...Origano en Rozemarijn uit Sicilië maken deel uit van onze Aromalijn.
Inclusief: Tijm, Marjolein en Salie.
Gecultiveerd in het hart van Sicilië, op onze velden. Geoogst in de warme Sicilaanse zomers, worden ze binnen 72 uur na volledige droging verwerkt, waarbij de hele geur van het kruid wordt vastgelegd.
Onze aroma's zijn gecertificeerd volgens UNI EN ISO 22005 - Traceerbaarheid van de keten gegarandeerd SICILIË, BIO-gecertificeerd.
Verpakking in glazen potten, PET-potten en zakken.
Formaten voor de Retail, Ho.Re.Ca., Gastronomie, GDO en Groothandel.
...Onze specerijen worden geproduceerd en gekweekt volgens de normen van biologische landbouw, op 35 hectare open veld en 2 hectare kas in de heuvelachtige gebieden van Capaccio Paestum. Je vindt meer dan 15 biologische specerijen, waaronder: basilicum, laurier, tijm, rozemarijn, salie en oregano.
...Profiel Al naso biedt delicate en aangename tonen van aromatische kruiden, in het bijzonder tijm en rozemarijn, ondersteund door frisse citrusgeuren. Smaak Palet zacht en verfijnd, de smaak roept kruiden en citrus op, benadrukt door een bescheiden en elegante sprankeling. Ingrediënten Bronwater met koolzuur, suiker, zuurteregelaars citroenzuur, natuurlijke aroma's inclusief natuurlijk kinine...
Biologische Boerderij, voor de productie van Aromatische en Geneeskrachtige Planten, Tijm, Salie, Marjolein, Rozemarijn en Laurier. Het bedrijf beslaat een oppervlakte van 36 hectare, gelegen in het hart van het Nationaal Park Cilento, en houdt zich bezig met de productie, het snijden, de verwerking en de transformatie van aromatische en geneeskrachtige planten.
... saffraan en de zaden voor peper. Aroma's, of kruiden, worden over het algemeen gekweekt of komen ook in het wild voor: basilicum, peterselie, koriander, dragon, rozemarijn, salie, tijm, enz. De geuren en smaken van deze essences transformeren de eenvoudigste gerechten in heerlijke maaltijden. Het bedrijf biedt, in handige verpakkingen, alle soorten specerijen en aroma's afzonderlijk aan. Maar het...
... patisserie, in culinaire recepten of als snacks.
Het bedrijf is altijd met grote aandacht voor de ecologische balans en in biologische omstandigheden geleid, voortkomend uit een diepgeworteld geloof in het behoud van biodiversiteit, met respect voor de inheemse wilde planten van deze regio, zoals mirte, wilde peer, tijm en de mediterrane struikgewas. Onkruidbestrijding gebeurt uitsluitend mechanisch of handmatig.
Meer informatie op www.essenzadipuglia.it...
Il giardino degli Aromi is een boerderij die biologische landbouw en de wilde verzameling van een breed scala aan aromatische planten beoefent, die traditioneel groeien in het wilde gebied van de Iblei-bergen. Onder hen verschillende variëteiten van: Laurier, Oregano, wilde tijm, gewone tijm, ruit, munt, Lavendel, rozemarijn en vele anderen.
Bedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van aromatische en medicinale planten, productie van essentiële oliën en extracten, koudgeperste plantaardige olie uit rijpe bessen van mastiek (pistacia lentiscus), producten bestemd voor kruidenwinkels, farmaceutische bedrijven, cosmetica en parfumerie. Bijzondere aandacht voor onderzoek en extractie van endemische planten van Sardinië (helichrysum, mastiek, verbenon rozemarijn, tijm en mirte).
Wij zijn een sociale landbouwonderneming die aromatische kruiden produceert in omschakeling naar biologisch. De oogst en verzending vinden plaats binnen 36 uur, in kisten voor vers of zakken voor droog. We verbouwen op gronden in Costa di Mezzate (Bg), 3 hectare aan kruiden zoals: bieslook, munt, marjolein, salie, rozemarijn, salie, oregano, tijm. Zowel vers met de mogelijkheid om geleverd te...