Italië, Capo D'orlando
...Het is een van de drie variëteiten van de Siciliaanse rode sinaasappel IGP (geografische aanduiding), maar zeker de meest gewaardeerde op Italiaanse tafels: de Tarocco-sinaasappels worden geproduceerd in het oosten van het Siciliaanse eiland en hebben onmiskenbare kenmerken die teruggaan tot het begin van de twintigste eeuw, met oorsprong in Francofonte (Sr). Ze hebben een obovale of smakelijke...
Portfolio (27)
Italië, Palagianello
... Mexico, PNG, Costa Rica, Guyana... Planifolia: meer dan 95% van de wereldproductie, velen zeggen dat "het het aroma van Vanille is". Enige variëteit die is gevestigd in Madagaskar, maar ook in Mexico, PNG, India, Comoren... Tahitensis: voortgekomen uit een kruising tussen de Planifolia en Pompona variëteiten, zijn ze voornamelijk bekend uit Tahiti of PNG. Het is dankzij onze kennis en knowhow dat we de beste variëteiten van Vanille hebben samengebracht om u een assortiment van gevarieerde en uitzonderlijke Vanillebonen aan te bieden.
Portfolio (9)
...RIBES - ribes rubrum - Zwart Rijpheid: eind juni. Kenmerken: Zwarte bessen zijn zelfbestuivend, maar kruisbestuiving met andere variëteiten bevordert de bestuiving.
Portfolio (95)
Italië, Anzola Dell'emilia
...Gekwalificeerde Blend voor Gecertificeerde Italiaanse Espresso. Een verfijnde blend van koffiebonen van de beste Arabica- en Robusta-variëteiten, voor een soepele en aromatische, maar toch volle espresso met een chocoladeachtige nasmaak, een fluweelachtige schuimlaag en fruitige, bloemige tonen.
Bijpassende producten
Koffiebonen
Koffiebonen
Portfolio (2)
Italië, Sesto Fiorentino
... percentage Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse Robusta variëteiten, is het de juiste koffie voor veeleisende smaken die houden van sterke en intense smaken. De zachtheid van de crème onthult aangename tonen van cacao en een lichte hint van tabak, voor een intense en aanhoudende maar niet bittere smaak in de mond. Een koffie voor degenen die hun bonen zelf willen malen, en zo de bereiding van de drank in al...
Portfolio (9)
Italië, Campello Sul Clitunno
... waarborgen dat er een olie wordt verkregen zonder enige wijziging van de kwalitatieve kenmerken die in de vrucht aanwezig zijn. Uit de autochtone variëteiten Moraiolo, Frantoio en Leccino ontstaat deze olie met een "groene" en licht bittere smaak die ons meeneemt tussen de olijfbomen en de cipressen die het landschap van de Umbriëse heuvels tekenen.
Portfolio (9)
Italië, Riesi
... variëteiten, gericht op de markt en de behoeften van de gebruikers. Agri Cereal Mandorle biedt professionele zaden met een hoge toegevoegde waarde aan voor de sectoren Graan, Maïs, Industriële gewassen en Tuinbouw.
Portfolio (6)
Italië, Martina Franca
... hoogwaardige variëteiten hun thuis gevonden: Catuai, Typica, Bourbon, Obata, Ihcafe90, bewerkt met de techniek van semi-wassen en natuurlijke droging in serres onder de zon. El Mirador: een sociaal verantwoorde koffie Onze Morola El Mirador wordt gekweekt in samenwerking met de Coöperatie Las Capucas, waarvan wij deel uitmaken, gelegen in de regio Santa Rosa de Copán in Honduras op een hoogte tussen de 1.000 en 1.300 m boven zeeniveau. Onze Morola El Mirador drukt volledig ons concept van sociaal verantwoorde koffie uit, omdat we de geschiedenis ervan kennen vanaf de boon.
Portfolio (5)
Italië, Palagonia
...Retato-meloen. Herkenbaar aan de netvormige schil, kan het een ronde of ovale vorm hebben. Als de buitenkant grijs-groen is, met lichte groeven, is het vruchtvlees sappig, oranje, met geel-groene tinten. Zeer geurend, wordt het ook wel de Amerikaanse meloen genoemd, om de rijke productie in de VS te benadrukken. De variëteiten van de Retato zijn talrijk, de meest voorkomende zijn: Talento, Palatino, Pregiato, Sogno, Stomboli, Merlin, Expo. Het gewicht varieert, maar ligt doorgaans tussen de 1 en 2,5 kg.
Portfolio (55)
Italië, Ponte Galeria
...-smaak, met een heldere en frisse geur. Deze gefermenteerde mix van sojabonen, tarwe, zout en koji-schimmel is een van de meest gebruikte smaakmakers in Japan, een veelzijdige saus die geschikt is voor het op smaak brengen van noedelsoepen, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu en nog veel meer. Er is echt geen vervanging voor sojasaus. Er zijn veel variëteiten om uit te kiezen, waaronder donkere sojasaus, lichte sojasaus, sojasaus met een laag natriumgehalte en hele of marudaizu-sojasaus.
Portfolio (8)
Italië, San Stino Di Livenza
Het landbouwbedrijf CASERE is perfect geïntegreerd in het D.O.C. gebied Lison - Pramaggiore, gelegen in de gemeente San Stino di Livenza (Venetië). De bijzondere samenstelling van het terrein heeft het mogelijk gemaakt om een product van hoge kwaliteit te verkrijgen, zowel in witte als in rode wijnen, met maar liefst acht variëteiten vertegenwoordigd in het Consorzio Volontario Vini doc Lison...
Portfolio (43)
... agronomisch vlak, productkwaliteit en geven een toegevoegde waarde aan toekomstige generaties. De geteelde variëteiten zijn de Leccino, de Frantoio, maar de autochtone Itrana overheerst. Dankzij de zorgvuldige teelt, de aandacht voor de oogst en de zorg voor de persing, verkrijgen we een extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit, met een intense kleur, fris in de geur, met herinneringen aan olijf...
Portfolio (1)
... een beperkte sedimentatie en een minimale troebelheid, maar dit verandert niets aan de smaak, integendeel, het is een teken van zijn puurheid (zuurgraad van 0,4%). Extra vierge olijfolie is een essentieel ingrediënt voor het bereiden van de Fungo Cardoncello en de belangrijkste dressing voor onze salades, gekookte groenten, peulvruchtensoepen, visgerechten en in het bijzonder voor de "Cialledde", een typische Altamurana bereiding van brood en andere eenvoudige ingrediënten uit het mediterrane dieet.
... di Parma, de Ladino di Panocchia, maar ook van andere Italiaanse regio's zoals de Toscaanse Canestrino, Costoluto Fiorentino, enz. Een pronkstuk van Centrale della Frutta is het herstel van de oude druivensoort Termarina, die een commerciële afzet heeft gevonden via de verkoop van zowel witte als zwarte druiven en verwerkte producten, evenals de rode perzik, een andere oude inheemse variëteit waar Centrale della Frutta een herwaarderingsproject voor heeft. Zoet en met de typische rode kleur van het vruchtvlees, maakt het een echt uniek product dat uitstekend is voor de productie van jam.
Italië, Santa Maria Di Licodia
... sinaasappels met een fluweelachtige of gespikkelde pulp. De Tarocco-sinaasappel is het paradepaardje van de productie van 3moretti. De rode Sanguinello-sinaasappels zijn minder wijdverspreid, maar bijzonder gewaardeerd, niet alleen om de smaak, maar ook om de stevige schil die de integriteit van de pulp goed beschermt. De roodste sinaasappel van Sicilië is echter de variëteit Moro. Zijn pulp...
... terrein met een gemiddelde bodemstructuur en een zuidwestelijke blootstelling. Verdeeld in de variëteiten Nocellara Etnea en Nocellara Messinese, met in totaal 3200 planten, heeft het bedrijf een jaarlijkse productie van ongeveer 5000 liter biologische extra vierge olijfolie. Het product is vernoemd naar de contrada Vasadonna, de plek waar de vrouwen van het dorp vroeger naartoe gingen om de was te doen in de beek, en waar een dappere en gelukkige aanbidder misschien een kus van zijn geliefde kon stelen.
Italië, Milano
... direct bij jou thuis. Niet alleen koffie, in het assortiment van de compatibele capsules van Il caffeitaliano! Je kunt ook infusies, oplosbare thee en gearomatiseerde dranken vinden. Veel smaken en variëteiten voor de meest verfijnde en veeleisende smaken.
Italië, Piticchio
... die zich tussen productie en consumptie bevinden. Vandaar de bijzondere aandacht die we niet alleen besteden aan de analyse van de grond en de teeltmethoden, maar ook aan de zorg voor de verwerking, de organisatie van een kwaliteitsmerk en tenslotte de verspreiding van de producten. Het onderzoek en de herintroductie van oude variëteiten van granen en peulvruchten, die in het verleden vooral op...