Italië, Giuliano
...Voor elk wat wils! Alleen wie kunstig kan bakken, kan zich veroorloven om appels en granen te mengen. De unieke smaak van de appel en de eenvoud van de granen maken deze panettone gewoonweg verrukkelijk, terwijl de authenticiteit van de ingrediënten behouden blijft. De kleurrijke topping maakt het een genot voor zowel de smaakpapillen als de ogen. Code: BOPA06 Gewicht: 900 g...
Portfolio (129)
Italië, Guardiagrele
...Halffabrikaat voor Donker Brood met 7 Granen Mix voor donker brood met roggezuurdesem en zaden. Donkere kruim, intense smaak, langdurige versheid, bron van vezels en mineralen. Formaat: 25 kg Dosering: 100%...
Portfolio (91)
Italië, Forlì
... kookmethode, maar is nog steeds rijk aan vezels, mineralen en vitamines. Het is niet nodig om het te weken: het volstaat om het onder stromend water te spoelen om eventuele resten te verwijderen en het in water te koken (verhouding: één deel graan op twee delen water) gedurende ongeveer 30-40 minuten. Na het koken is het aan te raden om tien minuten te wachten voordat je het op smaak brengt, zodat het goed het water opneemt. Het kan ook gestoomd of geroosterd worden. Het kan ook als hoofdingrediënt worden gebruikt in salades, bijgerechten of om smakelijke gerechten met vis of groenten te bereiden.
Portfolio (50)
Italië, Messina
...Het is geen gewone pistachepasta, maar een traditie die voortkomt uit Siciliaans durumtarwe en gunstige omgevingsomstandigheden. De langzame, natuurlijke droging geeft het een ongeëvenaarde smaak en geur. De ambachtelijke productie garandeert de authenticiteit, de bronzen extrusie zorgt voor een uitstekende kookvastheid en 'hechting' aan sauzen. Alleen Siciliaanse granen en hoogwaardige pistachenoten voor een unieke en herkenbare smaak, altijd. Verschillende formaten: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfolio (10)
Italië, Nave
... van Peroni in Vigevano te zien. Maar vanaf dat moment is de opmars van zijn "blonde" onstuitbaar geweest. Birra Peroni is het klassieke voorbeeld van een lichte lager met een gemakkelijke smaak, ook dankzij het lage alcoholpercentage (4,7% vol.). Code: 05225 Categorie: Blonde Land: Italië Kleur: diep goud, met amberachtige reflecties en een fijne, aanhoudende schuimkraag. Aroma: Het aroma van granen en geroosterd mout is in balans met een sterke hopgeur. Smaak: aanhoudend, ook in de nasmaak.
Portfolio (46)
Italië, Sesto Fiorentino
... karamelisatie van de suikers in de boon, wat de koffie een zoete en aangename nasmaak geeft. Na het roosteren vindt de afkoeling afzonderlijk plaats voor elke enkele oorsprong. Deze methode zorgt ervoor dat de koffie onderscheidende nuances van aroma's en smaken behoudt, die vervolgens in balans worden gebracht om perfecte harmonie in de kop te verkrijgen. AROMATISCH PROFIEL Sterke en energiegevende espresso koffie, met een sterke en intense smaak. Volle en romige body met een krachtige cacao-aroma, met hints van geroosterde granen en rum.
Portfolio (9)
Italië, Barletta
...Krokante, bedekt met pure chocolade. Granen en pralines voor de ijs- en yoghurtindustrie, beschikbaar, lage prijs, azo-vrij, glutenvrij, biologisch, veganistisch, private label, enkele kleur, en met de smaak van fruit, karamel zeezout, koffie, en met gekleurde chocolade in geel, rood, groen en andere.
Portfolio (10)
...Een blend van 100% arabica koffie, een zoete smaak met tonen van honing en citrusvruchten.
Portfolio (7)
...DXN Zwarte Komijn Plus. Het product bevat de geur en de meest gerenommeerde geneeskrachtige plant uit de moslimwereld, in een gemakkelijk te consumeren vorm. Het product bevat zwarte komijnzaad, zwarte peper en kruidnagel. Ingrediënten: Nigella sativa 99%, Piper nigrum 0,5%, Eugenia caryophyllus 0,5%. Dosering: 1-3 tabletten per dag, na de maaltijden. Inhoud van actieve ingrediënten per dag Nigella sativa: in 1 capsule: 346,50 mg Bevat geen conserveermiddelen, kunstmatige kleurstoffen, smaak- en geuradditieven, vulstoffen, dierlijke componenten en granen.
... extra vierge olijfolie, rozemarijn en ui. Al onze producten zijn veganistisch en kenmerken zich door een typische en onmiskenbare smaak, die voortkomt uit de bijzondere verwerking en het unieke klimaat van de Euganeïsche heuvels. Na een natuurlijke fermentatie van 12 uur wordt het deeg bewerkt met zuurdesem en geselecteerde natuurlijke ingrediënten, en na de juiste rusttijd van het deeg worden de lekkernijen één voor één met de hand bewerkt door onze meesterbakkers.
Italië, Montecosaro
... te verlagen. Bakkerij-patisserie Pietro Quercia Onze bakkerij-patisserie Pietro Quercia, gelegen in Montecosaro, is ontstaan uit de gedachte om een brood te produceren dat zowel smaakvol als goed verteerbaar is, dankzij de lange rijstijd met zuurdesem, dat we dagelijks verfrissen. De oude granen uit de Marche-regio, die we zorgvuldig selecteren, zijn het resultaat van ecologisch duurzame teelt...
Italië, Cavriago
...zorgen ervoor dat "Forno di Campagna" ook een exclusieve service voor productpersonalisatie kan aanbieden, waarbij de kenmerkende smaak en de oude traditie van de verwerking behouden blijven. "Forno di Campagna" volgt met aandacht en zorg de zoektocht naar de beste spelt-, Kamut®- en andere granen, de verschillende verwerkingsfases tot aan het bakken van het brood, en kan zich vandaag de dag...
...De afhaalpizzeria met thuisbezorging Pizza Style in Codiverno - Vigonza biedt een breed scala aan klassieke en speciale pizza's, gefrituurde gerechten en bijzondere bieren of non-alcoholische dranken voor elke smaak. De pizza's worden gemaakt met klassiek, volkoren, kamut-, granen- of sojadeeg en verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit, gecombineerd en bereid om zowel de fijnproevers met een...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play