Italië, MILANO
... een delicate, boterachtige smaak met een gouden korst. Traditioneel wordt het geserveerd met een poederlaag van poedersuiker, die doet denken aan sneeuw, waardoor het een symbool van de kerstfeesten wordt. De bereiding vereist een lange rijzing, wat bijdraagt aan de zachte textuur en de kenmerkende smaak. verpakkingen van 9x2 stuks, 1 pallet = 10 verpakkingen, houdbaar tot 30/04/25 Minimale bestelling: 30 pallets...
Portfolio (25)
Italië, Napoli
Onze unieke en authentieke producten zijn het resultaat van nauwgezet werk, met bijzondere aandacht voor de selectie van hoogwaardige ingrediënten en een traditionele bereidingswijze, die volgt op de recepten van onze grootmoeders met een 100% handmatige productie van al onze gevulde pasta, sauzen en zoetigheden. Hoewel we een klein bedrijf zijn, streven we naar een hoogwaardige markt, daarom kiez...
...De scorzetta is een typisch traditioneel Bernaldese zoetigheid dat vandaag de dag een verfijnd en gewild klassieker is geworden. In de historische patisserie l'Orchidea, een instituut in Bernalda, een stad met diepe tradities in de provincie Matera, produceert patissier Vincenzo Zito al meer dan 50 jaar de scorzette di Bernalda volgens het oude traditionele recept, met behulp van zorgvuldig...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play