Italië, Milano
... wordt door kinderen. ABBINAMENTI Aromatische zoetstof voor dranken; verrijkt de vinaigrette voor het op smaak brengen van gemengde salades, past goed bij groentegerechten en gerechten met aromatische of medicinale kruiden, en is een aanrader voor het romig maken van risotto's.
Portfolio (116)
Italië, Asigliano Vercellese
Ons bedrijf is opgericht in Asigliano Vercellese in 1911; het werd opgericht door cav. Mario Maratelli. In de eerste jaren van het bestaan van het bedrijf, precies in 1914, ontdekte en selecteerde cav. Maratelli de rijst die vandaag de dag zijn naam draagt, een van de oudste variëteiten van Italië. De Maratelli is een variëteit die de geschiedenis van de Italiaanse rijstteelt heeft gemaakt en is...
Portfolio (2)
Italië, Mortara
De landbouwonderneming Ferraris Luigi, gelegen in de provincie Pavia, in het hart van de Lomellina (het koninkrijk van de rijst), produceert op een oppervlakte van 130 hectare rijst, maïs en populieren. Het bedrijf, actief sinds 1988, is gespecialiseerd in de productie van de rijstvariëteiten Carnaroli Classico, Baldo Classico, S.Andrea Classico, Arborio en Originario, met een productie van ongev...
Portfolio (3)
Italië, Capo D'orlando
... antioxidanten, vitamines en mineralen. Het is rijk aan vitamine C, vitamine K en vitamine B6, en heeft bovendien een hoge concentratie aan polyfenolen, plantaardige verbindingen met krachtige antioxidante activiteiten. IN DE KEUKEN De granaatappel wordt vaak in de keuken gebruikt voor het maken van sappen, jam, sauzen en voor de decoratie van gerechten. Bovendien kunnen de kleine arils worden gebruikt om een vleugje kleur en smaak toe te voegen aan verschillende recepten, zoals salades, risotto's, vleesgerechten en desserts.
Portfolio (27)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
Valtrebbia Tartufi, gelegen in het hart van het Piacenza-gebied, een regio die bijzonder geschikt is voor het oogsten van truffels, onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van zijn verse producten en zijn vermogen om een constante aanvoer te garanderen, zelfs tijdens minder vruchtbare periodes. Dankzij een zorgvuldige middelenbeheer en samenwerking met lokale truffeljagers biedt het bedrijf de gr...
Portfolio (34)
Italië, Acquaviva Picena
ervaring van 20 jaar in de sector van halffabricaten, aroma's en voedingsingrediënten Het bedrijf GOODAS heeft meer dan 20 jaar een gevestigde ervaring in de sector van halffabricaten, natuurlijke aroma's en "clean label" voedingsingrediënten. De talrijke behaalde certificeringen tonen een steeds grotere aandacht aan, evenals een noodzaak om te voldoen aan de steeds dringender eisen van de samenle...
Portfolio (3)
Italië, Forlì
... aan vezels, waardoor ze de juiste energievoorziening bieden. Aangezien de erwten gepeld zijn, kunnen ze direct gekookt worden en hebben ze, in tegenstelling tot andere peulvruchten, geen weken nodig. Culinaire gezien zijn biologische spliterwten nuttig voor het bereiden van heerlijke recepten zoals romige soepen, soepen, risotto's, hummus en burgers. Gekookte spliterwten hebben een delicate en zoete smaak, waardoor ze perfect zijn om eerste of tweede gangen mee te verrijken.
Portfolio (50)
Als overheidsorganisatie vertegenwoordigt ITPC Milano het Indonesische Ministerie van Handel en opereert het rechtstreeks onder de Directie Generaal van Nationale Exportontwikkeling. De handels- en economische relatie tussen de Indonesische en Italiaanse overheid is vastgesteld op 17 januari 1973. ITPC Milano, volgens het Memorandum of Understanding ondertekend door vertegenwoordigers van de Indon...
Portfolio (10)
Italië, Colonnata Carrara
...eerste gangen en zee risotto's, maar ook gesmeerd op gamba's, scampi, zwaardvis, zeebaars en op warme crostini, polenta en bij het bakken van frietjes en in de oven. Lardo-crème – Ingrediënten: LARDO DI COLONNATA IGP, zout, peper, knoflook, specerijen en aromatische kruiden. Koud verwerkt. Glutenvrij, lactosevrij, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen.
Portfolio (3)
...Ingrediënten: zomer zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.) 70%, olijfolie, zout, aroma. Suggesties: Ideaal voor hors d'oeuvres, omeletten, antipasti, pastagerechten, risotto's, wit vlees en salades. Ook beschikbaar in een verpakking van 500 g.
Portfolio (10)
Italië, Gussago
...Greco di Tufo Denominazione di origine controllata e garantita Zona di produzione: Campania Vitigno: Greco Gradazione Alcolica: 13% vol. Colore giallo paglierino Profumo gradevole, intenso, fijn, karakteristiek Sapore droog, harmonieus Abbinamenti gastronomici risotto's, visgerechten, kazen Temperatura di servizio 8°- 10° C.
Portfolio (4)
...Funghi Porcini Secchi Le Foglie Verdi Gedroogde Paddenstoelen Porcini Sicilië Verpakking - Funghi Porcini Secchi in verpakkingen van 50 100 250 500 g, uitstekend voor risotto's en bereidingen. Gedroogde Porcini Paddenstoel 50 100 250 500 g verpakking, het beste product voor risotto's en algemene gemengde gerechten.
Portfolio (1)
Italië, Trento
BAUER. DE VOORHOUDERSCHAP ALS MISSIE. Sinds 1929 Het was in het verre 1929 dat Bauer werd opgericht in Trentino-Alto Adige, in een prachtige streek omringd door de Dolomieten. Bauer, een historisch bedrijf dat altijd gericht is geweest op de productie van bouillonblokjes en smaakmakers, ook biologisch, is al meer dan negentig jaar bezig met een constante zoektocht om innovatieve en kwaliteitsprodu...
Portfolio (9)
...Het restaurant, dat al veertig jaar door de familie Zambon wordt beheerd, heeft 50 zitplaatsen in drie zaaltjes, plus nog eens honderd in de ruime tuin op het Campo Santo Stefano. De keuken die de chef aanbiedt, is de typische traditionele Venetiaanse keuken. Een blik op het menu: gemengde vis- en Italiaanse voorgerechten, verschillende risotto's, linguine met zeevruchten, gegrilde vis...
Italië, Asigliano Vercellese
...Onze landbouwonderneming produceert rijst sinds het begin van de 20e eeuw in Vercellese, een gebied dat altijd bekend staat om de teelt van de beste Italiaanse rijst. In de afgelopen 10 jaar hebben we ons gespecialiseerd in het bereiden van risotto's, soepen en functionele bereidingen, en zijn we de meest gewaardeerde onderneming in kwaliteitsbereidingen geworden. We hebben een merk voor de...
Italië, Nocera Inferiore
IMEPA s.r.l. is gespecialiseerd in de productie, droging en verwerking van groenten, kruiden, specerijen, fruit en ingrediënten voor voedingsbedrijven. Daarnaast zijn we producenten van sauzen voor pasta (boscaiola, puttanesca, spaghettata), kant-en-klare risotto, en conserve van paprika en chili, ideaal voor vlees.
... sociale klassen. Het uitstekende eten vormt de basis van het menu van ons restaurant. Uitstekend eten. Vriendelijke service. Een grote familie. Brescian stijl ons menu is gericht op de typische gerechten van de Brescian traditie. Dus uitstekende risotto's, casoncelli en het Brescian spiedo, maar voor de liefhebbers van vis ook een uitstekende catalaanse schaal met schaaldieren. U wordt verwelkomd...
Italië, Isola Della Scala
...Risotto's en typische specialiteiten...
...Wij zijn een jong ambachtelijk laboratorium voor de productie, verpakking en groothandel van typische Italiaanse producten. Wij bieden een breed scala aan producten aan: aromatische kruiden en geneeskrachtige kruiden, specerijen, specerijenmixen, kruidenzouten, Himalayazout en speciale zouten, thee, kruideninfusies, fruitinfusies en drinkbare infusies, gedroogde sauzen, risotto's, producten op...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play