: - Vrijwel alle supermarktketens in de Benelux met in totaal 3037 verschillende klantlocaties. - Alle grote Foodservice-groothandelaren in België. Euro Fresh Foods heeft een productportfolio van 180 verschillende zuivelproducten. Deze producten zijn merkproducten en huismerkproducten. Productaanbod: Yoghurt Desserts Verse kaas Emmental Smeltende kaas Mascarpone Mozzarella Room Kopjes koffieroom...
Frankrijk, Le Luc
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play