Portugal, Calendário V.n.f
...Keuken Gordijn Druiven Samenstelling: 60% Katoen, 40% Polyester...
Portfolio (237)
... ook worden toegevoegd aan een granenmengsel, in desserts of in yoghurt. In de keuken, voor een zoete/zoute combinatie, kunt u ze ook aan uw samengestelde salades toevoegen. Om smeltend te worden, kunnen de druiven in een vloeistof worden geplaatst om ze te rehydrateren. Ze kunnen vervolgens over verse geitenkaas worden gestrooid voor een perfecte combinatie. Vind onze bruine druiven hier. Receptideeën: Verse geitenkaas met druiven, rozijnenbrood, kouglof, rozijnen cake, rijst met melk en druiven. DOOS: 5Kg...
Portfolio (45)
Polen, Brzozów
... natuur voor in bloemstuifmeel, fruit (peren, meloenen, druiven), hoedzwammen, zeevruchten, gefermenteerde dranken zoals wijn, en ook in korstmossen en zeewier. Erythritol, dat in winkels verkrijgbaar is, wordt meestal verkregen door fermentatie van glucose door verschillende soorten gisten of gesynthetiseerd door gisten uit afvalglycerine. Het is volkomen veilig voor gebruik in de keuken en daarbuiten. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft erythritol erkend als een volledig veilige voedseladditief. Op etiketten kun je het vinden onder de aanduiding E968.
Portfolio (781)
Frankrijk, Paris
...De amandel is een zeer gewaardeerd voedingsmiddel, niet alleen om zijn aangename smaak, maar vooral om zijn vele toepassingen in de keuken en in de cosmetica en om zijn ontelbare deugden. Hij kan alleen worden gegeten, in desserts, in gerechten. Er wordt amandelmelk, olie en boter van gemaakt en het wordt gebruikt in schoonheidsproducten. De amandel is de vrucht van de amandelboom en we...
Portfolio (133)
Frankrijk, Roubia
... met zeer weinig of geen interventies.\n\nPROEVERIJ\nEen mooie lichtpaarse kleur. Een fruitige neus met complexe aroma's van rode vruchten. Zeer fijne en zijdezachte structuur met een mooie lengte in de mond tot aan de fruitige en frisse finale die doet denken aan een 'verse pinotage'. Kan gekoeld gedronken worden in de zomer.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nVleeswaren, wit vlees, mediterrane keuken.\nIdeaal te serveren op 16°/17°\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (kg): 1,2"}...
Portfolio (28)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
... : Aantrekkelijke kleur, koperachtig oranje. Bloemige neus (rozenblaadjes) en fruitig (aardbei, framboos). Zachte en smakelijke aanzet met een mooie fruitige persistentie. GERECHT/WIJN COMBINATIE : Aperitief, meloen, zomerse salade, exotische keuken. DIENSTTEMPERATUUR : Tussen 6 en 8°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Saint Cannat
... assemblage, gevolgd door rijping in tank gedurende 36 maanden voordat de botteling plaatsvindt.\n\nPROEVERIJ\nDiep granaatrood. Complexe neus met tonen van zoethout en gekonfijte kersen. Aanhoudend in de mond, aanwezige tannines, krachtig. Zeer aangenaam om nu te drinken, maar kan nog een of twee jaar ouder worden. Past perfect bij de Europese keuken: rood vlees, wild, stoofschotels (daubes), honinggebrande vijgen met rode wijn, sterke kazen (zoals Livarot, Pont-l'Évêque...)."}...
Portfolio (46)
Italië, Marmirolo
... dat mensen in Italië landbouw als hun belangrijkste beroep kiezen. Een bezoek aan een boerderij en hotels in Mantua kan u de realistische ervaring bieden om verse olijven, citrusvruchten, appels, druiven, enz. te proeven en bovenal Italië.
Italië, Acicastello
... gastronomische uitmuntendheid die een bijzondere plaats innemen in de gastronomische cultuur en tradities van andere landen. Wijnen van de Etna en van Paceco, Groene Pistache van Bronte, Verse Oregano van Cerami, Groenten van Santa Croce Camerina, Druiven van Vittoria of Mazzarone, Honing van de Etna, Likeuren van de Etna, Passito van Pantelleria, Kant-en-klare sauzen, Verse Pasta.
Portfolio (10)
Duitsland, Flörsheim-Dalsheim
... verschillende wijnen zijn speciale histamineanalyses beschikbaar, die een histaminegehalte van minder dan 0,1 mg per liter bevestigen. Verschillende mousserende wijnen en alcoholvrije mousserende dranken, brandewijnen en likeuren completeren het assortiment. Voor fijnproevers produceert Wijnhuis Fuchs Verjus, het sap van groene druiven, dat in de verfijnde keuken wordt gebruikt. Fuchs Verjus is...
Duitsland, Eltville
... gepasteuriseerd. Hierdoor behoudt het zijn bijzondere frisheid en fruitige aroma's. Het in de middeleeuwen populaire sap van groene, onrijpe druiven is teruggekeerd in de verfijnde Duitse keuken en in de bars, en is goed op weg om met zijn fijne aromatische zuur concurrentie te bieden aan citroen en azijn. Naast zijn delicate smaak zijn het kalium, magnesium en calcium die Verjus zo waardevol maken. Het...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play