Polen, Brzozów
...), waaronder meer dan 60% omega-6-vetzuren, evenals de meest actieve vorm van vitamine E (gamma-tocoferol). Naast waardevolle zuren en vitamines (A, E, F, K) bevat het ook mineralen (calcium, kalium, fosfor, magnesium, ijzer en zink). De olie heeft: - verzachtende eigenschappen - de aanwezigheid van ijzer en zink heeft een positieve invloed op het collageenmetabolisme. De olie vermindert al zichtbaar...
Portfolio (781)
...Gedroogde vijg is een belangrijke bron van kalium en hierdoor helpt het de spanning en bloeddruk in balans te houden. Het voorkomt hart- en vaatziekten. Het verfraait de huid en heeft ook een bloedversterkende eigenschap. Het stelt de eicellen in staat om te rijpen bij vrouwen en vergemakkelijkt de zwangerschap.
Portfolio (19)
... natuurlijke methoden. Vooral de Egeïsche kust van Turkije is geschikt voor de teelt van vijgen. Om deze reden worden de meest heerlijke en speciale vijgen in Turkije gekweekt. Gedroogde vijgen bevatten vitamine A, C, calcium, kalium en magnesium. Ze hebben veel voordelen voor een gezond leven. Ze ondersteunen het immuunsysteem en beschermen je in koud weer. Vijgen bieden energie, hebben goede effecten...
Frankrijk, Olivet
... vezels goed worden gekauwd; ze zullen zich dan gedragen als een echte "darmbezem". Voedingsbonus Rijk aan vezels Rijk aan kalium. Bron van calcium, koper, ijzer, mangaan Bron van vitamine K 1 van de 5 fruit en groenten per dag...
Portfolio (114)
Noord-Macedonië, Veles
...De zoetheid van vijgen en een glas water - van oudsher een welkom in elk Macedonisch huis. Zo was het ooit, zo is het vandaag. Er is geen gast die terugkeert uit de vijgenregio zonder met een tas vol vijgen te vertrekken, hetzij vers of verwerkt als zoetigheid. Met hun rijke inhoud van kalium en suikers zijn vijgen het beste middel tegen hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en oedeem. IJzer en mangaan in vijgen zijn nuttig bij bloedarmoede. Een uiterst waardevolle plant, wijdverspreid en populair.
Portfolio (8)
...lichtgele schil en een amberkleurige binnenkant. De eetbare vijg is een van de eerste planten die door mensen werd gecultiveerd. Vijgen behoren tot de rijkste plantaardige bronnen van calcium en vezels. Volgens gegevens van de USDA voor de Mission-variëteit zijn gedroogde vijgen het rijkst aan vezels, koper, mangaan, magnesium, kalium, calcium en vitamine K, in verhouding tot de menselijke...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play