Italië, Orbassano
...De parmigiana di melanzane is een klassiek gerecht uit Zuid-Italië, gemaakt met lagen gefrituurde en gebakken aubergines, tomatensaus en mozzarella kaas. Het is al gekookt en klaar om op te warmen, waardoor het een heerlijke en handige maaltijd is.
Portfolio (63)
...maar is tegelijkertijd goed herkenbaar door zijn organoleptische eigenschappen. Naast het vers consumeren, wordt het vaak gebruikt als ingrediënt voor koken. Een klassiek voorbeeld is pizza, waar het op wordt gelegd om een andere smaak te geven dan gebruikelijk.
Portfolio (10)
Italië, Noci
De kaasfabriek Ignalat is een middelgroot familiebedrijf uit Apulië, dat sinds 1948 actief is op de markt en gespecialiseerd is in de productie van zuivelproducten die uitsluitend worden gemaakt van geselecteerde Apulische koemelk. Ignalat produceert verschillende soorten zuivelproducten: verse, gerookte, gerijpte en verschillende typische Apulische specialiteiten zoals mozzarella nodino en trecc...
Portfolio (10)
...100% Italia International Trade biedt haar klanten een uitgebreide selectie van de beste producten uit de Italiaanse regio's: D.O.P. buffelmozzarella, buffel- en koemelkkaas, groenten, ingelegde producten, D.O.P. extra vierge olijfolie, truffel uit Bagnoli, Gragnano pasta, verse pasta, zeevruchten, gepelde tomaten, bakproducten, pizza-ingrediënten, vleeswaren, enz. Dankzij een goed georganiseerde logistiek en meertalig personeel kunnen klanten beschikken over een uitgebreid catalogus en de goederen één of twee keer per week in heel Europa ontvangen, net zoals in Italië.
Portfolio (9)
Italië, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Fabriek in Sonnino In de fabriek in Sonnino, die actief is sinds 1987, worden de volgende producten vervaardigd: mozzarella van koe, ricotta, boter, verse kazen, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Fabriek in Pontinia De fabriek in Pontinia is de eerste fabriek die door het bedrijf is gebouwd, waar mozzarella van buffel, ricotta en boter van buffel wordt geproducee...
Italië, San Fermo Della Battaglia
Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en de verschillende formaten voldoen aan de behoeften van de HoReCa- en GDO-wereld. De verschillende snits veranderen de smaak van de pizzamozzarella niet; elke pizzaiolo kan de ideale mozzarella voor zijn pizza vinden, gemakkelijk te doseren en altijd klaar voor gebruik. Een uitgebreide logistieke organisatie, bestaande uit een vloot...
Italië, Brescia
... het bedrijf springen de verpakte snacks Risibisi met peulvruchten, de grissini Saltelli, de grissini met kaas, de snacks met pizza- en pestosmaak, de grissini met chocolade Zulù, de zoete broodjes Bibì en Bibò, en vele andere smakelijke voedingsvoorstellen van Valledoro eruit. Het bedrijf verzendt in heel Italië, ook naar bars, pizzeria's, restaurants, pubs, en verkooppunten van zowel de kleine als de grote distributie.
Portfolio (10)
Italië, Agropoli
100% Italia International Trade is een bedrijf dat als doel heeft om voedsel Made in Italy wereldwijd te promoten voor de Ho.Re.Ca.-sector. Het bedrijf houdt zich bezig met de export van hoogwaardige producten voor de horeca en maakt de voordelen van het mediterrane dieet voor de gezondheid wereldwijd bekend, door de producten te verspreiden via commercialisatie. Belangrijk zijn de gebieden waar b...
Latteria Del Carlo houdt zich sinds 1952 bezig met de productie en distributie van zuivelproducten en kazen, met een specialisatie in de productie van mozzarella voor pizza.
Italië, Sarzana
Ons bedrijf biedt typische producten uit de Italiaanse baktraditie aan, zoals: Farinata van kikkererwten, Focaccia met kaas, Hoge pizza, Pizzata Ligure, Genovese focaccia en Pinsa Romana. De grondstoffen zijn allemaal geselecteerd en onze producten bevatten geen conserveermiddelen of andere stoffen voor het behoud van het product. De producten worden na het voorbakken snel afgekoeld en ingevroren, waarna ze worden bewaard bij -18 graden.
Met de hand uitgerolde pizza's en focaccia's, gebakken in een houtoven...
Italië, Napoli
... betrokken bij een project door het hele land om de ambassadeurs van de Conciato Romano, de oudste kaas van Italië waarvan de enige bewaker de familie Lombardi is, te waarderen. Ze werkt samen met tal van tijdschriften zoals Food&Wine en Cook_inc. en met de toeristische platforms Airbnb en Withlocals. Haar voedselfoto's zijn in tal van vakboeken te vinden. Door haar vaardigheden als grafisch ontwerper en postproducer te combineren met een ongebreidelde eerbied voor materialen en druktechnieken, zorgt ze voor elk aspect van het imago van haar klanten.
... uitgebreid, dankzij de aandacht voor de markt, met een assortiment artikelen bestemd voor voedselgebruik (dozen voor pizzapizza boxen, die bestemd zijn voor verse pasta, gebak, krapfen, taarten, brood, kaas, enz.). In de sector "dozen voor pizza" bieden we een compleet assortiment aan, van dozen voor de klassieke "Napolitaanse pizza" tot die voor "pizza per stuk" van allerlei soorten, inclusief...
Italië, Albanella
MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANO ARTISANALE PRODUCTEN FRESH EN PRODUCTEN VOOR PIZZERIA MOZZARELLA JULIENNE TOMATENCONSERVEN VOOR PIZZERIA PRONTO PIZZA IN AZIJN EN IN OLIE OLIEVEN EN CHARCUTERIE VAN DE BESTE MERKEN WE BIEDEN EXCLUSIVITEIT PER REGIO EN VERZENDING INBEGREPEN...
Italië, Podenzano

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play