Italië, Cortina D'ampezzo
...Hotel Pontejel is een charmant 2-sterrenhotel en ligt in het centrum van Cortina d'Ampezzo, dicht bij de skigebieden. Het beschikt over comfortabele kamers met een internationaal ontbijtbuffet of halfpension; het aangrenzende restaurant is beschikbaar voor hotelgasten en externe klanten. Het hotel heeft parkeergelegenheid, een skiberging, skischoenverwarmers en een pendeldienst van en naar de pistes. Het restaurant biedt een ruime selectie wijnen en een menu met typische gerechten uit de Venetiaanse, Tiroler en Ladinische keuken, met huisgemaakte pasta.
Italië, Borgolavezzaro
... verschillende varianten van PIZZA's, PIZZABODEMS, DESSERTS, BROOD en PASTA omvat. We zijn voortdurend in groei en evolutie, daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met BIOLOGISCHE, VEGANE en LACTOSEVRIJE voedingsmiddelen. We werken in de vormen: op kamertemperatuur, vers en diepgevroren. We brengen voornamelijk PRIVÉ MERK producten op de markt (behalve voor de GLUTENVRIJ lijn). De hoge productiecapaciteit, stiptheid in leveringen en de kwaliteit van de producten maken van Elisa Food een betrouwbare partner.
Italië, Lemignano Di Collecchio
... markt. Storci produceert voor Fava de persen voor de grootste industriële lijnen ter wereld, bestemd voor de productie van droge pasta. Onder eigen merk vervaardigt het echter installaties voor alle andere producties: speciale droge pasta, verse pasta, kant-en-klare maaltijden, glutenvrije pasta, instant pasta en couscous.
Italië, Cunettone Villa
... beste getuigenis van de kwaliteit van de verse pasta van Gaetarelli zijn onze klanten; naast prestigieuze hotels en de grote distributie hebben ook belangrijke luchtvaartmaatschappijen voor onze producten gekozen om hun passagiers een maaltijd van hoge kwaliteit te garanderen.
Italië, Sant'elpidio a Mare
... commercialiseert La Prestigio Italiano kaas, verse pasta, droge pasta, olie en wijn... Alles komt van hun eigen land en laboratoria. Alles wordt ambachtelijk geproduceerd. Alleen om de smaak van zowel de traditie als de culinaire inventiviteit te laten proeven die hen kenmerkt.
Italië, Molina Di Malo
Avancini Spa, opgericht in 1963, is actief in de voedingsmiddelenmachine-industrie sinds 1963. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van spiraalkneders met verschillende capaciteiten, planetair mixers en machines voor verse pasta, om te voldoen aan de behoeften van de bakkerij-, patisserie-, horeca- en cateringsector.
Pasta Riscossa sinds 1902. Pasta van hoogwaardige Italiaanse en buitenlandse durumtarwe met minimaal 12,5% eiwitten. Pastificio Riscossa biedt meer dan tien productcategorieën aan: Droge semolapasta, Speciale regionale pasta, Halfverse en ambachtelijke pasta, Eiernoedels, Gourmet pasta getrokken door brons, Rode lijn, Sauzen, Olie en Azijn, Koekjes, Meel en Semola, Rijst, Aardappelgnocchi. 120 formaten. 250 distributeurs in 80 landen.
Italië, Firenze
Op een steenworp afstand van de belangrijkste artistieke bestemmingen van het Renaissance Firenze, in het hart van het historische centrum, biedt Restaurant La Martinicca, geschikt voor zowel de Florentijn als de toerist, al meer dan 30 jaar de typische smaken van de Toscaanse keuken. In een gezellige en intieme omgeving kunt u genieten van traditionele gerechten zoals huisgemaakte pasta, bistecca alla fiorentina, ossobuco, baccalà, trippa en seizoensgebonden producten.
Italië, Viareggio
Als je op zoek bent naar een goedkoop product, bezoek dan niet onze pagina. Wij zijn een bedrijf dat zich uitsluitend richt op de hoogste kwaliteit van onze producten, met respect voor de Toscaanse traditie van verse eierpasta, en meer specifiek voor ambachtelijke verse gevulde pasta, zoals de klassieke handgemaakte tortello di carne. De keuze voor uitstekende grondstoffen plaatst ons in een...
Italië, Madonna Del Piano-Pergola
De Agriturismo is in 1992 met liefde en toewijding gerenoveerd, beginnend vanuit een oud Marchese boerderijhuis. Het gebouw beschikt over 6 appartementen, allemaal met een eigen ingang, privébadkamer en sober, functioneel meubilair. Op de begane grond bevindt zich de hoofdzaal die is ingericht voor ontbijt en catering, waar de specialiteiten van het huis variëren van typische Marchese gerechten to...
Italië, Moncalieri
Onze familie distribueert voedingsmiddelen en dranken sinds 1952. In 2009 hebben we een bedrijf opgericht dat zich uitsluitend richt op export, Gusti d'Italia S.r.L.: we hebben enkele van de belangrijkste distributeurs en producenten in Italië als partners. We zijn sinds 2020 BRC Agent and Broker gecertificeerd.
Italië, Serradifalco
... voeding. DE ITALIAANSE TRADITIE Verse pasta is niet alleen het symbolische ingrediënt van de Siciliaanse en Italiaanse keuken, maar ook een van de identificerende en eenheid brengende elementen van een gevarieerde en soms gefragmenteerde populaire cultuur. Veelzijdig in recepten en formaten, opent het een horizon van culinaire mogelijkheden die varieert van de eenvoud van de traditie tot de...
Italië, Peschiera Borromeo
PRODUCTIE VANVERSE EN GEVULDE PASTA: We gebruiken ingrediënten van de hoogste kwaliteit die volgens de oude recepten van de Italiaanse culinaire traditie worden verwerkt.
Italië, Olbia
... klanttevredenheid te bieden. Ze behouden hun kwaliteiten zowel tijdens de opslag als tijdens het koken. Producten: Bevroren ambachtelijke pasta: ideaal voor export en opslag. Het wordt gelijktijdig met de productie ingevroren, waardoor alle kwaliteiten van het net gemaakte product behouden blijven. Bevroren seadas: gevulde pasta met kaas, te bereiden als gefrituurd of in de oven en naar wens te kruiden met honing of suiker, of om hartig te genieten. Traditionele Sardeense zoetigheden: papassini, amaretti en tiliccas.
Na dertig jaar ervaring in de voedingssector is het bedrijf "dla vècia bulagna" erin geslaagd om synergetisch de traditie, en dus de culinaire aanpak die van generatie op generatie is doorgegeven, te combineren met innovatie. Dit gebeurt zowel op creatief vlak, met de diversificatie van formaten en vullingen, als op technologisch vlak, waarbij gebruik wordt gemaakt van hooggeavanceerde machines di...
Italië, Pisa
Caffè Frassi bevindt zich in Pisa, dicht bij Saint Gobain, op een strategische locatie nabij de luchthaven, het station, de parkeerplaats voor de people mover en de Aurelia Zuid. Het is ontstaan na de oorlog als koffiebranderij, altijd op zoek naar nieuwe mengsels, een wijnwinkel (Sassicaia, Barbi, Santa Cristina, Poli) en de verkoop van prestigieuze zoetwaren (Caffarel, Lindt, Flamigni, Venchi, M...
Italië, Riese Pio X
Al vele jaren actief op de voedselmarkt, zijn wij gespecialiseerd in de productie van lasagnebladen in verschillende maten, gewichten en ingrediënten: Durumtarwegriesmeel, semi-volkoren en volkoren durumtarwegriesmeel, spelt, spelt dicocco, spelt spelta, en nog veel meer. Kwaliteit, traditie en een bijzondere aandacht voor de authenticiteit van het product zijn al jaren onze focus in de biologisch...
Italië, Latina
...Wij zijn een import- en exportbedrijf, onze activiteit is het ontwikkelen en verspreiden van voedingsmiddelen van uitmuntendheid in de wereld van 100% Made in Italy. _/..Droge pasta | korte pasta | lange pasta | verse pasta | Voedingsmiddelen | Gepelde tomaten ook Amerikaanse formaten | tomatensaus | conserven | wijn uit Lazio, moscato uit Terracina | Zwarte d'Avola wijn uit Sicilië | Koffie...
Italië, Imperia
I Sognatori is een restaurant in Imperia, aan de kust. Lunch en diner met visgerechten van de allerbeste kwaliteit. Huisgemaakte pasta, altijd verse vis. Prachtig terras aan de kust waar je kunt genieten van de gerechten uit de Ligurische traditie met een vleugje Siciliaanse keuken. A la carte menu en gerechten buiten het menu die wekelijks veranderen: afhankelijk van de seizoensgebonden ingrediënten die beschikbaar zijn. Vriendelijk personeel dat klaarstaat om aan je wensen te voldoen, I Sognatori is een restaurant perfect voor gezinnen, koppels en groepen vrienden.
Italië, Ventimiglia
PASTA FRESCA MORENA is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar pasta produceert. Volgens de traditie van het ambachtelijke huis en dankzij de technologie van haar laboratorium, produceert het een oneindig aantal producten van verse pasta en bijbehorende smaakvolle en natuurlijke kruiden.
Italië, Padova
Het maken van uitstekende glutenvrije pasta is een uitdaging en een inzet die geduld en toewijding vereist. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van glutenvrije producten, glutenvrije verse pasta en glutenvrije droge pasta. Onze pasta wordt in Italië geproduceerd en onze meelsoorten zijn 100% Italiaans.
Italië, Cesenatico
... DOP, en uitsluitend Italiaanse eieren. We hebben de mogelijkheid om zowel verse pasta in ATM als IQF diepvriespasta te produceren. Italiaanse smaak, passie en de beste kwaliteit op tafel. Dat is Pastificio LA FENICE.
Italië, Cesano Boscone
Zini produceert sinds 1956 verse pasta en diepvries sauzen met geavanceerde IQF-technologie. Het assortiment verse pasta omvat recepten voor gevulde pasta, eiernoedels, ovenpasta, polenta en gnocchi, het paradepaardje van het bedrijf, met een jaarlijkse productie van meer dan 6 miljoen kilo. Zini heeft ook een lijn van diepvries sauzen in schilfers, beschikbaar in de belangrijkste recepten van de Italiaanse traditie.
L’Industria Molitoria Mininni s.r.l. vertegenwoordigt vandaag de dag een van de belangrijkste industriële realiteiten op nationaal niveau in de sector van de maling van durumtarwe voor de productie van hergemalen semola en semola voor hoogwaardige pasta. Om dit doel te bereiken, was de bouw van een nieuwe installatie noodzakelijk, gebaseerd op de moderne technologieën van de molenindustrie...
Italië, San Pietro Clarenza
...Om deze reden zijn we in 2017 opgenomen in de BESTE Siciliaanse voedingsbedrijven door de IREPI (Instituut voor Onderzoek naar Economie en Internationale Politiek). - Onze belangrijkste producten die beschikbaar zijn in verpakkingen zijn: Voorgerechten en bijgerechten. Crèmes voor bruschetta, pasta, pizza's. Saus voor pasta. - De geselecteerde producten die door ons worden verhandeld zijn: Extra vierge olijfolie. Hoogwaardige wijnen. Neem contact met ons op voor informatie en de catalogus van onze producten. SPECIALE AANBIEDINGEN VOOR ALLE SECTORPROFESSIONEELS...
Portfolio (8)
Italië, Ripalimosani
Tred Technology opereert in de agrofoodsector met bijzondere aandacht voor innovatie volgens de criteria van Industrie 4.0. Onze productielijnen: LINEA ORTOFRUTTA EN POMODOR: complete installaties voor de verwerking van sauzen, dressings, jam, ingelegde groenten, enz. LINEA ESSICCAZIONE: professionele drogers voor de dehydratie van groenten en fruit, kruiden, pollen, pasta, vis, vlees. LINEA...
Italië, S. Giovanni La Punta
... DUIFJES EN LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: SEMILAVORATEN VOOR PATISSERIE TYPE: TARTELLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’S, CANNOLI SFOGLIA...
Portfolio (1)
...100% Italia International Trade biedt haar klanten een uitgebreide selectie van de beste producten uit de Italiaanse regio's: D.O.P. buffelmozzarella, buffel- en koemelkkaas, groenten, ingelegde producten, D.O.P. extra vierge olijfolie, truffel uit Bagnoli, Gragnano pasta, verse pasta, zeevruchten, gepelde tomaten, bakproducten, pizza-ingrediënten, vleeswaren, enz. Dankzij een goed georganiseerde logistiek en meertalig personeel kunnen klanten beschikken over een uitgebreid catalogus en de goederen één of twee keer per week in heel Europa ontvangen, net zoals in Italië.
Portfolio (9)
... terrein zelf. Het centrale gebouw, dat dateert uit het einde van de 18e eeuw, herbergt het restaurant waar de voorgestelde menu's van km 0 zijn; hier wordt verse pasta gemaakt. Het management is familiair en heeft meer dan twintig jaar ervaring in de toerismebranche. Daarom zijn we blij u te verwelkomen en samen te werken, mocht u dat wensen, voor reserveringen die gebaseerd zijn op ervaringen om...
Portfolio (1)
Italië, Carasco
... basis van pasta. Machines, installaties en apparatuur voor lokale of etnische producten zoals sebadas, empanadas, pierogi of soortgelijke... Pasteurisatie-, voorgekookte en drooginstallaties ontworpen volgens de wensen van de klant.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play