Italië, Montecorvino Rovella
226km
... bijdrage van de modernste technologieën is niet uitgesloten, die onder andere stoompasteurisatie, onmiddellijke verpakking van de verse pasta in een gemodificeerde atmosfeer en de sterilisatie van het eindproduct mogelijk maken. De productie bedraagt ongeveer 1.200 kilogram per dag.
Portfolio (2)
Italië, Santa Maria La Carità
192km
... lage temperatuur om eiwitten en koolhydraten niet te "denatureren" en voor een minimum van 12 tot 36 uur, afhankelijk van het type vorm dat moet worden verwerkt. De verwerking van Verse Pasta: elk product wordt gemaakt met zorgvuldige Geselecteerde GRONDSTOFFEN en weigert categorisch het gebruik van conserveermiddelen of toegevoegde stoffen. Een kwaliteitsdeeg. Dit is het doel dat we nastreven bij...
Italië, Ripalimosani
152km
... NATURA: extractoren voor essentiële oliën met stoom. LINEA APICOLTURA: reinigingsmachines voor pollen, machines voor de productie van romige honing, multifunctionele installaties voor de behandeling van honing. LINEA CASTAGNA: installaties voor het wassen, de thermische behandeling en de pasteurisatie van kastanjes; het pellen van zowel gedroogde als verse kastanjes. LINEA TARTUFO: installaties voor het wassen, koken en steriliseren van truffels. LINEA LATTE EN FORMAGGI: minicaseifabrieken, drogers voor kaas.
Italië, Vasto
149km
Het bedrijf stic srls is voornamelijk commercieel en heeft verschillende Italiaanse pastabedrijven uit de regio Abruzzo als klant, die nog steeds verse en gedroogde pasta produceren met de oude traditionele huiselijke methoden. De verse pasta wordt dagelijks geproduceerd, terwijl de gedroogde pasta wekelijks wordt gemaakt. De bloem, als belangrijkste basis van de pasta, wordt zorgvuldig...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play