Italië, Salerno
In de naoorlog heeft Pasquale Battista in Cetara een kleine conserveringswerkplaats opgericht, voornamelijk voor ansjovis, die hij met passie en trots tot in de jaren '90 heeft geleid. De band tussen de verwerking van ansjovis en Cetara heeft historische wortels en vandaag de dag, net als vroeger, gaat de traditie verder dankzij de kinderen van de heer Battista. In de loop der tijd is de smaak van...
Portfolio (8)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
Italië, Sciacca
...Maar ook de naam Carlino is altijd bekend geweest in de markt vanwege zijn uitzonderlijke vermogen tot innovatie. Het bedrijf Carlino s.r.l. produceert ansjovisfilets in olie, sardinefilets in olie, ansjovispasta, gezouten ansjovis, gezouten sardines, gemarineerde ansjovisfilets en Colatura. Gebruikte vis die bekend staat om zijn uitstekende smaak, versheid en helderheid, bewerkt door de koelte om...
Het verhaal van het bedrijf Tagliapietra e Figli Srl begint in 1946 wanneer Angelo Tagliapietra zijn activiteiten start als werknemer op de groothandelsvismarkt van Rialto in Venetië. In de loop der jaren heeft Tagliapietra e Figli Srl in Mestre (VE) zich gepositioneerd als een van de toonaangevende bedrijven in de verkoop van visproducten, maar vooral van de beste stokvis en gedroogde kabeljauw.
Italië, Ravenna
Italië, tivoli
Productie en marketing van zeeproducten...
Italië, Bisceglie
Import-export van verse en bevroren zeevruchten en niet-bevroren voedingsmiddelen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play