Italië, Forlì
... basisvoedsel voor veel inheemse bevolkingsgroepen. Tegenwoordig wordt witte maïsmeel op grote schaal gewaardeerd om zijn veelzijdigheid in de keuken en de vele voordelen die het biedt voor welzijn en gezondheid. Een van de onderscheidende kenmerken van de Biologische Glutenvrije Witte Maïsmeel is de rijkdom aan voedingsvezels. Bovendien is witte maïsmeel van nature glutenvrij, wat het geschikt maakt voor mensen die een glutenvrij dieet volgen of voedselintoleranties hebben. Het kan worden gebruikt om brood, taarten, koekjes, pannenkoeken, polenta en vele andere gerechten te bereiden.
Portfolio (50)
Italië, Colonnata Carrara
...eerste gangen en zee risotto's, maar ook gesmeerd op gamba's, scampi, zwaardvis, zeebaars en op warme crostini, polenta en bij het bakken van frietjes en in de oven. Lardo-crème – Ingrediënten: LARDO DI COLONNATA IGP, zout, peper, knoflook, specerijen en aromatische kruiden. Koud verwerkt. Glutenvrij, lactosevrij, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen.
Portfolio (3)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play