Italië, Orbassano
...Water, eieren en semola van harde tarwe creëren de perfecte mix voor deze pastavorm, gekenmerkt door zijn buisvorm en ruwe, geribbelde oppervlakte. Deze textuur is ontworpen om sauzen vast te houden en te behouden, waardoor het een ideale combinatie is voor rijke ragù's (vleessaus).
Portfolio (63)
Italië, Villafranca
... "tiella" (pan). Dit type pasta is typisch voor Amalfi, waar het in 1978 werd geboren uit de handen van chef-kok Enrico Cosentino, die met de presentatie van de Scialatielli op een culinaire wedstrijd de prijs voor entremetier van het jaar won. Correspondentie tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Verse Mediterrane Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Italië, Imperia
... 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Uitstekend voor het verrijken van canapés, als voorgerecht of aperitief, het past ook zeer goed bij gegrild vlees en vis. Het kan ook worden gebruikt als een condiment voor pasta en is uitstekend als saus voor een smakelijke bourguignonne. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C). Binnen 5 dagen consumeren. Code:PCT 180...
Portfolio (44)
Italië, Goito
... voorgemengd product in 25 kg zakken, klaar voor gebruik, voor toepassing volgens traditionele methoden (stofvorming of "plakken"). Oppervlakte stofvorming moet altijd worden uitgevoerd op vers beton, voordat de uitharding is begonnen, en kan zowel handmatig als mechanisch worden uitgevoerd. Typische toepassingen zijn: - stofvorming van de droge mix op verse betonnen oppervlakken: 1,2 - 1,5 kg/m...
Portfolio (275)
Italië, Fidenza
Sinds 1986 is ITALPAST leider in het ontwerpen en bouwen van machines, automatische installaties en complete lijnen voor de productie van hoogwaardige pasta, zowel voor de ambachtelijke als de industriële sector. Droge pasta, verse pasta, glutenvrije pasta, gevulde pasta en voorgekookte pasta voor kant-en-klare gerechten. Installaties en complete lijnen voor droge pasta met productiecapaciteiten...
Italië, Santa Maria La Carità
... lage temperatuur om eiwitten en koolhydraten niet te "denatureren" en voor een minimum van 12 tot 36 uur, afhankelijk van het type vorm dat moet worden verwerkt. De verwerking van Verse Pasta: elk product wordt gemaakt met zorgvuldige Geselecteerde GRONDSTOFFEN en weigert categorisch het gebruik van conserveermiddelen of toegevoegde stoffen. Een kwaliteitsdeeg. Dit is het doel dat we nastreven bij...
Italië, Altamura
... uur, bij lage temperaturen, die schommelen van een minimum van 40 tot een maximum van 55 graden Celsius, waardoor de voedingswaarden en de kookvastheid behouden blijven. We produceren verse en droge pasta, biologisch en conventioneel, van Farro dicoccum, van harde tarwe Senatore Cappelli, volkoren, en op smaak gebracht met gedroogde en natuurlijke producten. Onze producten zijn aanwezig op de Italiaanse markt, van groothandel tot detailhandel, en op de buitenlandse markt, voornamelijk in Spanje, Portugal, Duitsland, Engeland, Canada, Brazilië, Australië en de VS.
Italië, Padova
Het maken van uitstekende glutenvrije pasta is een uitdaging en een inzet die geduld en toewijding vereist. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van glutenvrije producten, glutenvrije verse pasta en glutenvrije droge pasta. Onze pasta wordt in Italië geproduceerd en onze meelsoorten zijn 100% Italiaans.
Italië, Carasco
...Studio en bouw van machines en installaties voor de productie van verse, droge, gevulde pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, enz.. Machines voor pasta, extruders, laminatoren, deegrollers, raviolimachines, gnocchi-machines en andere soorten machines voor de productie van voedingspasta van 5 tot 200 kg/u. Automatische pastakookmachines en kookstations voor de fastfoodsector op...
Italië, Sant'elpidio a Mare
... commercialiseert La Prestigio Italiano kaas, verse pasta, droge pasta, olie en wijn... Alles komt van hun eigen land en laboratoria. Alles wordt ambachtelijk geproduceerd. Alleen om de smaak van zowel de traditie als de culinaire inventiviteit te laten proeven die hen kenmerkt.
Italië, Serradifalco
Liefde en de smaak van de traditie van handgetrokken deeg, de smaak van een tijdloze authenticiteit, het genot van eenvoud. Verse pasta is een product dat absoluut niet op onze tafels mag ontbreken. In tegenstelling tot droge pasta behoudt het zijn voedingswaarden. De verse pasta van Pastificio Principe is dus een belangrijke bron van eiwitten, vitamines en vezels voor een gezonde en evenwichtige...
Italië, Olbia
Sa Busa Food produceert verse en bevroren ambachtelijke of handgemaakte pasta. Het is opgericht in 1982 en produceert droge gebakjes, voornamelijk op basis van gedroogd en gedehydrateerd fruit. Het is gevestigd in Olbia en beschikt over een team van productie-experts met 40 jaar ervaring. De producten worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om zachtheid, geur en een hoge mate van...
Italië, Fisciano
... danken aan de constante aandacht voor een steeds gezondere en correctere voeding. In deze jaren van vruchtbare productieactiviteiten blijven de ondernemingscapaciteiten en professionaliteit, de kwaliteit van de producten, de geest en de liefde voor pasta, en de tevredenheid van de consumenten een constante bron van trots. Daarom hebben wij de uitdaging van groei aangenomen. HISTORISCHE EN...
Portfolio (3)
Italië, Cassino ,
Online verkoop van typisch Italiaanse producten: vleeswaren, kaas, droge pasta, verse pasta, gevulde pasta. Levering per expreskoerier, betalings- en afhaaloptie bij onze correspondent in Garmania, veilige online betaling, tevreden of terugbetaald.
Italië, Cagliari
...Wij zijn een bedrijf dat voornamelijk Sardijnse voedingsproducten naar het buitenland exporteert. We hebben een breed scala aan producten voor groothandels, delicatessenwinkels, restaurants en pizzeria's, enz. Onze producten zijn: droge pasta zoals gnocchetti, spaghetti en verse pasta zoals ravioli en culurgiones, seadas, saffraan, olijfolie en olijvenpasta, kazen en kaascrèmes, wijnen, bieren in verschillende maten, ook in vaten, zoetigheden, likeuren, bottarga, truffelcrèmes en truffelkazen, vleeswaren waaronder droge en verse worst.
San Tommaso is een collectie van gastronomische specialiteiten met de kenmerkende smaken van de Abruzzese voedingscultuur. Opgericht met het doel om de oude regionale recepten te herstellen, met de samenwerking van de Koks van Villa Santa Maria, biedt het bedrijf San Tommaso Specialità Alimentari vandaag een breed scala aan regionale typische producten zoals verse en droge pasta, sauzen en paté...
Italië, Grottole
Il Pastificio Italyca produceert ambachtelijke pasta, zowel verse als droge, die biologisch gecertificeerd is door Icea en uitsluitend 100% Italiaanse tarwe gebruikt. Momenteel produceren we 10 verse formaten (houdbaarheid van 3 maanden in de koelkast) en ongeveer 25 droge formaten. Onze website is www.pastificioitalyca.it, waar u ons verhaal en onze producten kunt bekijken. Daarnaast produceren we ook biologische extra vierge olijfolie, die eveneens gecertificeerd is door Icea. Het is mogelijk om een gepersonaliseerd etiket op de producten aan te brengen.
Italië, Corato
Maling van durumtarwe voor de productie van verschillende soorten durumsemolina voor de productie van droge, verse, gevulde, bevroren pasta, brood en pizza.
Italië, Ancona
...-VOEDSELPRODUCTEN, ZOALS: DROGE PASTA,VERSE PASTA, RIJST, KOFFIE, PLANKKAZEN, GERASPTE KAZEN, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KOEKJES, NOUGAT, BRIOCHE, CROISSANT, SNOEP, SPECERIJEN, DRUGS, VLEES, GEBROKEN DROOGFRUIT, PAAS EIEREN, KERSTMANDEN, CHEMISCHE PRODUCTEN, DIERENVOEDSEL, ANTI-GRITTOGAMICUMS, BOUWPRODUCTEN, WASMIDDELEN, ENZ. ENZ.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play