Italië, Milano
... aromatisch, gekarameliseerd, mentholachtig, intens en aanhoudend als het zomertijd is. COMBINATIES Het siert taarten en ijs, als een drizzle over de panna cotta, zoet het warme dranken; het gaat bij voorkeur samen met verse kazen en zachte kazen zoals stracchino en taleggio.
Portfolio (116)
Italië, Noci
De kaasfabriek Ignalat is een middelgroot familiebedrijf uit Apulië, dat sinds 1948 actief is op de markt en gespecialiseerd is in de productie van zuivelproducten die uitsluitend worden gemaakt van geselecteerde Apulische koemelk. Ignalat produceert verschillende soorten zuivelproducten: verse, gerookte, gerijpte en verschillende typische Apulische specialiteiten zoals mozzarella nodino en trecc...
Portfolio (10)
Italië, Giavera Del Montello
... van stracchino in een handige verpakking, en de laatste nieuwigheid: de verse smeerkaas, een smeerbare kaas met een unieke smaak. Het geheim van de smaak van de kazen van Nonno Nanni ligt in de zorgvuldige keuze van de melk, die van uitstekende kwaliteit en van zekere herkomst is, met respect voor de kenmerken van de melk tijdens de verwerking, en in de voortdurende technologische evolutie van de installaties die in de productie worden gebruikt. Nonno Nanni biedt ook zijn lekkernijen aan in de wereld van pasta, met Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche, Chicche Insaporite.
Italië, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Fabriek in Sonnino In de fabriek in Sonnino, die actief is sinds 1987, worden de volgende producten vervaardigd: mozzarella van koe, ricotta, boter, verse kazen, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Fabriek in Pontinia De fabriek in Pontinia is de eerste fabriek die door het bedrijf is gebouwd, waar mozzarella van buffel, ricotta en boter van buffel wordt geproducee...
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
De Latteria di Roverbasso is opgericht in 1980 uit de passie van eigenaar Modolo Dino voor de kaasbereiding. Door optimaal gebruik te maken van zijn al twintigjarige ervaring, is hij erin geslaagd om vandaag de dag een ultramodern productiebedrijf te realiseren. Het bedrijf beschikt over een recent gebouwd verwerkingscentrum. Op de 3.500 m² vinden we de moderne productielaboratoria, de nieuwe zout...
...Masseria Fontana Ramata is een landbouw- en zoötechnisch bedrijf (buffelboerderij) gelegen in het zuiden van Italië met bijna 100 jaar geschiedenis. Het bedrijf produceert "mozzarella", "ricotta", "stracchino" en "scamorza" van uitsluitend buffelmelk afkomstig van de eigen boerderij. De producten van Masseria Fontana Ramata zijn kazen van zeer hoge kwaliteit. Het gehele productieproces wordt gecontroleerd; de teelt van kruiden, de fokkerij van buffels, de productie van buffelmelk om de verse en heerlijke mozzarella te verkrijgen.
Andere Producten
Buffelmozzarella
Buffelmozzarella
Portfolio (1)
Italië, Ancona
...-VOEDSELPRODUCTEN, ZOALS: DROGE PASTA,VERSE PASTA, RIJST, KOFFIE, PLANKKAZEN, GERASPTE KAZEN, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KOEKJES, NOUGAT, BRIOCHE, CROISSANT, SNOEP, SPECERIJEN, DRUGS, VLEES, GEBROKEN DROOGFRUIT, PAAS EIEREN, KERSTMANDEN, CHEMISCHE PRODUCTEN, DIERENVOEDSEL, ANTI-GRITTOGAMICUMS, BOUWPRODUCTEN, WASMIDDELEN, ENZ. ENZ.
Italië, Ponte Di Piave
Productie van Stracchino en Casatella...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play