Italië, Novoli
... pan wordt in overvloedige extra vergine olijfolie gesneden ui zachtjes gebakken; vervolgens worden zout, peper, goed uitgelekte slakken en enkele laurierbladeren toegevoegd. Dit wordt op een hoog vuur gekookt en wanneer de olie weer begint te verschijnen, wordt er een glas rosé wijn toegevoegd dat laat verdampen. Het wordt op smaak gebracht met zout en heet geserveerd. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke slakken, al schoongemaakt en gewassen, klaar voor consumptie Verkoopperiode: het hele jaar door beschikbaar Verpakt in dozen van 1 kg tot 5 kg Minimale bestelling: 500 kg...
Portfolio (71)
Italië, Ponte Galeria
Nipponia is een reis door de Japanse culinaire cultuur, al 30 jaar actief in de voedingssector. Nipponia is een revolutionair bedrijf op het gebied van ethiek, opgebouwd uit sérieux en betrouwbaarheid, service en klantondersteuning aangeboden door ervaren personeel. Geen improvisatie gedreven door marktkansen, alleen een diepgaande kennis van de belangrijkste exportkeukens en hun eindeloze evoluti...
Portfolio (8)
Italië, Trento
...Aardappel, wortel, ui, peterselie, prei, selderij, knoflook en tomaat afkomstig uit biologische landbouw en gegarandeerd door CSQA. Dit zijn de gezonde ingrediënten die Bauer heeft gekozen voor de Biologische Groentebouillon. De bijzondere verwerking van het Trentino-bedrijf maakt het verschil: een langzaam en delicaat proces waarbij alleen de waardevolle gistextract en zonnebloemolie worden...
Portfolio (9)
... DOP" komt van de bollen van de soort Allium Cepa L. ui, die al meer dan 2000 jaar in het gebied van de agro pompeiano-nocerino worden geproduceerd. Het productiegebied van de "Cipollotto Nocerino DOP" is geconcentreerd in de agro sarnese-nocerino in de provincie Salerno en in het pompeiano-stabiese gebied in de provincie Napels. De lente-uien worden, zodra ze zijn geoogst, in de handel gebracht...
... extra vierge olijfolie, rozemarijn en ui. Al onze producten zijn veganistisch en kenmerken zich door een typische en onmiskenbare smaak, die voortkomt uit de bijzondere verwerking en het unieke klimaat van de Euganeïsche heuvels. Na een natuurlijke fermentatie van 12 uur wordt het deeg bewerkt met zuurdesem en geselecteerde natuurlijke ingrediënten, en na de juiste rusttijd van het deeg worden de lekkernijen één voor één met de hand bewerkt door onze meesterbakkers.
...MORTADELLA, BACON worden nagebootst, alles zonder gebruik van vlees en alleen met natuurlijke ingrediënten, waardoor ze geschikt zijn voor klanten die willen genieten van krachtige smaken zoals die van vlees. Naast onze mengsels bieden we een assortiment van 50 smaken voor klassieke gekruide paneermeel. Ons bedrijf importeert en exporteert specerijen zoals; chili, salie, basilicum, oregano, ui, knoflook...
Italië, San Giuseppe Vesuviano
... rucola, een specialiteit uit de Piana del Sele, tot de lente-ui van het Agro Nocerino-Sarnese tot aan de grote "klassiekers" van de Italiaanse fruit- en groenteteelt, Napolitano biedt het hele jaar door tricolore smaken zonder grenzen!
Italië, Torino
We zullen verse groenten over de hele wereld exporteren volgens de bestelling -ui -kool -muntt -dille...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play