...Tomatenconcentraat, ook bekend als tomatenextract, is afgeleid van verwarmd tomatensap, waaruit een bepaalde hoeveelheid water wordt onttrokken. De hoeveelheid wateronttrekking bepaalt drie verschillende soorten concentraat: enkel concentraat, dubbel concentraat en drievoudig concentraat. Tomatenconcentraat heeft veel toepassingen in de keuken, vooral bij het langdurig koken van vlees of sauzen...
Portfolio (6)
Italië, Radicofani
...De Bio Rosso is een verse kaas gemaakt van biologische melk. De verwerking volgt natuurlijk alle richtlijnen die zijn opgelegd door de certificerende instantie, die de volledige fasen van de productiecyclus tot de uiteindelijke commercialisatie van het product controleert. De verwerkte melk is strikt van pure schapenmelk. De Bio Rosso, met 15/20 dagen rijping, wordt behandeld met een korst van biologische tomatenconcentraat, het is een product in de vorm van een kom, met een gewicht van ongeveer 1,500 kg;...
Portfolio (48)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Ketchup (tomatenconcentraat 50%, water, suiker, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's, verdikkingsmiddelen: xanthaangom en guargom), Zomertruffel 3% (Tuber aestivum Vitt.), zout, aroma. Verzurende stof: Melkzuur E270. Houdbaarheidsdatum: 12 maanden. Gebruiksmethode: Ideaal voor het op smaak brengen van vlees, koude gerechten, gekookt vlees, salades. Organoleptische eigenschappen...
Portfolio (9)
Italië, Fisciano
La Nova Frutta Srl is een van de belangrijkste Italiaanse bedrijven die voedingsconserven produceert. Gevestigd in Fisciano, beschikt het bedrijf over een fabriek van ongeveer 30.000 m², waarvan 15.000 m² is gereserveerd voor de productie en verpakking van gepelde tomaten, tomatenpuree, tomatenconcentraat, tomatensaus en ingeblikte peulvruchten. De onstuitbare opkomst van Nova Frutta Srl heeft...
Italië, Sant Antonio Abate
...Bedrijf gespecialiseerd in de groothandel van voedingsproducten en in commerciële, logistieke en documentaire adviesdiensten. Het verkoopt vooral "rood goud", ingeblikte tomaten en tomaten met een lange houdbaarheid, zoals gepelde tomaten van 400 g, gepelde tomaten van 800 g, gepelde tomaten van 3000 g, evenals tomatenblokjes, tomatensaus, tomatenconcentraat, cherrytomaten en tomatenfilets...
Populaire landen voor deze zoekterm