Italië, Santa Maria La Carità
... tarwe zit. Fase van persen en extruderen: vanuit de pers wordt het deeg langzaam door een schroef tegen een bronzen matrijs geduwd, met gematigde druk om de kenmerken van gluten en koolhydraten te behouden. Voor elke pastavorm is er een speciale bronzen matrijs. We gebruiken uitsluitend bronzen matrijzen, die de typische ruwheid van de beste ambachtelijke pasta geven. Fase van drogen: altijd op...
Italië, Caltrano
...Het Salumificio Sant'orso bevindt zich in Calltreno, in de provincie Vicenza, aan de voet van het plateau van Asiago. Wij produceren salami zonder GMO, zonder melkderivaten, zonder gluten, zonder allergenen. Onze productie bestaat uit een compleet assortiment zoete en pittige salami, en daarnaast een ruime keuze aan rauwe en gekookte pancetta, allemaal geperst voor een betere opbrengst tijdens het gebruik. Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken: www.salumisantorso.it...
Italië, Lentini
Onze onderneming is gespecialiseerd in de verkoop van glutenvrije voedingsmiddelen. Het idee is ontstaan uit de steeds vaker voorkomende behoefte van mensen die gluten uit hun dieet moeten verwijderen. Ons doel is om steeds meer hoogwaardige producten aan te bieden, allemaal gecertificeerd door het ministerie van Volksgezondheid, zonder in te boeten op smaak.
Italië, Basciano
... producten volgen een ambachtelijk proces dat de Italiaanse traditie respecteert en zijn vrij van gluten, palmolie en gehydrogeneerde vetten om de hoogste kwaliteit te garanderen. We bieden een breed scala aan producten: heerlijke nougat en chocolade in al zijn vormen en een breed assortiment ambachtelijke ijsjes. Onze producten zijn beschikbaar onder zowel ons eigen merk als voor derden. Onze producten zijn te vinden in restaurants en kleine winkels, evenals in de GDO. Kwaliteit, innovatie en flexibiliteit kenmerken onze productie.
Italië, Sesto Calende
Kookcursussen voor volwassenen en kinderen, mogelijkheid voor privélessen, kookcursussen voor vrijgezellenfeesten, kookteam-building. De cursussen worden gegeven op locatie in Sesto Calende of op andere locaties aan het Lago Maggiore of in Milaan. Speciale cursussen zonder gluten, veganistische keuken. Online kookcursussen voor particulieren en bedrijven. Service van een privéchef (thuischef) in de gebieden Lago Maggiore, Comomeer, Milaan.
Italië, Padova
Het maken van uitstekende glutenvrije pasta is een uitdaging en een inzet die geduld en toewijding vereist. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van glutenvrije producten, glutenvrije verse pasta en glutenvrije droge pasta. Onze pasta wordt in Italië geproduceerd en onze meelsoorten zijn 100% Italiaans.
Italië, Guidonia
Yampek is de naam van ons MERK, ontstaan om mensen te stimuleren een gezondere levensstijl aan te nemen. LOW-FODMAP-producten worden vaak aanbevolen door artsen aan mensen die lijden aan PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) of IBS in het Engels (Irritable Bowel Syndrome). Mensen met PDS of IBS ervaren ongemakken of buikpijn, geassocieerd met een verstoring van de darmfunctie en vergezeld van een opgebl...
Italië, Borgolavezzaro
...kleurstoffen, gluten of lactose en zijn geschikt voor gebruik door iedereen, inclusief zwangere vrouwen, kinderen en gevoelige personen. De formuleringen van onze producten zijn gebaseerd op jarenlange studies in de fytotherapie en gemmotherapie, en op de samenwerking met de beste experts in deze disciplines. Ons doel is om het individu in zijn geheel te zien en ons niet te fixeren op de enkele...
Italië, Frattamaggiore
Italië, Capurso
...I BUONI SENZA GLUTINE SRL houdt zich bezig met de productie van grondstoffen/halffabricaten en eindproducten zonder gluten. Het bedrijf is in 2008 opgericht door het winnende idee van twee jonge ondernemers, Massimiliano Barnaba, momenteel commercieel directeur, en Laurent Urbinati, momenteel bestuurder en chef-kok. De ervaring: I BUONI SENZA GLUTINE SRL heeft als doel om haar keuzes voort te...
Italië, Chieri
... van Historische Molens: http://www.aiams.eu/. In onze producten worden alleen hoogwaardige granen gebruikt die langzaam worden gemalen voor de productie van 100% natuurlijke bloem zonder toevoeging van gluten, additieven en conserveermiddelen. Alle lokale granen worden voortdurend getest en gemonitord op ons landbouwbedrijf in de Chieresi-velden. Het product van Km0 wordt ook veel gebruikt door de ambachtelijke laboratoria in de omgeving.
Italië, Andria
Wij verwelkomen u in de glutenvrije bakkerij. Wij geven om de gezondheid van anderen, vooral degenen die zich moeten onthouden van gluten. We zijn begonnen als pizzeria Imperiale, maar in de loop der tijd hebben we de problemen van veel klanten opgemerkt en hebben we geprobeerd hen zo goed mogelijk te helpen, zonder ooit concessies te doen aan de heerlijke smaak van pizza, taralli, pasta en brood. Onmisbare voedingsmiddelen voor een gezonde voeding, maar vooral voor ons Italianen en Pugliese.
Italië, Panicale
...Ons bedrijf is gelegen aan de oevers van het Trasimeno-meer, tussen de Umbraanse en Toscaanse heuvels; deze prachtige gebieden geven onze graanmengsels unieke aroma's en smaken, die hun toegevoegde waarde aan de eindconsument tonen via elk bakproduct, patisserie, pizzeria of verse pasta die met onze meelsoorten is gemaakt. Al onze meelsoorten worden strikt geproduceerd zonder toevoeging van additieven, zonder toegevoegde gluten, zonder behandelingsmiddelen of procesadditieven.
Italië, TRESANA
HET BEDRIJF PRODUCEERT VERS VLEESWAREN (WORSTEN, HAPJES, LUGANEGA) EN GELEIDE VLEESWAREN MET UITSLUITEND ITALIAANSE EN VAN UITSTEKENDE KWALITEIT, ZONDER GLUTEN, GLUTAMAAT, LACTOSE, KLEURSTOFFEN, MET RECEPTEN DOORGEGEVEN DOOR ONZE GROOTOUDERS EN IN RESPECT VOOR DE TRADITIE VAN LUNIGIANA. DE BELANGRIJKSTE VLEESWAREN DIE WORDEN GEPRODUCEERD ZIJN: DE MORTADELLA NOSTRALE VAN LUNIGIANA, DE SALAME...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play