Italië, MILANO
...De panettone is een traditionele Italiaanse kerstgebak, afkomstig uit Milaan. Kenmerkend door zijn hoge, koepelvormige vorm, is het gemaakt van een zoet gerezen deeg, verrijkt met gekonfijt fruit, rozijnen en sinaasappelschil. De bereiding vereist meerdere dagen voor de verwerking en de natuurlijke rijzing, wat het gebak zijn zachte textuur en kenmerkende smaak geeft. De panettone wordt vaak...
Portfolio (229)
Italië, Moio Della Civitella
... geplukt om de maximale versheid en integriteit te waarborgen. Deze sappige en aromatische vruchten geven ons een confituur met een authentieke en verfijnde smaak. We hebben ervoor gekozen om slechts twee ingrediënten te behouden: rode appels en rietsuiker, gebruikt in een minimale hoeveelheid van 25%. Zonder toevoeging van citroensap benadrukt onze confituur de puurheid en kwaliteit van de appels, en biedt het een oprecht en natuurlijk zoet product. Met zijn fluweelachtige textuur en onmiskenbare smaak vangt onze Extra Confituur van Rode Appels de essentie van Cilento.
Portfolio (16)
Italië, Goito
... mengsel zonder klonten te verkrijgen. Pas het mengwater aan op basis van het effect van het verminderen van de w/c-verhouding die door de formulering wordt geïnduceerd. Wat betreft de uithardingstijden wordt Fluid CR beschouwd als een neutraal additief, dat wil zeggen dat het geen veranderingen met zich meebrengt in de normale uitharding- en verhardingstijden van het cementconglomeraat waarin het is...
Portfolio (275)
Italië, Forlì
... extra ingrediënten. Het is echter ook mogelijk om ze verder te verwerken tot ongebruikelijke lekkernijen, zowel zoet als hartig. Door de noten te mengen met een beetje water en een paar druppels citroensap, bijvoorbeeld, krijg je een uitstekende vervanger voor roomkaas. De cashewnoten kunnen ook tot kruimels worden vermalen en worden toegevoegd aan oosterse risotto's, samen met royale mengsels van gebakken groenten, specerijen en kruiden. Ze zijn verkrijgbaar in een verpakking van 1 kg, zodat je voldoende voorraad hebt voor een feestje of een borrel met vrienden.
Portfolio (50)
Italië, Cortazzone
...Hazelnoottaart, geproduceerd met uitsluitend gedeeltelijk ontvet hazelnootmeel zonder het gebruik van tarwemeel. Een typisch zoet gerecht uit de Piemontese traditie, in een elegante geschenkverpakking. Zachte en niet droge textuur met een intense hazelnootsmaak, zonder conserveermiddelen. Houdbaarheid 12 weken.
Portfolio (7)
Italië, Vairano Scalo
...DE GEPELDE HASSELNOOT, VERKREGEN VIA EEN ZORGVULDIG SCHILPROCES IN ONZE FABRIEK, WORDT OP VERZOEK VAN DE KLANT GEKALIBREERD. (9-11, 11-13, 13-15 mm) DE GEPELDE HASSELNOTEN KUNNEN WORDEN GEKOMBINERD MET EEN ZOET OF ZOUT GERECHT. ZE KUNNEN OOK ALS SNACK WORDEN GENOTEN TUSSEN DE MAALTIJDEN. RIJK AAN MINERAALZOUTEN EN DE PERFECTE NATUURLIJKE AANVULLING VOOR ALLE SPORTERS. HET WORDT DOOR BEDRIJVEN GEBRUIKT, ZOWEL VOOR DIRECT VERBRUIK ALS VOOR DE VERDEREN ROSTINGSFASE.
Portfolio (6)
Italië, Colonnata Carrara
...eerste gangen en zee risotto's, maar ook gesmeerd op gamba's, scampi, zwaardvis, zeebaars en op warme crostini, polenta en bij het bakken van frietjes en in de oven. Lardo-crème – Ingrediënten: LARDO DI COLONNATA IGP, zout, peper, knoflook, specerijen en aromatische kruiden. Koud verwerkt. Glutenvrij, lactosevrij, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen.
Portfolio (3)
Italië, Palagonia
... productieve druif en een van de meest voorkomende in ons land. Variëteit: Italia Kleur: Geel-goud. Rijpingsperiode: eind augustus – midden september Suikers (°Brix): > 15 Bewaaromstandigheden: 2/6 °C Siciliaanse druif, variëteit Italia. Mooi en zoet zoals de naam. Product van Categorie EXTRA Doos van ongeveer 7 kg Verzameld en dezelfde dag verzonden.
Portfolio (55)
Italië, San Giorgio Delle Pertiche
... van onze klanten. We zijn producenten van rijstwafels, maïswafels en vele andere granen, zoet, hartig en gearomatiseerd. Onze producten zijn gemaakt van geselecteerde grondstoffen en gecontroleerd in elke fase en zijn 100% natuurlijk, glutenvrij, suikervrij, met weinig zout, geschikt voor vegetariërs en veganisten en, vooral, zonder kleurstoffen.
Italië, Motta Sant'anastasia (ct)
...-en-klare vloeistoffen in veel verschillende smaken en sterktes: hier vind je de e-sigaretten vloeistoffen tegen de beste prijs. Je kunt kiezen uit talloze vloeistoffen en aroma's: tabaksmaak, zoet, fruitig of menthol. Je zult zeker je favoriete smaak van e-sigaretten vloeistof vinden. Onze catalogus wordt voortdurend bijgewerkt om je alleen de beste dampvloeistoffen te bieden.
Italië, S,egidio Alla V.
...Ambachtelijk bedrijf dat typische zoetwaren produceert, gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen of chemische conserveermiddelen. Onze specialiteit zijn de Sassi d'Abruzzo, een typisch zoet product waarvan wij de enige producenten zijn met het originele recept sinds 1928. Daarnaast produceren we een 90% amandelkrokant dat zijn gelijke niet kent, een pure chocolade die op lage...
Italië, Andria
...Di Tacchio is een bedrijf dat al jaren actief is in de distributie van diepvriesproducten en een belangrijke rol speelt in de Apulische realiteit en daarbuiten. Dankzij thermisch geïsoleerde transportmiddelen respecteert Di Tacchio de producten, zonder ooit de koudeketen te onderbreken. Het biedt een snelle en veilige levering aan zowel kleine als grote bedrijven. Bovendien biedt het een ruime keuze aan voedingsmiddelen, variërend van zoet tot hartig. Onze klanten zijn cafés, patisserieën, restaurants, pizzeria's, ijssalons en cateringbedrijven.
Italië, Foligno
... EXQUISITE ZOET! ELKE DAG VAN HET JAAR BANKETTEN EN CATERING...
Italië, Capranica
Ambachtelijke Diepvriesbanket zonder Gluten Zoet Tuscia is familie, passie, kwaliteit en innovatie. Wij zijn een familiebedrijf, ontstaan uit de passie voor de banketkunst en de ervaren handen van oprichter Rizieri Tosi, die vandaag de dag wordt bijgestaan door zijn zonen Franco en Camillo. Al onze producten zijn bedacht en vervaardigd in ons laboratorium in het hart van de Tuscia, met respect...
Italië, Cellole
...Traditionele recepten die enkele kleine ateliers voor ons realiseren zonder iets in te boeten op de kenmerken van uitmuntendheid die voortkomen uit de ambachtelijke dimensie van hun productie. Een gastronomisch en cultureel erfgoed dat, ondanks de moeilijkheden, is bewaard en van generatie op generatie is doorgegeven tot op de dag van vandaag, met continuïteit en vastberadenheid, en waar wij trots op zijn bij te dragen aan de verspreiding en waardering.
Italië, Mazara Del Vallo
...FRIGOR TECNICA SRL is sinds 1970 de marktleider in schilferijs. De schilferijsmachines van de serie "ICE" met een horizontale verdamper van een nieuw patent hebben de in- en uitlaat van het koelgas aan één kant en ZONDER plastic tandwielen. Dagcapaciteit van 300 kg tot 30 ton. Werking met zoet water en zeewater.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play