Italië, Imperia
... ondergrondse hoop. De fles is verpakt in elegante lichtgroene aluminiumfolie. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Het is een zeer delicate olie die zeer geschikt is om rauwe groenten te begeleiden.
Portfolio (44)
Italië, Giuliano
...Gepasteuriseerd eimengsel, pure chocoladechips, rauwe amandelen, suiker, boter, vetten en plantaardige oliën, amandelmeel, cacaopoeder 22/24%, bakken.
Portfolio (129)
Italië, Forlì
...kalium, fosfor, koper en zink. Biologische rauwe boekweit is ideaal voor het koken van soepen en bouillons met groenten, maar kan ook worden gebruikt bij de bereiding van speciale pasta's zoals pizzoccheri of polenta taragna. Met rauwe boekweit is het ook mogelijk om uitstekend brood te maken. De onthulde boekweitzaden hoeven niet te worden geweekt; het volstaat om ze onder stromend water te spoelen en ze in een pan met gezouten water te koken (verhouding: 1 deel boekweit en 2 delen water) gedurende 20-30 minuten, totdat het water volledig is opgenomen.
Portfolio (50)
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties Balsamico azijn uit Modena is geschikt voor salades, zowel gekookte als rauwe groenten, gegrilde witte vleesgerechten, gekookte vis, omeletten, pinzimoni, en marinades. Inhoud: 500 ml Code: 03160 Categorie: Azijn Land: Italië Regio: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
Italië, Ravenna
...Il Naif ristorante e pizzeria is altijd een van de beste in Ravenna en biedt zijn klanten een attente en zorgvuldige service. In ons restaurant kunt u vinden: Menu met een ruime variëteit aan zeevruchten. Verse vis elke dag, gemengde gefrituurde vis, gemengde gegrilde vis en rauwe vis, schaaldieren, porcini, truffel, handgemaakte pasta, gegrild vlees, salades en groenten van alle soorten. Pizza's uit de houtoven. Kamut-pizza's, we besteden bijzondere aandacht aan vetvrije keuken en de juiste balans tussen eiwitten en koolhydraten. Menu met een eenpersoonsgerecht voor sporters.
... olijfolie, begeleidt gerechten op basis van typische groenten uit de regio. Onder de groentegerechten is de puree van tuinbonen met wilde cichorei een ware traktatie. Onder de eerste gangen kunnen we de wereldberoemde orecchiette, met de toppen van raap, niet vergeten. In de Garganische en Pugliese keuken in het algemeen.
Italië, Rapallo
... energiebesparing en een verlaging van de kosten, evenals minder problemen met het transport bij gecontroleerde temperaturen. Er worden kant-en-klare gerechten op basis van groenten geproduceerd, om optimaal gebruik te maken van de ruime beschikbaarheid van Italiaanse grondstoffen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play