Zacht en geurend, is het de zoetigheid van onze traditie. De Ciambellone van Gargani staat synoniem voor grote kwaliteit en prestige. Het succes van dit product is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, vakkundig verwerkt met ambachtelijke knowhow. Het idee van de ciambellone komt voort uit de ervaring van de familie Gargani, die al meer dan 50 jaar actief is in de voedingssector met de...
Italië, Orta Nova
Tegenwoordig is het vinden van hoogwaardige producten een uitdagende taak. Oltrevino.it is de wijn-e-commerce, opgericht om te voldoen aan de behoeften van kopers die op zoek zijn naar authenticiteit. Wij staan garant voor kwaliteit, originaliteit en herkomst en proeven elk product. Oltrevino.it richt zich uitsluitend op voedsel dat is geproduceerd en verwerkt met behulp van goede duurzame...
Italië, Santa Maria La Carità
... lage temperatuur om eiwitten en koolhydraten niet te "denatureren" en voor een minimum van 12 tot 36 uur, afhankelijk van het type vorm dat moet worden verwerkt. De verwerking van Verse Pasta: elk product wordt gemaakt met zorgvuldige Geselecteerde GRONDSTOFFEN en weigert categorisch het gebruik van conserveermiddelen of toegevoegde stoffen. Een kwaliteitsdeeg. Dit is het doel dat we nastreven bij...
Italië, Gubbio
... december geoogst. Dit gebeurt volledig met de hand om de kwaliteit van de olijven te behouden. Opslag van de olijven: De olijven worden opgeslagen in plastic containers met gaten om de ventilatie te vergemakkelijken en schimmelvorming te voorkomen. De olijven worden binnen 12/24 uur na de oogst verwerkt om de hoge kwaliteit van het product te waarborgen. Extractie: De olie wordt met moderne machines...
Als Coöperatie voor Landbouw houden we ons bezig met de teelt van de Piemonte IGP Hazelnoot op onze velden. Het product dat we verkrijgen, wordt vervolgens opgeslagen in het magazijn en indien nodig in ons laboratorium verwerkt, waarbij we alle mogelijke afgeleiden produceren. De producten die we verkrijgen zijn: Gepelde hazelnoten, Geroosterde hazelnoten, Hazelnootpasta en Spreads met 55% Hazelnoot. Onze producten kunnen rechtstreeks worden gekocht in de winkel naast het bedrijf of online. We bieden ook adviesdiensten aan over teelt, werk op basis van derden en opslag.
Italië, Cavaso Del Tomba
... toe hebben gekregen, zijn het commerciële uitgangspunt geweest voor de ontwikkeling van het project Frutti di un Territorio. Het is de eerste keten in Italië die de oorsprong van het product certificeert en die als doel heeft om uitsluitend kazen te commercialiseren die zijn verwerkt in fabrieken gelegen in de regio Veneto, met melk afkomstig van Venetiaanse boerderijen.
Italië, Milano
... schoonheidsroutine te creëren. Elk product is geformuleerd met ingrediënten van natuurlijke en biologische oorsprong, geselecteerd om hun gunstige eigenschappen en verwerkt met een constante inzet voor duurzaamheid. Onder de belangrijkste ingrediënten vinden we sheabutter, jojoba-olie en aloë vera, gekozen om een compromisloze kwaliteit te garanderen, met respect voor zowel de huid als het milieu...
Italië, Pordenone
... onze producten. De kunst van het maken van pasta drijft het bedrijf om de productie naar de provincie Modena te verplaatsen, waar, naast PASTA 1 MINUTO, een nieuw product ontstaat dat het merk VECCHIA MODENA zal voortbrengen. Met dit merk wordt een lijn van verse diepvriespasta geïdentificeerd die, in vergelijking met traditionele verse pasta, als enige conserveermiddel de kou heeft. De lijnen...
Italië, Battaglia Terme
... emotie, het betekent het delen van het verhaal, de cultuur en de traditie van het product en de passie van degenen die het produceren. Betalen met een creditcard op VINOPOINT is veilig en gecertificeerd, omdat de vertrouwelijke gegevens niet door onze servers worden verwerkt, maar alleen door het bancaire netwerk en niet in enige database worden opgeslagen, noch die van ons, noch die van de bank. De transactie vindt plaats via een veilige en versleutelde verbinding.
... verwerkt en gekookt, gedroogd in een langzaam dehydratieproces bij lage temperaturen in speciale ruimtes en vervolgens samengevoegd, zonder toevoeging van conserveermiddelen en chemische additieven. Het voordeel van dit productieproces is dat de voedingswaarden en vitamines in het voedsel niet worden aangetast en de smaak en het aroma worden versterkt, een essentieel element voor onze honden! Dit alles...
Italië, Noicattaro
... doel om volledige tevredenheid over onze service te bereiken. Met de Karmen-weegschaal is het mogelijk om de weging van fruit- en groentekisten direct in het veld uit te voeren, waardoor kosten verbonden aan de herbewerking van het product in het magazijn worden vermeden en de kwaliteit van het verpakte product toeneemt, aangezien het alleen op het moment van oogsten wordt verwerkt. De Karmen...
Al jaren (we zijn al bij de vierde generatie) wordt in Ferruccia, een dorp tussen Agliana en Quarrata, in de prachtige provincie Pistoia, de beste melk met de hand verwerkt en omgevormd tot unieke kaas en een heerlijke, zachte en romige ricotta. Het geheim van Caseificio PRO - LAT is het werken met traditionele methoden die altijd deel uitmaken van de boerenwereld, waardoor hun product eenvoudig...
Italië, Scandicci
Sinds 1985 verwerkt het bedrijf Frama runderenmaag, kookt het en bereidt het verder typische Florentijnse gerechten, zoals trippa alla fiorentina, lampredotto met verschillende ingrediënten, ribollita, stracotto van wang, peposo en nog veel meer. Deze bereidingen zijn ook beschikbaar in elegante Weck-glazen potten in verschillende maten, gesteriliseerd zodat ze hun onmiskenbare smaak langdurig en op kamertemperatuur behouden.
Italië, Olbia
... klanttevredenheid te bieden. Ze behouden hun kwaliteiten zowel tijdens de opslag als tijdens het koken. Producten: Bevroren ambachtelijke pasta: ideaal voor export en opslag. Het wordt gelijktijdig met de productie ingevroren, waardoor alle kwaliteiten van het net gemaakte product behouden blijven. Bevroren seadas: gevulde pasta met kaas, te bereiden als gefrituurd of in de oven en naar wens te kruiden met honing of suiker, of om hartig te genieten. Traditionele Sardeense zoetigheden: papassini, amaretti en tiliccas.
Italië, San Nicolò
Het bedrijf MAINI FRUTTA van MAINI MARIO Srl is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de groente- en fruitsector. Ons bedrijf begeleidt het product in de verschillende fasen van oogst, inzameling, opslag, selectie en commercialisering. De groente- en fruitproducten worden geleverd door directe telers en landbouwbedrijven in Emilia-Romagna. De goederen worden vervolgens verwerkt en...
Italië, Treviolo
...gepasteuriseerd en diepgevroren, beschikbaar in verschillende formaten. Ons aanbod wordt aangevuld met een scala aan andere producten: IQF-fruit, recepten en halfverwerkte fruitproducten, voor de industrie en meer. SignorSucco houdt continu het assortiment van Ricaeli op voorraad in Italië, in Treviolo (BG), om een continue en flexibele stroom op Italiaans en Europees niveau te garanderen. We zorgen er echter voor dat we rechtstreeks uit Brazilië bevoorraden, indien het gevraagde product in containerhoeveelheden kan worden geleverd, met inachtneming van de logistiek en de volledige service.
Italië, Pontinia
... en IFS, die voedselcertificeringen zijn die de hygiëne van het product waarborgen. In het magazijn worden ook courgettebloemen verwerkt, die in bakjes worden geplaatst en afgesloten met een flowpack, waarin een gas bestaande uit stikstof en CO2 wordt geïnjecteerd om de bloemen te beschermen tegen bederf.
Italië, Ospitaletto, Brescia
... kazen, sauzen, pastasaus en ragù. Conserve Coradi distribueert en levert aan de meest prestigieuze delicatessenwinkels, de grote distributie en groothandels. Het merk Conserve Coradi staat garant voor kwaliteit, de beste grondstoffen verwerkt volgens traditionele methoden. We werken aan een product dat altijd goed is en zorgen voor een uitstekende smaak die in de loop van de tijd niet afneemt.
... markt uit te breiden door een vers en NIET GEWASSEN product aan te bieden, in verschillende formaten en gewichten. We kunnen het transport van de goederen verzorgen, waarbij we ze op +4°C bewaren. We zijn geregistreerd bij B.n.d.o.o, gebruiken H.A.C.C.P.-protocollen en Global Gap (in afwachting van registratienummer). Van de oogst tot de verpakking wordt ons product met de hand in het bedrijf verwerkt, ter plaatse, zonder schade door machines of overmatige transporten.
Italië, Vinchiaturo
... een nauwkeurig ambachtelijk proces in combinatie met de modernste sterilisatiesystemen, wat zorgt voor een authentiek en hoogwaardig product. Het assortiment van onze producten bestaat uit 5 lijnen: LINE TARTUFO LINE SALSE TARTUFATE LINE CRÈME LINE SOTTOLI LINE PASTA/OLIE/PADDENSTOELEN/KAAS...
Italië, Vasto
... geselecteerd door kwaliteitsdeskundigen met het biologische keurmerk. Het bedrijf kan ook de productie van tomatensaus vermelden, die beperkt is tot het jaar omdat het een authentiek en vers product is. De saus wordt slechts één keer verwerkt en verpakt tijdens het oogstseizoen. We bedanken iedereen die aandacht besteedt aan ons product, aangezien het absoluut geen conserveermiddelen of andere schadelijke stoffen voor de gezondheid bevat.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play