Italië, Forlì
... aan voedingsstoffen: vezels, vitamine C en E, mineralen zoals magnesium, kalium en ijzer, en omega 3 en 6 vetzuren. Witte quinoa heeft in vergelijking met rode of zwarte quinoa een neutralere smaak, waardoor het zich aan verschillende bereidingen aanpast. Voor gebruik wordt aangeraden om de korrels onder water te spoelen en vervolgens ongeveer 10-12 minuten te koken. Om quinoa smakelijk te maken, is het belangrijk om de korrels te roosteren voordat je het kookvocht toevoegt. Biologische quinoa is uitstekend als vervanger voor risotto of kan de belangrijkste ingrediënt van je salades worden.
Portfolio (50)
Italië, Roma
... stoffen of producten die dergelijke componenten bevatten. Tijdens de oogst, het transport en de verwerking is het product niet onderhevig aan enig risico van kruisbesmetting. Het bevat geen gluten of conserveermiddelen. Voedingswaarden per 100 gr: Energie Kj 1465 / Kcal 356 Vetten 36 gr waarvan verzadigde vetzuren 4,7 gr Koolhydraten 2,9 gr waarvan suikers 0,2 gr Vezels 1,8 gr Eiwitten 3,2 gr Zout 1,5 gr Beschikbare formaten: 80 gr, 180 gr, 500 gr.
Portfolio (9)
Italië, Besnate
...De wielkern van de RHT-serie is vervaardigd uit een speciaal Ditherm®-compound, gecombineerd met speciale vezels en gevormd onder een innovatieve DC-ontwikkelde hoge druk + extreme temperatuurproces. De band is gemaakt van een speciale hoogwaardige elastische rubber voor hoge temperaturen. De zwarte rubberen band is mechanisch verbonden met de wielkern, en de koppeling wordt verder versterkt door...
Portfolio (10)
Italië, Monchiero
... consumptie. Ingrediënten: "Nocciola Piemonte I.G.P.", rietsuiker, cacao, Bourbon vanille. Kan sporen van andere noten, melk en gluten bevatten. Bewaren op een koele en droge plaats voor een maximale periode van 9 maanden. Voedingswaarden per 100g product: Energie 544 kcal / 2276 kj Vetten 38g waarvan verzadigd 4g Koolhydraten 45g waarvan suikers 37g Eiwitten 10g Vezels 7g...
Portfolio (3)
Italië, Vazzola
... originele toepassingen beschikbaar. Dit is de enige buisvormige warmtewisselaar voor de homogene koeling of verwarming van druivenpulp (met of zonder steeltjes), vruchtvlees en andere producten die vaste stoffen of vezels bevatten (tot 25-30%). Het is daarom ideaal voor: • in-line koeling van witte druivenpulp bij 15°C, om fermentatie vóór het persen te voorkomen • directe koeling van zwarte...
Portfolio (9)
Italië, Pontecagnano Faiano
...De smaak is zoet en rijk aan vezels. De groene bladeren zijn gekenmerkt door de aanwezigheid van rode nerven, net als de steel. Het heeft een behoorlijke hoeveelheid vitamines en mineralen. Variëteit baby leaf. Mogelijkheid om te gebruiken voor de bereiding van een mixsalade. Beschikbaar in zwarte kisten of thermisch gelaste piepschuimverpakkingen van 500 g en 1 kg.
Portfolio (10)
Italië, Udine
... Distilled. Dit zijn de kenmerken die het onderscheiden. Binnenin komen zijn 5 botanicals volledig in balans tot uitdrukking, verkregen uit de infusie van het natuurlijke product dat is gedroogd en vervolgens gedistilleerd: Grapefruit, Mirte, Koriander, Zwarte Thee en Rozijnen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play