Frankrijk, Saint Martin Belle Roche
...hazelnoten, noten en eieren. Allergenen onder de loep Melk, tarwe, soja. Goed bewaren is niet moeilijk Régilait Melkconfiture met een vleugje speculoos is 15 maanden houdbaar voor opening en 1 maand na opening, op kamertemperatuur. Niet in de koelkast bewaren na opening. Plastic tube, dop: weggooien bij het huishoudelijk afval.
Portfolio (23)
Litouwen, Kaunas
..."Dodo Cukrus" Gouden Kristalsuiker zijn lichtgele kristallen, ideaal voor koffie, thee, fruitsalades en pap. Een sprankelend gouden, droge en vrij stromende suiker met een subtiele boterachtige smaak. Het wordt gebruikt als vervanging voor witte geraffineerde suiker in thee, granen, evenals in jam, marmelade en wijnproductie. Het wordt ook gebruikt voor het maken van taarten en koekjes. Ideaal voor koffie, thee, fruitsalades en pap. Het product is gemaakt van suikerrietsap door een natuurlijk proces, dat wil zeggen zonder chemicaliën of toevoegingen.
Portfolio (23)
Italië, Moio Della Civitella
... geoogst om hun integriteit en perfecte rijpheid te waarborgen, wat ons een jam oplevert met een zoete en intens fruitige smaak. Met zijn fluweelachtige textuur en onmiskenbare smaak vertegenwoordigt onze Extra Vijgenjam de ware essentie van Cilento. Perfect om het ontbijt te verrijken, om desserts te garneren of om bij kazen te serveren. Ingrediënten: Vijgen uit onze regio Moio della Civitella, rietsuiker en koudgeperst citroensap. SKU:fic/212...
Portfolio (16)
Frankrijk, Puyricard
...biologische clementineconfituur van Corsica met rietsuiker. Confit de Provence biedt een biologische clementineconfituur van Corsica aan. Gekookt in een ketel, worden de extra confituren van Confit de Provence gemaakt van zorgvuldig geselecteerde vruchten, en zo vaak mogelijk met vruchten van oorsprong: clementines uit Corsica. Bereid met biologische rietsuiker, is de clementineconfituur van...
Portfolio (48)
Frankrijk, Vallieres
...Extra Gekookte Jam in een koperen ketel, van biologische fruit, biologische rietsuiker, biologisch citroensap, fruitpectine, ascorbinezuur (vitamine C). Wij maken een breed scala aan jams volgens een traditionele bereidingswijze met eenvoudige ingrediënten en een langzame kookmethode.
Portfolio (3)
Spanje, Vva Castellon
...Geen delicatesse zoals jam mag ontbreken om de sinaasappel als hoofdingrediënt te introduceren. Uiterst eenvoudige bereiding; rietsuiker en sinaasappel. Onze jam valt op door zijn textuur, want het fruit neemt een groot deel van de samenstelling in beslag, waardoor de volledige vrucht waarneembaar is, samengevoegd met een eenvoudige natuurlijke zoetheid van de rietsuiker. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit biologische landbouw. Vrij van chemicaliën en pesticiden, vooral aan te raden om alleen te eten, met brood op een eenvoudige en dagelijkse manier of te combineren met zoet of hartig.
Portfolio (8)
...Een nieuw recept voor jam dat de originaliteit van de bakbananen combineert met de zoetheid van meloen, geparfumeerd met vanille en rum. Heerlijk op een sneetje boterham. Aan de lepels!!! Ingrediënten: Bakbananen - Meloen - Golden raisins - Rietsuiker - Vanille - Rum...
Portfolio (10)
Griekenland, Heraklion
... aroma en de uitstekende smaak van de biologische granaatappeljam biedt die u zal verrassen. Onze doelstelling is om u, via een jam van uitzonderlijke kwaliteit en ongeëvenaarde smaak, de talloze voedingsvoordelen van de granaatappel te bieden. Door pure ingrediënten en biologische rietsuiker toe te voegen, verrijken we de natuurlijke suikers van de granaatappel met als verbluffend resultaat de ongeëvenaarde smaak van onze biologische granaatappeljam. Geniet er dagelijks van bij uw ontbijt, samen met een glas biologische granaatappelsap, om uw dag energiek te beginnen met een volledig voedzaam ontbijt.
Portfolio (8)
...Hoogwaardige & exclusieve fruitcreaties Wij produceren voor u hoogwaardige & exclusieve jam, zodat u deze succesvol onder uw naam kunt vermarkten. Ook graag volgens uw eigen recept. De smeersels worden bereid in onze koperen ketels en met gebruik van hoogwaardige ingrediënten zoals bijvoorbeeld biologische rietsuiker.
Portfolio (6)
België, Wielsbeke
...O'Bio Bezegaard teelt bosbessen en verwerkt biologisch fruit. Producten : Bosbessen of blauwe bessen, zoals de geteelde bosbessen worden genoemd, behoren tot de lekkerste vruchten die men kan eten. Naast bosbessen worden op de Bezegaard nog heel wat andere vruchten geteeld en verwerkt. Rode bessen, witte bessen, zwarte bessen, frambozen, bramen, pruimen, appelen, peren, kersen, krieken, hazelnoot, kweepeer, mispel, moerbei. Biologisch confituren zonder kunstmatige additieven, zonder biet- of rietsuiker, maar met het ingedikte sap van de agave.
België, Fontenoy
... Nederlandse dochteronderneming, zorgt voor de verpakkingen voor de detailhandel: blokjes, zakjes, schenktuiten, suiker voor jam, rietsuiker… Samengevat biedt ISCAL een grote flexibiliteit en een snelle reactie op de behoeften van zijn klanten en garandeert het een complete service met strikte naleving van de normen voor traceerbaarheid, HACCP en ISO.
... we jam en extra confituren met alleen de allerfresste producten, waarbij we alleen vers fruit, citroensap, rietsuiker en fruitpectine gebruiken. Binnenkort zal er ook een imker bij ons aansluiten voor de productie van honing.
Frankrijk, Robion
Fabrikant van ambachtelijke jam, bereid op traditionele wijze. Gemaakt met fruit uit de boomgaarden van onze Provençaalse regio. De selectie van het fruit gebeurt handmatig, vervaardigd met rietsuiker en smaakvol fruit, koken in kleine hoeveelheden in onze ateliers die voldoen aan strikte hygiënevoorschriften. Respect voor het fruit bij het verpakken. Etikettering en het aanbrengen van de stoffen...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play