...Vitigno: 100% Arneis. Vinificatie: fermentatie in Franse eiken en acacia tonneaux. Rijping: verblijf "sur lies" in tonneaux tot de volgende oogst. Kleur: intens strogeel. Aroma: elegant en complex, met tonen van rijp fruit goed vermengd met accenten van acaciahoning en zoete specerijen. Smaak: vol en smaakvol, met een lange en aanhoudende afdronk. Alcoholpercentage: ±13,5%. Gastronomische pairing: geschikt voor voorgerechten, delicate pasta's, gerechten met vis en wit vlees. Serveren op een temperatuur van ongeveer 8°C.
Portfolio (10)
Italië, Sesto Fiorentino
...Aluminium Nespresso® compatibele koffie capsules 10 capsules verpakking Artisan Gourmet Koffie Nasmaak: kaneel, citrus, gedroogd fruit Fruitige smaak BLEND Oorsprong van de koffie: Brazilië, Nicaragua, Colombia, Ethiopië, Indonesië, India. Blend van perfecte balans tussen Arabica uit Zuid-Amerika en Afrika en Robusta uit Azië. De kwaliteiten van de koffie worden rechtstreeks geselecteerd op de...
Portfolio (9)
Italië, Barletta
...Krokante, bedekt met pure chocolade. Granen en pralines voor de ijs- en yoghurtindustrie, beschikbaar, lage prijs, azo-vrij, glutenvrij, biologisch, veganistisch, private label, enkele kleur, en met de smaak van fruit, karamel zeezout, koffie, en met gekleurde chocolade in geel, rood, groen en andere.
Portfolio (10)
Italië, San Giuseppe Vesuviano
...De Snob-confetti verrijken elk van uw evenementen met kleur en smaak: fruit, chocolade of de smaak van de meest geliefde zoetigheden, ze zullen zelfs de meest verfijnde smaken tevredenstellen.
Bijpassende producten
Confetti Snob
Confetti Snob
Andere Producten
Confetti CiocoPassion
Confetti CiocoPassion
Portfolio (3)
Italië, Campobasso
... confituur, waarmee het product op 60°C en in veel kortere tijd kan worden gekookt, zodat de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 135°C.
Italië, Petilia Policastro
...Wat is er beter dan de dag te beginnen met een gezonde dosis vitamine C! Genieten van iets natuurlijks en niet voorverpakt is nog steeds mogelijk! Meer dan 50 hectare familiegrond gewijd aan deze prachtige citrusvrucht, met een unieke textuur en smaak. Geweldig om als fruit te eten, om sap van te maken, om te combineren met gerechten uit de nouvelle cuisine en niet te vergeten voor zelfgemaakte desserts!
Portfolio (2)
Italië, Albanella
De liefde voor Italië en zijn grote culinaire traditie komt tot uiting in een rijke en zorgvuldige selectie van de gastronomische specialiteiten van ons land. De beste kazen, de meest gerenommeerde vleeswaren, oliën, wijnen en zoetzure azijnen, de Pasta, droog of vers, koningin van het mediterrane dieet, tot aan de Mozzarella di Bufala Campana die u zal veroveren met zijn delicate smaak. Een...
... geproduceerd, liggen zeer dicht bij de zee. Hierdoor is de smaak van deze producten superieur aan andere, omdat ze dicht bij de zee worden geteeld. Een vooruitstrevend bedrijf dat de beste technieken toepast, zoals natuurlijke bestuiving. Bovendien worden hier ook tomaten buiten de grond geproduceerd, dat wil zeggen zonder nikkel. Alle producten zijn gecertificeerd met GLOBAL GAP.
Portfolio (2)
Italië, Giarre
... bereidingen zoals granitina of grattachecca, omdat het geen siropen of chemische derivaten gebruikt voor de smaak of kleur van de granita. Alle producten van FC FOOD bevatten grondstoffen van hoge kwaliteit die lokaal verkrijgbaar zijn op Sicilië. Het bedrijf is georganiseerd voor verzending binnen het hele nationale grondgebied en ook naar het buitenland. Private Label creatie is mogelijk voor groothandels of distributeurs.
Portfolio (4)
Italië, San Ferdinando
...De "S.R.M. CALABRIA FRUIT S.r.l.s.", een bedrijf dat al meer dan drie generaties actief is in de citrussector in de Piana di Gioia Tauro, in de provincie Reggio Calabria, is gevestigd in San Ferdinando (RC), achter de bekendste wereldhaven, namelijk die van Gioia Tauro (RC), een gebied dat zeer bekend is om zijn citrusproductie. Het doel is om de echte smaak van de producten uit Calabria, in dit...
Italië, Partinico
ITALMONDO COMPANY SRL is een Italiaans export- en importbedrijf van voedingsmiddelen, dranken, fruit en likeuren, voornamelijk uit de Siciliaanse regio van Italië, met een hoog kwaliteitsniveau. We beschikken over industriële en ambachtelijke fabrieken die aan elke smaak en eis in de wereld kunnen voldoen. Onze werkzaamheden strekken zich uit van de fabriek tot uw bedrijf; we hebben...
Portfolio (8)
Italië, Milano
... leveren van maandag tot zaterdag en de bestellingen worden binnen 24 uur geleverd. Wanneer excellentie de keuken binnenkomt, profiteert de smaak. Luxe is ook in de keuken: voor wie van verfijnde gerechten houdt, is het moeilijk om in te boeten op ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daarom hebben we de beste producten op de markt voor jullie geselecteerd. Export van Fruit en Groenten naar het buitenland in bulk.
Italië, Venezia
... rijke en verfrissende smaak, met zachte fruitige geuren. Van nature troebel. BIRRA SAN MARCO STRONG Uitstekend sterke bovengistende bier. Vier speciale gerstemouten en twee superieure hopvariëteiten geven elegante tonen van gedroogd fruit en zoethout. BIRRA SAN MARCO PILS Ongefilterde Pilsner, prachtig in balans, knapperig en dorstlessend. De edele hop geeft het frisse bloemige en kruidige tonen.
Portfolio (4)
Italië, S.stefano Di Rogliano
... van fruit en groenten -We gebruiken geen kleurstoffen en conserveermiddelen -We passen praktijken en procedures toe die ons in staat stellen het milieu te respecteren -We gebruiken de sous-vide kookmethode die de organoleptische eigenschappen van onze producten behoudt.
Italië, Bronte
... kleur die het onderscheidt van alle andere teelten. Uit de combinatie van traditie, passie en innovatie is onze Pistacheworst ontstaan, die wordt beschouwd als een klassiek hoofdgerecht van de lokale gastronomische traditie. Van pistachepasta tot knapperige snacks, likeur en meel, Specialia waardeert de ware smaak van DOP pistachenoten en de Zuid-Italiaanse keuken die is ontstaan onder de zon van de Middellandse Zee. Het belangrijkste doel van Specialia is de klanttevredenheid en het vanaf het begin creëren van een duidelijke en serene relatie.
... ervaring in de teelt en commercialisering van pistache. Het motto van het bedrijf is dan ook altijd geweest: "Respecteer de traditie en zoek naar innovatie". De traditie wordt vertegenwoordigd door deze prachtige vrucht die wereldwijd gewaardeerd wordt, terwijl de innovatie bestaat uit onze verwerkingen die de smaak versterken. Wij van Evergreen kunnen de ongepelde vrucht, de bloem en de uitstekende pistachepasta aanbieden voor de productie van ijs. We maken ook deel uit van de slow food beweging, wat onze toewijding aan de PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP nog verder garandeert.
Italië, Macerata
Wij telen en verwerken oude vruchten zoals de visciola, de giuggiola en de zwarte moerbei om handgemaakte, unieke producten te creëren die je de echte smaak van fruit zullen laten herinneren. Confituur van visciola, confituur van giuggiola, confituur van zwarte moerbei, confituur van vijgen, confituur van chili, sapa, visciola-wijn, traditionele gekookte wijn, typische producten uit de Marche zoals sapa.
Italië, Martina Franca
Productie van koffie in capsules en bonen, biologische kruidenthee voor welzijn en fruit, Ginseng, Chocolade en Cappuccino. Italiaanse machines voor espresso en oplosbare koffie. Opleidingen voor Italiaanse espresso en latte art. De Pugliese Pino heeft een solide praktische ervaring in het laboratorium en in marketingmanagement, met de intentie om de Italiaanse smaak wereldwijd te promoten. Hij...
Portfolio (5)
Al meer dan 40 jaar leidt Bruno Elio samen met zijn familie het bedrijf dat vandaag de dag een van de meest innovatieve bedrijven in Italië is op het gebied van de handel in fruit en groenten. Onze geschiedenis en ervaring in export en import garanderen de klant dat we samenwerken met de beste producenten, wat zorgt voor hoge kwaliteitsniveaus op het gebied van versheid en smaak. Bruno Elio srl...
Portfolio (4)
Italië, Milano
...distributeurs, groothandels, marktplaatsen en distributieplatforms die hun huidige aanbod willen aanvullen met onderscheidende referenties, bijvoorbeeld Beverage Distributeurs die geïnteresseerd zijn in het introduceren van de nieuwe snackmixen "Luxury Beer", "Gin Tonic" en "Champagne", of Leveranciers van schoolkantines die hun assortiment fruit en groenten willen uitbreiden met smakelijke en gezonde referenties voor de jongere generatie.
Italië, Cisterna Di Latina
...Azienda Agricola Parlapiano Donato verkoopt biodynamische groene Hayward kiwi's en gele Soreli, gekweekt volgens de biodynamische methode, om de beste kwaliteit te vinden, met respect voor de natuur. Het milde klimaat en de vruchtbare grond van Borgo Flora, versterkt door biodynamische preparaten, maken de productie mogelijk van fruit met een uitstekende smaak dat geselecteerd en bewaard wordt in...
Italië, Castiglione Di Sicilia
... authentiek. Het brede assortiment 'Lijn gedroogd fruit en halffabricaten' wordt aangevuld met pijnboompitten, walnoten, rozijnen, pinda-kruimels, cashewnoten en geraspte kokos. Dankzij een zorgvuldige selectie van elke grondstof, met nauwkeurige en zorgvuldige werkmethoden en kwaliteitscontroles in elke fase van de verwerking, is het in staat om een verscheidenheid aan halffabricaten en grondstoffen...
... vormen de basis voor de kwalificatie van de gehele productie. De catalogus wordt aangevuld met sauzen en dressings, patés en kruiden, confituren en jam, en gedroogd fruit met een intense smaak en een onmiskenbare geur.
Portfolio (7)
Italië, Lercara Friddi
... gebruikt door de wereldkampioen bartender Ettore Diana, die voor ons recepten heeft ontwikkeld die zijn opgenomen in een elegante brochure. De Amaro daarentegen, juist vanwege de hoeveelheid sap, is een uniek product in het nationale gebied, met een omhullende smaak waarin je de granaatappel en munt kunt proeven. Hieronder onze website www.aziendadambra.it...
Italië, Carlentini
... kunnen voor uw klanten manden samenstellen voor evenementen die als cadeau kunnen worden gegeven of in uw bedrijven kunnen worden tentoongesteld. Het echte Siciliaanse product van km/0 met de smaak van het Siciliaanse land.
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
Italië, Amelia
... voorkomt en de voedingswaarde volledig behoudt, terwijl het de echtheid van het fruit en de essentie van zijn smaak verhoogt. FenOlio is de extra vierge olijfolie (DOP) gemaakt van vers fruit uit het prestigieuze gebied van de Amerini-heuvels. Een betoverend landschap van bergen en bossen, valleien van glooiende heuvels, het embleem van Umbrië, "het groene hart van Italië."...
Italië, Ruffano
...airconditioning, aquapure matrassen, kluis en minibar; bovendien is er bij een verblijf van meer dan 10 dagen ook een was- en droogservice inbegrepen in de prijs. Elke ochtend verwelkomen onze rijke ontbijten je met een goedemorgen, met warme croissants en brioche, jam en vruchtensappen, seizoensgebonden fruit en nog veel meer. Toegang tot de B&B is op elk moment toegestaan, 24 uur per dag; je...
Italië, Santa Maria Di Licodia
... sinaasappels met een fluweelachtige of gespikkelde pulp. De Tarocco-sinaasappel is het paradepaardje van de productie van 3moretti. De rode Sanguinello-sinaasappels zijn minder wijdverspreid, maar bijzonder gewaardeerd, niet alleen om de smaak, maar ook om de stevige schil die de integriteit van de pulp goed beschermt. De roodste sinaasappel van Sicilië is echter de variëteit Moro. Zijn pulp...
Italië, Como
... onderhouden. Panettone Baj ondergaat een langzaam mengproces en is pas klaar om te worden gebakken in een oven op lage temperatuur na de juiste rustperiode. Het resultaat is een natuurlijke en zachte panettone, met rozijnen en gekonfijt fruit van binnen, die de geur en smaak van zijn uitzonderlijke ingrediënten lange tijd behoudt, zonder toevoeging van conserveermiddelen of chemische additieven...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play