...werd de druif ontsteeld en geperst, en via een peristaltische pomp overgebracht naar de vergistingstank met een capaciteit van 9.000 kilo. Maximale fermentatietemperatuur van 26 graden Celsius. Het werd na 15 dagen fermentatie/maceratie ontkurkt, waarbij de wijn uit de pers werd afgevoerd. Proefnotitie van Kosher Herenza Crianza: Zeer diepe kersenrode kleur, met een granaatrode rand. Zeer intense aroma's, met rijp fruit, romig eiken, specerijen en cacao. In de mond is het smakelijk, vlezige, met rijpe tannines en een zeer lange afdronk. Een grote wijn met een grote toekomst.
Portfolio (1)
Frankrijk, Villeurbanne
...Opgericht in 1990, is het BCKE (Bureau voor Europese Kosjer Certificering) een certificeringsorganisatie die het "kosjerlabel" uitgeeft. Dit is een kwaliteitslabel voor de productie van kasjere producten. Hieronder presenteren we de criteria voor deze certificering, de voordelen en de relevantie voor uw bedrijf. Deze certificering betreft elk voedingsproduct, of het nu industrieel of agrarisch is...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play