Italië, Orbassano
PASTA GIRARDI is een ambachtelijk bedrijf uit Piemonte, gespecialiseerd sinds 1997 in de dagelijkse productie van verse pasta, ravioli, lasagne en hoogwaardige gourmetgerechten voor professionals in de voedingssector (HORECA) en voor de detailhandel, zowel onafhankelijk als georganiseerd. Elk van onze producten is het resultaat van constante aandacht voor onderzoek en selectie van grondstoffen, en...
Portfolio (57)
Italië, Barletta
Bell Italia Srl komt naar voren als een toonaangevende referentie in de groothandel van Italiaanse voedingsmiddelen en consumptiegoederen. Onze rol als groothandelaar vertaalt zich in een tastbare waardering van de meest prestigieuze Italiaanse merken in deze sector. Door een sterke synergie met transportpartners en internationale koeriers, zorgen we voor een efficiënte verzending van aanzienlijke...
Portfolio (1)
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
De Mila sas winkel is een ambachtelijk bedrijf dat vlees, wild en game verwerkt. Het is gevestigd in het heuvelachtige gebied van de CERBAIE in Toscane sinds 1969. Het bedrijf heeft van KWALITEIT het motto van zijn activiteiten gemaakt, door sauzen, dressings en stoofschotels te produceren met producten uit de regio, afkomstig van Italiaanse landgoederen en natuurparken. Alle producten worden bere...
Portfolio (1)
Italië, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana is een dynamisch bedrijf dat actief is in de Toscaanse agrovoedingssector, waaronder de producten met het merk Agriqualità van de Amiata en het gebied van de Val di Paglia, die het resultaat zijn van een productieketen die sinds 2005 is ontstaan, en die is begonnen met de goedkeuring voor certificering door de regio Toscane. In het bijzonder zijn de gecertificeerde producten beste...
Portfolio (7)
Italië, Altamura
In het gebied van Altamura, aan de grenzen van Apulië en Lucanië, in het groen van de Murgia van Bari, vindt de productie van PASTA JESCE plaats, die voornamelijk ambachtelijk is. Aandacht en zorg bij de keuze van de grondstoffen, die allemaal gecertificeerd zijn door internationale instanties, geven smaak en kwaliteit aan onze pasta. We hanteren lange droogprocedés, die variëren van 12 tot 18 uur...
Italië, Sassano
Met een hoofdkantoor in Sassano, in het hart van het Nationaal Park Cilento, is I Sapori del Vallo een ambachtelijk bedrijf dat pasta produceert volgens oude recepten. Een productie die van moeder op dochter is doorgegeven, waarin traditie en kwaliteit de geheime ingrediënten zijn van bijna 30 jaar succes. I Sapori del Cilento is in 1994 opgericht door de intuïtie van eigenaar Salvatore Calandri...
Portfolio (4)
Italië, Montecorvino Rovella
In Montecorvino Rovella is er een pastafabriek, niet enorm, die al jaren kwaliteit als het wapen hanteert om de uitdaging van de wereldmarkt aan te gaan en te overwinnen. Dus, de kwaliteitspasta uit Campanië is niet alleen van Gragnano productie. In dat van de Picentini, op enkele kilometers van Pontecagnano, bevindt zich een fabriek waar de passie voor voedsel en de toewijding aan het werk altijd...
Portfolio (2)
Italië, San Gavino Monreale
Il Mulino artigianale Su Mori transformeert graan, gerst, rijst en andere granen tot meel, dezelfde granen die al generaties lang door het familiebedrijf in Campidano worden verbouwd, dezelfde gewassen waarvoor ons gebied sinds de oudheid bekend staat. Zo groeien onze granen, zowel oude als nieuwe, in overeenstemming met de beste landbouwpraktijken, de traditie en met de juiste dosis innovatie. Do...
De goede Lucaanse pasta...
Italië, Assoro
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play