Duitsland, Fürth
Duitsland, Schoenebeck
... traditioneel tarwemeel vindt het steeds meer toepassing in de voedingsindustrie. Onze BioHennepProteïne (ook wel BioHennepmeel of BioHennepzadenmeel genoemd) heeft een groenachtig zwarte kleur en een aardse, bittere smaak. Om u de BioHennepProteïne aan te bieden, maken we gebruik van de zorgvuldige koude persing van de BioHennepzaden. Als resultaat verkrijgen we een hoogwaardige BioHennepolie en na een fijne maling van de overgebleven perskoek het BioHennepProteïne.
Portfolio (143)
... gemaakte biologische broden en bollen, evenals natuurlijk zoete biologische gistgebakjes en biologische botercroissants, maar ook taarten, gebak en andere natuurlijk zoete lekkernijen. Broden en bollen worden door ons volgens oude ambachtstraditie gemaakt met rogge- en speltzuurdesem - en gebakken volgens eigen recepten met biologische meelsoorten en veel lekkere biologische ingrediënten tot...
Duitsland, Vaterstetten
„Om een goed brood te bakken, heb je niet veel nodig: alleen de beste ingrediënten en 100 jaar ervaring.“ De naam Grimminger staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid, eerlijkheid – en meer dan 100 jaar ervaring in het bakken. Als een traditioneel familiebedrijf voorziet onze bakkerij zakelijke klanten van ambachtelijke kwaliteitsbroodproducten. Door de modernste baktechnologie en de hoge eisen...
De Privé Bakkerij Wimmer staat voor traditioneel bakkersvakmanschap in München. Sinds 1932 voorziet Wimmer de Münchenaars van hoogwaardige bakwaren en vele snacks. De 40 filialen worden dagelijks bevoorraad met verse producten uit eigen productie. In de productie wordt waarde gehecht aan het gebruik van traditionele recepten en geselecteerde grondstoffen. Dit waarborgt de oorspronkelijke smaak van de broden, broodjes, pretzels en vele andere bakwaren van de Privé Bakkerij Wimmer.
Duitsland, Rosdorf
Traditioneel bakkerijvak! Sinds 1905 verwent en overtuigt de Feinbäckerei Ruch haar klanten met smaak en variëteit. Traditie wordt daarom ook vandaag de dag in ons bedrijf bijzonder groot geschreven. Van generatie op generatie overgeleverde recepten en productiemethoden waarborgen de constante kwaliteit van onze broden, broodjesvariaties en bakwaren en garanderen u zo een unieke en onmiskenbare smaakervaring.
... veelzijdig. Ze worden vandaag de dag gebruikt bij bakkerijen, ijssalons en bedrijfsrestaurants tot aan delicatessenproducenten. Met onze zuivelproducten zoals room, yoghurt, kwark en op maat gemaakte specialiteiten worden gebak, taarten, ijs, salades, sauzen en nog veel meer geproduceerd of verfijnd.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play