Italië, Giuliano
...De Panettone is een van de typische kerstgebakjes bij uitstek. De Panettone Milano is een onmiskenbare klassieker van de Italiaanse ambachtelijke patisserie. De eenvoudigste onder de Panettoni, maar die met de "P" hoofdletter. Rozijnen, gekonfijt fruit en de andere ingrediënten zijn de hoofdrolspelers: samen zorgen ze voor een perfecte combinatie van smaken en aroma's. Code: BOPA01 Gewicht: 750 g...
Portfolio (129)
...Symbool van de Siciliaanse gastronomie, mogen ze niet ontbreken op uw menu. Het zijn de sarde a beccafico: een recept met een uitzonderlijke smaak, gekenmerkt door rozijnen en pijnboompitten, maar complex om te maken. Wij bieden ze aan in handige rolletjes die u op elk moment kunt koken en genieten.
Portfolio (45)
Italië, Sizzano
...DROG Greco Novarese 100% COMBINATIE Blauwe en gerijpte kazen Romige desserts Gebakken producten KLEUR Amber AROMA Saffraan en kamillebloemen Rozijnen, hazelnoot en gekonfijte vruchten VERFEINING In hout sinds 2019 TEMPERATUUR: 8-12 °C...
Portfolio (13)
Italië, MILANO
...De panettone is een traditionele Italiaanse kerstgebak, afkomstig uit Milaan. Kenmerkend door zijn hoge, koepelvormige vorm, is het gemaakt van een zoet gerezen deeg, verrijkt met gekonfijt fruit, rozijnen en sinaasappelschil. De bereiding vereist meerdere dagen voor de verwerking en de natuurlijke rijzing, wat het gebak zijn zachte textuur en kenmerkende smaak geeft. De panettone wordt vaak...
Portfolio (191)
Italië, Forlì
... voor het dieet van veganisten, vegetariërs en sporters. Rozijnen zijn het ideale ingrediënt voor veel bereidingen, maar gezien hun calorische waarde is het verstandig om niet te overdrijven met de porties. Rozijnen zijn rijk aan verschillende voedingsstoffen, voornamelijk vezels, maar ook vitamines en mineralen zoals kalium, ijzer en calcium, die nuttig zijn voor het welzijn van het lichaam. De verpakking van 1 kg is vrij groot, waardoor je kunt besparen op de prijs en een aanzienlijke hoeveelheid product kunt garanderen, zodat je het gedurende langere tijd kunt consumeren.
Portfolio (50)
Italië, Torino
...Cod. SPEC 01 U/M Kg DOOS voor 4 Kg Beschrijving Rozijnen, Sinaasappel, Gekonfijte Ceder, Koffie, Piemonte Hazelnoten IGP en Amandelen bedekt met 58% Pure Pure Chocolade, 32% Melkchocolade of Witte Chocolade.
Portfolio (97)
Italië, San Pietro Clarenza
...PINENNOTEN, rozijnen, suiker, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, 36 maanden oude wijnazijn. Kan olijfpitfragmenten bevatten. ALLERGENEN: Selderij, pinnenoten. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfolio (8)
...Verpakt in tule Ingrediënten: Zacht tarwemeel type '0' – Boter – Rozijnen – Amandelen – Verse eieren (dooiers) – Suiker – Honing – Zout – Gist – Aroma's – Vulling met amandelpasta.
Portfolio (8)
Italië, Brusaporto
...De casonsei (of casoncelli) zijn een van de bekendste gerechten uit de Bergamasker keuken. Dit gerecht van gevulde pasta is ontstaan om restjes van varkens- en rundvlees te gebruiken. Het product is in de loop der jaren verrijkt met de toevoeging van: amaretti, rozijnen en citroenschil in de vulling. De “Casonsèi de la Bergamasca” van Pastificio Davena zijn gecertificeerd met het label “Bergamo Città dei Mille... Sapori” dat is afgegeven door de Kamer van Koophandel. Beschikbaar in verpakkingen van 250g en 500g...
Portfolio (10)
...Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten "Piemonte" IGP. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met gekonfijte citroenschil en Sultanina rozijnen. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten Piemonte IGP en cacao. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met pure chocolade. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van amandelen. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met Sultanina rozijnen.
Italië, Messina
...Onze Siciliaanse Panettoni zijn veel meer dan alleen kerstgebak. Wij van "La Truscia Tipico Siciliano" zetten ons in om u een unieke ervaring te bieden met onze Ambachtelijke Siciliaanse Panettoni: met pistache, sinaasappel, mandarijn, citroen, Siciliaanse chocolade, traditioneel met rozijnen en gekonfijt fruit, cassata Siciliaanse, pignolata, chocolade en peer, witte vijgen en blokjes witte...
Portfolio (10)
Italië, Marciano Della Chiana
... creativiteit om de traditie van Pasticceria Fabio en Gianni te herinterpreteren, een van de meest gewaardeerde en gerenommeerde in de provincie Arezzo. Het product wordt geleverd in de elegante verpakking van de patisserie, waardoor het ook perfect is als cadeau. De Panzuppo is verkrijgbaar in verschillende varianten, en wat deze Panzuppo onderscheidt van de klassieke is de doordrenking van het deeg, die gemaakt is met een koffiedistillaat in plaats van met likeurwijn. De Panzuppo Al Caffè Nero is bovendien rijkelijk gevuld met stukjes pure chocolade in plaats van rozijnen.
Portfolio (10)
Italië, Udine
... Distilled. Dit zijn de kenmerken die het onderscheiden. Binnenin komen zijn 5 botanicals volledig in balans tot uitdrukking, verkregen uit de infusie van het natuurlijke product dat is gedroogd en vervolgens gedistilleerd: Grapefruit, Mirte, Koriander, Zwarte Thee en Rozijnen.
Italië, Castiglione Di Sicilia
... authentiek. Het brede assortiment 'Lijn gedroogd fruit en halffabricaten' wordt aangevuld met pijnboompitten, walnoten, rozijnen, pinda-kruimels, cashewnoten en geraspte kokos. Dankzij een zorgvuldige selectie van elke grondstof, met nauwkeurige en zorgvuldige werkmethoden en kwaliteitscontroles in elke fase van de verwerking, is het in staat om een verscheidenheid aan halffabricaten en grondstoffen...
Italië, Foggia
... buitenkant en een smakelijke luchtigheid aan de binnenkant. Gemaakt met extra vierge olijfolie en volledig Made In Italy, drukt de Gekookte Tarallo de kwaliteit van de Italiaanse gastronomie het beste uit. Ons vakmanschap stelt ons echter in staat om het product aan te passen aan de wensen van de klant en met dezelfde authenticiteit Taralli met ui en rozijnen, met venkelzaad en anijs en nog veel meer te produceren. Export info@artebiancadoc.it...
Italië, Aprilia
... succes: er worden nieuwe machines aangeschaft, het personeel wordt uitgebreid en het merk Cioccafè wordt internationaal gedeponeerd. Maestro Sor Felice, geholpen door zijn kinderen Salvatore en Annalisa, ontwikkelt de Cioccafè van vandaag. La Cioccafè produceert pralines van verschillende soorten chocolade, koffiebonen bedekt met chocolade, amaretto's bedekt met chocolade, rozijnen op smaak gebracht...
Italië, Como
... onderhouden. Panettone Baj ondergaat een langzaam mengproces en is pas klaar om te worden gebakken in een oven op lage temperatuur na de juiste rustperiode. Het resultaat is een natuurlijke en zachte panettone, met rozijnen en gekonfijt fruit van binnen, die de geur en smaak van zijn uitzonderlijke ingrediënten lange tijd behoudt, zonder toevoeging van conserveermiddelen of chemische additieven...
...heeft vele koekjes gecreëerd die niet op de markt zijn, maar onvoorstelbaar FANTASTISCH zijn. Dit prachtige dorp, omgeven door groen, S. Arcangelo, bestaat uit wijken waarvan de namen Bebba heeft gebruikt om de koekjes te dopen. We bereiden koekjes met likeurwijn, met Boldrino-wijn, met chocoladechips omhuld met rietsuiker, gevuld met gekarameliseerde pompoen, gekarameliseerde appels en rozijnen, pure chocolade en een romige chili die voorzichtig met elkaar zijn vermengd, cantucci en ons favoriete koekje, de klassieke Frollino met een sterke maar eenvoudige schil, genaamd IL SEMPLICIOTTO.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play