Opgericht in 1990, is het BCKE (Bureau voor Europese Kosjer Certificering) een certificeringsorganisatie die het "kosjerlabel" uitgeeft. Dit is een kwaliteitslabel voor de productie van kasjere producten. Hieronder presenteren we de criteria voor deze certificering, de voordelen en de relevantie voor uw bedrijf. Deze certificering betreft elk voedingsproduct, of het nu industrieel of agrarisch is, en kan certificeren:
- Een specifiek product;
- Een productie-, fabricage- of transformatieproces.
De voordelen van het Kosjerlabel-certificaat: merkbekendheid; betere productkwaliteit; ontwikkeling op de nationale en internationale markt; zich onderscheiden van concurrenten; de belangen van het Kosjerlabel-certificaat; het winnen van het vertrouwen van de consument, aangezien het product wordt gecontroleerd vanaf de start van de productie tot aan de verpakking door de aanwezigheid van een rabbi die toezicht houdt.
Het logo van het Kosjerlabel dat op het gecertificeerde product is aangebracht, certificeert de kwaliteit en de naleving van de specifieke productieregels. De controles worden uitgevoerd door onafhankelijke, onpartijdige, efficiënte en competente particuliere organisaties die zijn goedgekeurd door de bevoegde rabbijnse autoriteiten. Deze onafhankelijke kwaliteitskenmerken voldoen aan een sterke vraag van consumenten.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio
Deze leverancier heeft nog geen producten geüpload.