Italië, MILANO
...1 Een sterrenontmoeting tussen een zoete cacao-hazelnootcrème en de kruimels van de "Pan di Stelle" koekjes. De "Pan di Stelle" smeerbare crème ontstaat uit de combinatie van hoogwaardige ingrediënten zoals verse eieren en 100% Italiaanse hazelnoten. Zonder palmolie en gehydrogeneerde vetten. Ingrediënten Hazelnoot- en cacao-crème (suiker, zonnebloemolie, Italiaanse hazelnoten 13,7%, magere cacao...
Portfolio (229)
Italië, Riesi
... patisserie (confetti, koekjes, gebak, marsepein) gebruikt. Rijk aan voedingsstoffen en vezels helpen ze de eetlust te verminderen zonder aan te komen en bestrijden ze hyperglykemie en risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hier zijn de laatste nieuwtjes over de voordelen van amandelen gepresenteerd op de jaarlijkse conferentie van de American Society of Nutrition. Wat is de beste snack om de...
Portfolio (6)
Italië, Forlì
... toe te voegen aan zoete of hartige deegwaren, of om muesli of witte yoghurt een extra smaak te geven. Veel mensen weten niet dat lijnzaadjes eieren kunnen vervangen; het enige wat je hoeft te doen is een eetlepel gemalen lijnzaad te mengen met drie eetlepels water. Het verkregen mengsel kan een ei vervangen in koekjes of taarten. Lijnzaadjes kunnen in de keuken zowel heel als gemalen worden gebruikt om de opname van de voedingsstoffen te vergemakkelijken. Gemalen of fijngemalen zullen ze gemakkelijker door ons lichaam worden opgenomen. Ze zijn ook van nature glutenvrij.
Portfolio (50)
Italië, Belpasso
...Martorana Futta Kleurig en smakelijk, de Sweets Seafood Sicilië zijn ware kunstwerken die de unieke beheersing van de Siciliaanse patisserie onthullen. Marsepein Precious wordt een genot voor het oog, evenals voor de smaakpapillen. De zoete vruchten van Sicilië zijn beschikbaar in verschillende maten: 20 g, 30 g, 50 g, 100 g. Bovendien zijn er veel verschillende samenstellingen. Samenstellingen zijn ook op aanvraag aanpasbaar.
Portfolio (9)
Italië, Modugno
... vetzuren en mineralen (magnesium, fosfor, kalium en ijzer). Beschikbare verpakkingen: 25 KG ZAKKEN 12,5 KG DOZEN 10 of 5 KG VERPAKKINGEN OOK VACUÜMVERPAKT 1 KG of 500 GR VERPAKKINGEN OOK VACUÜMVERPAKT Mogelijkheid voor EAN-codes en gepersonaliseerde etiketten Andere Producten Geroosterde hazelnoten 13/15 Drogere noten type B – Sorrento Gepelde zoete amandelen Gepelde zoete Pugliese amandelen...
Portfolio (2)
Italië, Lauro
... zowel geschikt voor het bereiden van heerlijke recepten als voor hartige gerechten. Je kunt ze gebruiken in salades, in yoghurt, en bij de bereiding van zoete en hartige bakproducten. Ze zijn geweldig voor het ontbijt, bijvoorbeeld toegevoegd aan yoghurt, maar ook heerlijk om gewoon als snack te eten. Tot slot worden ze veel gebruikt in de patisserie: de keuze aan desserts die met amandelen gemaakt kunnen worden is echt breed, aangezien ze een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (10)
Italië, S.spirito Di Bari
...De Pugliese amandelen worden verkregen uit de zaad van de amandelboom (prunus dulcis) en ondergaan een proces van schillen, zorgvuldige selectie en calibratie. Amandelen worden veel gebruikt in de bereiding van zoetigheden zoals: nougat, confetti, taarten, koekjes, amaretti. Ze zijn rijk aan eiwitten, vitamines (vooral uit de B-groep en vitamine E), essentiële aminozuren, onverzadigde vetzuren...
Portfolio (7)
Italië, Roma
...De ambachtelijke koekjes van Mandorlada staan garant voor versheid, omdat ze alleen op bestelling produceren, zoetigheden van de hoogste kwaliteit zonder gluten of lactose. Een bouquet van smaken en geuren dat omhult in een zoete en poëtische sensorische troost.
Italië, Foggia
Arte Bianca Doc. is een oude Daunse bakkerij, waar we elke dag typische lokale producten uit de regio bakken. Onze specialiteit zijn de sfogliatine en taralli, en specifiek de gekookte tarallo. De gekookte tarallo is het vlaggenschipproduct van Arte Bianca Doc. De bijzondere authenticiteit komt voort uit de combinatie van koken en ovenbakken, die samen zorgen voor een zoete krokantheid aan de...
... de band met de klant zijn en blijven een groot sterk punt dat de continuïteit van deze relatie waarborgt. De specialiteit is de heerlijke, smakelijke taart. Pasticceria Pierrot biedt verschillende producten aan die zijn gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit: regionale zoetigheden, bruidstaarten en communietaarten, buffetgebak, verse en droge patisserie, verjaardagstaarten, zoete patisserie.
Al drie generaties lang verwennen we jullie elke dag met zoete momenten dankzij onze koekjes, die dagelijks met dezelfde passie en zorg als vroeger worden bereid. De ochtendkoekjes, de krullen, de gebakjes, de tricotti, de taralle, de savoiardi, de vijgen- en amandelkoekjes, de bauletti, de burrì, de druppelkoekjes, de cookies, de amandelkoekjes, de reginette, de volkoren cruscolotti en de...
Italië, Savona
...lactosevrije smeersels met hazelnoot en cacao, amandel. Smeersels met buffelmelk en met kamelenmelk. Zoete smeersels voor vulling. Geëxtrudeerde koekjes gevuld met hazelnoot- of amandelcrème, glutenvrij. Geëxtrudeerde producten van rijst, sorghum, boekweit, gierst, glutenvrij. Energiedranken en sportdranken.
Portfolio (5)
Italië, Roma
... breed scala aan goederen aanbieden, zoals:\n- Fruit (Mango's, Avocado, Cacao, Pitaya, Bananen, Ananas, enz...)\n- Vlees (Kip, Rundvlees, Lamsvlees, Varkensvlees)\n- Granen (Pasta & Rijst)\n- Zeevruchten (Tonijn, Garnalen, Vis, Schelpen, enz...)\n- Zuivelproducten (Melk & Kaas)\n- Zoete Producten (Chocolade, Koekjes, Honing)\n- Mineralen (Lithium, IJzer, Goud, Aluminium)\n- Hout (Onze specialiteit is parket, en we kunnen elk type hout leveren.)\n- We hebben ook een breed scala aan koffietypes, waaronder de beroemde Gheisa-koffie."}...
...Het Panificio Quartararo is gespecialiseerd in de productie van alle soorten brood en bakkerijproducten, pizza uit een houtoven en typische Siciliaanse patisserie, en meer. Wij produceren bakkerijproducten zoals warm brood van alle soorten tot in de avond, grissini, focaccia, pizza's op de bakplaat, sfincione, Palermitaanse rosticceria en afhaalmaaltijden, zoete en hartige producten, met gebruik...
Italië, Roma
Pasticceria Dagnino Historische patisserie uit Palermo die in de jaren vijftig haar geweldige vestigingen ook in de hoofdstad opent, en daarmee een zoete traditie meebrengt die zijn kracht vindt in de uitstekende kwaliteit van de grondstoffen, de meesterlijke professionaliteit, de verpakking van altijd verse en geurige producten, maar vooral in de oude Siciliaanse recepten. Met deze fundamenten...
Italië, Civitavecchia
... door de gasten op elk moment van de dag; in de keuken wordt elke ochtend het ontbijt genuttigd, dat altijd is inbegrepen in de kamerprijs: verse croissants met room, jam of volkoren; melk (dierlijk of plantaardig), koffie, thee, yoghurt, koekjes, verschillende snacks; het typische Italiaanse zoete ontbijt. Verblijven in Bed & Breakfast Michelangelo is de ideale oplossing voor wie de veerboten naar...
Italië, Prato Sesia
... worden gebruikt, is er in de eerste plaats de voedingssector (industriële gebak, zowel monotype als gemengd, koekjes, chocolade, ontbijtproducten, zoete en hartige snacks, vervangers voor brood, koffie in capsules voor automatische en semi-automatische machines, portieverpakte kazen, diepvriesproducten), maar ook de non-food sector, cosmetica en farmaceutica.
Italië, Pachino
... bedrijven in Italië en daarbuiten, waaronder cafés, hotels, B&B's, tabakswinkels, supermarkten en nog veel meer. Alle producten worden met veel liefde en passie gemaakt, met uitsluitend eerlijke en hoogwaardige grondstoffen. Uccaruci exporteert de zoete en hartige specialiteiten van de Siciliaanse traditie en creëert echte auteurproducten die elke klant zullen veroveren.
Italië, Altamura
Geachte heer, Wij zijn een oude traditionele Italiaanse producent van lokale voedingsmiddelen. Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie en distributie van gebakken goederen zoals zoete of zoute taralli, frize, croutons, koekjes en gebak, en zelfgemaakte of door middel van brons geëxtrudeerde droge pasta. We zijn ook begonnen met de productie van biologische koekjes gemaakt van speciale meelsoorten zoals kamut, rijst, soba, spelt en maïs, en de verpakking en distributie van droge internationale en Italiaanse peulvruchten.
ZOETE EN ZOUTE PASTRY...
Zoete en hartige barbenodigdheden...
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.
Italië, Pescina
...brownie, koekjes, muffins, verkoop van taart- en zoetdecoraties, verkoop van bakvormen voor zoetigheden en taarten, verkoop van producten voor zoetigheden, verkoop van artikelen voor zoetigheden, verkoop van gereedschappen voor zoetigheden, verkoop van decoratiegereedschappen, verkoop van apparatuur voor patisserie, verkoop van decorateurs voor zoetigheden, verkoop van accessoires voor zoetigheden...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play