Italië, Torremaggiore
De passie die van generatie op generatie is doorgegeven en de zorg voor elke individuele boom, het harde werk op het land en de traditie van de oogst: dit zijn de waarden waarop het bedrijf is gebaseerd. De herinnering van een familie bewaard in de eeuwenoude olijfbomen en tot uitdrukking gebracht door de kwaliteit van de geproduceerde olie. Daarom smaakt de extra vierge olijfolie DonnaDaunia als...
Italië, Campobello Di Mazara
...OLIÁTO ontstaat uit de persing van gezonde, onbeschadigde olijven die nog niet rijp zijn, verzameld in de beste olijfgaarden, waarvan een deel direct wordt beheerd. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de belangrijke handelingen van oogsten, transport en persing, strikt koud, in de bedrijfsfrantoio binnen 24 uur na de oogst, wat resulteert in een product met een hoge fruitigheid en een zeer lage oliezuurwaarde. De zo verkregen olie, na een periode van natuurlijke sedimentatie in roestvrijstalen silo's in afwezigheid van zuurstof, wordt kort voor verzending verpakt.
Een opkomend bedrijf dat traditie en de kwaliteit van zijn wijnen tot zijn motto heeft gemaakt. De wijnmakerij maakt gebruik van geavanceerde technologieën die, in combinatie met lokale tradities, maximale controle en de beste verwerking mogelijk maken, van de oogst tot de botteling. Vandaag de dag zet Casa Vinicola Morreale deze belangrijke traditie met veel enthousiasme voort, met de overtuiging dat voor een kleine onderneming non-standardisatie en sterke specialisatie leiden tot echte uitmuntendheid.
Italië, Chiaramonte Gulfi
Kant-en-klare sauzen voor pasta en bruschetta op basis van Pachino-cherrytomaatjes, kant-en-klare sauzen die in slechts één minuut op te warmen zijn, tomatenpasta en gedroogde en halfgedroogde cherrytomaatjes in bakjes met olie, klaar om over de pasta te doen. Producten worden binnen een uur na de oogst verwerkt, aangezien in het productiegebied het hele jaar door onder kassen in Sicilië wordt...
... markt uit te breiden door een vers en NIET GEWASSEN product aan te bieden, in verschillende formaten en gewichten. We kunnen het transport van de goederen verzorgen, waarbij we ze op +4°C bewaren. We zijn geregistreerd bij B.n.d.o.o, gebruiken H.A.C.C.P.-protocollen en Global Gap (in afwachting van registratienummer). Van de oogst tot de verpakking wordt ons product met de hand in het bedrijf verwerkt, ter plaatse, zonder schade door machines of overmatige transporten.
Italië, Meana Sardo
...het ongerepte en heldere ecosysteem van de regio, maakt een volledig natuurlijke ontwikkeling van de wijnproductiecyclus mogelijk. Dit bevordert het streven van de onderneming om bijna volledig elke fytosanitaire ingreep te elimineren, om de natuurlijkheid, frisheid en aroma's van de druiven intact te houden. Bovendien stelt de zorgvuldige oogst en selectie van de druiven, evenals hun...
Het bedrijf bestaat uit een enkel perceel van 5 hectare, waarvan 2,0 hectare is beplant met wijnstokken, terwijl de overige tweeënhalve hectare is beplant met olijfbomen, waarvan Gianni de olijven oogst om zijn extra vierge olijfolie te produceren, koudgeperst met stenen molens. Van de 2,0 hectare wijngaard levert 1,5 hectare de druiven voor de wereldberoemde Brunello, terwijl van het resterende...
TEELT, OOGST, DROGEN, VERWERKING VAN GROENTEN 100% KORTE ITALIAANSE LEVERANCIER, TYPISCHE PRODUCTEN UIT APULIË, NATUURLIJKE TOMATENPASSATA ZONDER CONSERVATIE, GEDROOGDE SAN MARZANO-TOMATEN.
Italië, Barletta
Het verhaal van de familie Vallarella is een liefdesverhaal. Het begon rond 1920. We zijn geboren als producenten en zijn transformatoren van onze olieproductie geworden. Ons bedrijf is volledig biologisch, we zorgen voor onze olijfgaarden volgens biologische regelgeving, de tijd tussen de oogst en de persing is 24 uur en de extractie is koud om ervoor te zorgen dat het eindproduct alle organoleptische kenmerken heeft die een goed olieproduct moet hebben.
Italië, Castronovo Di Sicilia
...L'Oleificio Milazzo biedt verschillende soorten extra vierge olijfolie, die uitsluitend in het binnenland van Sicilië worden geproduceerd. Naast de productie die voortkomt uit de oogst en het malen van hun eigen olijven, steunt L'Oleificio Milazzo op enkele landbouwbedrijven met uitgestrekte olijfgaarden in de regio Castelvetrano (TP) met de typische olijf van het gebied, die gewoonlijk "Nocellara Del Belice" wordt genoemd.
Italië, Foligno
... bijzondere klimatologische omstandigheden, zich gespecialiseerd in de teelt van voornamelijk linzen, die op deze hoogtes een bevoorrechte habitat vinden, en later ook in kikkererwten, cicerchie, roveja, farro, bonen en gerst. Deze gewassen hebben de eigenschap goed te groeien in arme grond en zijn zeer bestand tegen kou, waardoor ze een goede oogst opleveren waar andere gewassen falen. Het zijn dus...
...La Cortevilla is een biologische agriturismo gelegen in Suvereto, Livorno. De accommodatie is gevestigd in een oud stenen landhuis in het dorp Suvereto en biedt gastvrijheid met een kamer en ontbijt. Op verzoek van de gasten kan er ook 's avonds gegeten worden bij La Cortevilla. Hier worden landbouwproducten verbouwd volgens de principes van de biologische landbouw, en de oogst wordt aan het publiek verkocht volgens de "korte keten" methode, praktisch van producent naar consument. Onder de producten bevinden zich fruit, groenten, en in het bijzonder lokale groentesoorten.
Agrituristische onderneming in de Riviera dei Fiori in Imperia die zich richt op de teelt van eigen olijfgaarden in de Alta Valle Arroscia, met de daaropvolgende oogst en verwerking van 100% Taggiasca DOP olijven, waaruit in beperkte hoeveelheden een uitstekende Extra Vergine Olijfolie, olijven in pekel, ontpitte olijven in olie en Taggiasca-paté wordt verkregen. Het verkoopt zijn producten zowel in bulk als aan particulieren, zowel via directe verkoop als via de eigen e-commerce website.
De boerderij Faggeto produceert voornamelijk extra vierge olijfolie. Het gehele productieproces vindt plaats op de boerderij, van de oogst tot het malen van de olijven in de eigen olijfmolen. De olijfmolen werkt continu en de extractie gebeurt volledig koud. Daarnaast produceert het bedrijf bakproducten die voornamelijk zijn gemaakt met extra vierge olijfolie en meel van de granen die wij...
Italië, Fiesole
Aurelio srl is een biologisch landbouwbedrijf dat zich bezighoudt met de oogst, snoei, verzameling en transport naar de wijnmakerij en olijfmolen van olijven, druiven en fruitbomen. Daarnaast houdt het zich bezig met de verkoop van kleding en de import en export van fruit, groenten, specerijen en diepvriesvis.
Italië, San Giorgio Di Mantova
... altijd met respect voor de tradities, produceert bijzondere en niche Lambruschi met de overtuiging dat ook uit een "gewone" druivensoort, die vaak als zodanig wordt beschouwd, zoals Lambrusco, buitengewone emoties kunnen worden verkregen. Hieruit ontstaan onze wijnen, waaronder, naast de "traditionele" Lambruschi, ook een Lambrusco methode Classico Rosso en Rosato, een late oogst van Lambrusco en een passito van Lambrusco.
Italië, Capriglia Irpina
... fundamentele stappen: teelt, oogst, extractie, verpakking. Elke stap is delicaat en belangrijk om een hoogwaardige extra vergine olijfolie te verkrijgen. De olijven, waaruit we onze olie halen, worden met de hand geoogst, met de oude methode van 'bacchiatura' en gemalen met stenen molens. De koude persing van de zo verkregen pasta, die uitsluitend via mechanische processen wordt uitgevoerd, levert een olie met een lage zuurgraad (maximaal 0,5%). Dit alles gebeurt in Capriglia Irpina en, voor een grotere garantie, kunnen we iedereen ontvangen die het ter plaatse wil zien.
Italië, Montenero Di Bisaccia
Het bedrijf Di Bello is al meer dan een eeuw toegewijd aan de landbouw, met passie en toewijding, met respect voor het milieu en goede agronomische praktijken. Al aan het begin van de eeuw werden de gronden rond het familiehuis beplant met wijnstokken en werd de gehele oogst volledig verwerkt en bewaard in de eigen kelder als primaire goederen, aangezien dit een middel van bestaan was voor het...
Italië, San Cipriano Picentino
De familie Elia produceert sinds 1909 een extra vierge olijfolie van de hoogste kwaliteit door gebruik te maken van schudmachines voor de oogst en de persing binnen 24 uur, met een koudextractie-installatie met een molen. De olijfsoorten zijn Rotondelle en Frontoio. De gecertificeerde kwaliteitscontrole, de oogst en de verwerking met gecertificeerde traceerbaarheid (APROL Salerno, Op de Sporen...
Italië, Termini Imerese
... tijdens de zomer. De Biancolilla is de belangrijkste variëteit, maar er zijn ook bomen van Nocellara, Carolea en FS17. Wanneer in het midden van oktober de oogst begint, worden de olijven binnen enkele uren gemalen om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Zo, na meer dan een halve eeuw traditie en uitstekende olie die als een hoogwaardig en veelgevraagd product aan de olijfoliepers werd verkocht...
Italië, Margarita
Constructie van ontdooiers voor de oogst van maïs en zonnebloemen, vast en opklapbaar...
De eigenaar van de olijfoliepers Chiaramonte maakt al meer dan 30 jaar van het beroep van olijfolieproducent een ware kunst; hij houdt persoonlijk toezicht op alle fasen, van de oogst tot de verpakking. De met de hand geplukte olijven op het juiste rijpingspunt, op de groene en zonnige heuvels van Saracena, aan de voet van het Nationaal Park Pollino, worden koud gemalen met stenen molens, in zeer...
...Producent van "Saffraan" gevestigd in Herat, Afghanistan, waar de teelt en oogst van de specerij plaatsvindt.
Wij zijn een sociale landbouwonderneming die aromatische kruiden produceert in omschakeling naar biologisch. De oogst en verzending vinden plaats binnen 36 uur, in kisten voor vers of zakken voor droog. We verbouwen op gronden in Costa di Mezzate (Bg), 3 hectare aan kruiden zoals: bieslook, munt, marjolein, salie, rozemarijn, salie, oregano, tijm. Zowel vers met de mogelijkheid om geleverd te...
...), naast een groep betrouwbare medewerkers (mensen). Samen met dit team produceren we honing, pollen, koninginnengelei, koninginnen en andere bijenproducten. De honing die wij produceren komt van onze bijenkorven die zich bevinden in de gebieden van bijzondere waarde op de middelhoge heuvels van Alto Lazio, in zorgvuldig geselecteerde gebieden voor de oogst van voornamelijk monoflorale honing, gelegen in pre-appenninische locaties.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play