Italië, Muro Lucano
...Verwerking van kristalsuiker, poedersuiker, rietsuiker. Personalisatie van suikerzakjes voor koffiebranderijen, groothandel in dranken, dealers van koffiemerken. Productie van verpakkingen van 10 kg suiker in gepersonaliseerde en neutrale zakjes. Productie van verpakkingen van 5 kg rietsuiker in gepersonaliseerde zakjes. Productie van bundels van 150/100/50 zakjes voor de assemblage van accessoires voor capsules.
Italië, Novi Ligure
Industrie van zoetwaren. Chocoladeproductie. Chocolade-eieren. Bij ons wordt de verwerking van chocolade met liefde en aandacht uitgevoerd, met respect voor traditie en kwaliteit, en richt zich op alle soorten chocolade, van melkchocolade tot pure chocolade, inclusief witte chocolade of hazelnoot. Gambarotta srl voert ook werkzaamheden uit voor derden: cacaopoeder, pure chocolade, gianduiotti, chocolade nougat, chocolade, chocoladeconfetti, hazelnootchocolade, smeerbare chocolade, snoep en suiker, chocolade tabletten en chocolade-eieren.
Italië, Lercara Friddi
... opgedaan, heeft ons in staat gesteld om partner te worden van belangrijke patisserieën en ketens in de zoetwarenindustrie. Het nieuwe assortiment producten, ook in suikerpasta, zoals vierkantjes, ringetjes, tegels, enzovoort, completeert het beeld van uw creaties op een eenvoudige, snelle, economische en functionele manier. Productie van smeerbare crèmes en vullingen.
Italië, Vazzola
... in de verwerking van roestvrij staal garandeert een zeer goed afwerkingsniveau en een onberispelijke esthetische presentatie. Dit resulteert in een goede werking, weerstand, levensduur en minimaal onderhoud. Onze productie omvat: - Cross-flow filters - Kieselguhr filters met horizontale platen - Plaatfilters met 40x40 cm platen - Enkelkamer rotary vacuümfilters - Warmtewisselaars van het type...
Portfolio (9)
Italië, Monchiero
...stukjes, hazelnootpasta) Spreads met 55% hazelnoten en slechts 3 andere ingrediënten: suiker, cacao (of melk) en vanille. Hazelnootgebak (hazelnoten, suiker, eieren) Chocolade en bonbons in combinatie met hazelnoten. Pralines, tabletten, tabletten met hele hazelnoten, paaseieren. We kunnen verpakkingen leveren die geschikt zijn voor de detailhandel of grotere formaten voor patisserieën en ijssalons. Voor aanzienlijke hoeveelheden is het mogelijk om de recepten aan te passen aan de wensen van de klant.
Portfolio (3)
Italië, Paternò
... onderzocht die uitzonderlijke resultaten kunnen garanderen, zodat een gezond, natuurlijk en tegelijkertijd ambachtelijk product kan worden verkregen, dat de eindklant een concentratie van traditie en kennis biedt. De Siciliaanse excellentie in een pot, alleen fruit van het seizoen, suiker en citroensap, een authentiek en absoluut ambachtelijk product. Fruitconcentratie van meer dan 100% zonder pectine, kleurstoffen of conserveermiddelen. De pure Siciliaanse traditie gerealiseerd met moderne apparatuur om een uitstekend product te garanderen. Brunia biedt verwerking voor derden aan.
Italië, Eboli
Producenten van koffie en cacaobonen, geroosterd op eikenhout, met lokale, nationale en internationale zichtbaarheid. Ze combineren de verwerking van koloniale producten met de commercialisering van suiker met een merk dat door de klant wordt geleverd voor de personalisatie van de zakjes. Een bedrijf dat zich bezighoudt met automatische distributie, zowel voor de productie van specifieke mengsels...
Italië, Pontecagnano Faiano
...ALCOHOLISCH EN NIET-ALCOHOLISCH, PRODUCTEN GESCHIKT VOOR LANGDURIGE OPSLAG, VOORGEBRACHTE MAALTIJDEN, SUIKER, KOFFIE EN SPECERIJEN. ALLES BINNEN DE BEPERKINGEN EN MET DE METHODEN VOORGESCHREVEN DOOR DE WET, EN MET UITSLUITING VAN ELKE ACTIVITEIT DIE GERESERVEERD IS VOOR PROFESSIONALS INGESCHREVEN IN PROFESSIONELE ROLLEN OF FUNCTIES. IN HET KADER VAN HET SOCIALE OBJECT ZOALS HIERBOVEN SPECIFIEK IS OPGEGEVEN.
Italië, Rossano
... (chocolade en chili). Daarnaast presenteren we een assortiment grappa met de smaken laurier, venkel en zoethout. Tot slot introduceren we onze nieuwigheid LIQUIRIZIA EN SAMBUCA. Onze productie is strikt ambachtelijk in elke fase van de verwerking. Likeur met zoethout 25% vol; Crème met zoethout 18% vol. (ingrediënten: melk; suiker; alcohol; pure zoethout); Likeur met chocolade (ingrediënten: water, suiker, alcohol, pure zoethout, cacao, natuurlijke aroma's). Venkel (ingrediënten: water, suiker, alcohol, wilde venkel). Bovendien is de harmonieuze smaak zeer bijzonder.
Italië, Afragola
...Torrefazzione Caffe Continentale is al 30 jaar gespecialiseerd in de verwerking van hoogwaardige koffie voor derden. Aanbieding van espresso koffiebonen voor barista's en kits met capsules voor koffiehuizen, supermarkten, groothandels en detailhandel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Aanbieding van suiker in zakjes en kits met accessoires voor capsules, bekers, roerstaafjes en suiker in zakjes. Met vriendelijke groet.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play