Italië, Serradifalco
... voeding. DE ITALIAANSE TRADITIE Verse pasta is niet alleen het symbolische ingrediënt van de Siciliaanse en Italiaanse keuken, maar ook een van de identificerende en eenheid brengende elementen van een gevarieerde en soms gefragmenteerde populaire cultuur. Veelzijdig in recepten en formaten, opent het een horizon van culinaire mogelijkheden die varieert van de eenvoud van de traditie tot de...
IMPORT-EXPORT van verse, gedroogde en bevroren porcini-paddenstoelen. Detailhandel en groothandel.
Italië, Olbia
Sa Busa Food produceert verse en bevroren ambachtelijke of handgemaakte pasta. Het is opgericht in 1982 en produceert droge gebakjes, voornamelijk op basis van gedroogd en gedehydrateerd fruit. Het is gevestigd in Olbia en beschikt over een team van productie-experts met 40 jaar ervaring. De producten worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om zachtheid, geur en een hoge mate van...
Italië, San Bonifacio
EasyVeg kant-en-klare maaltijden op basis van planten - Made in Italy EasyVeg bedrijf en innovatieve oplossingen voor de markt van kant-en-klare maaltijden EasyVeg is de nieuwe lijn van ambachtelijke plantaardige kant-en-klare maaltijden, we hebben de typische Italiaanse recepten herwerkt naar een plantaardige variant. Vanuit onze liefde en passie voor goed eten, en ook vanuit een diepgaande bew...
Italië, Vedelago
Latterie Venete vindt zijn oorsprong in de historische coöperatieve zuivelfabrieken van Trevigiano: de landbouwcoöperatie San Pio X, opgericht in 1951 in Vedelago, en de Latteria Sociale Pedemontana del Grappa, opgericht in 1887 in Cavaso del Tomba, een DOP-gebied voor asiago pressato en asiago d'allevo, montasio en casatella, en de oorsprongszone van typische kazen zoals Latteria Sile, Morlacco, ...
De Latteria di Roverbasso is opgericht in 1980 uit de passie van eigenaar Modolo Dino voor de kaasbereiding. Door optimaal gebruik te maken van zijn al twintigjarige ervaring, is hij erin geslaagd om vandaag de dag een ultramodern productiebedrijf te realiseren. Het bedrijf beschikt over een recent gebouwd verwerkingscentrum. Op de 3.500 m² vinden we de moderne productielaboratoria, de nieuwe zout...
Het restaurant, dat al veertig jaar door de familie Zambon wordt beheerd, heeft 50 zitplaatsen in drie zaaltjes, plus nog eens honderd in de ruime tuin op het Campo Santo Stefano. De keuken die de chef aanbiedt, is de typische traditionele Venetiaanse keuken. Een blik op het menu: gemengde vis- en Italiaanse voorgerechten, verschillende risotto's, linguine met zeevruchten, gegrilde vis; nagerechte...
Italië, Taormina
De Pizzeria is ontstaan in Taormina dankzij het idee van chef Marco, die altijd al een passie heeft gehad voor het combineren van heerlijke pizza's en uitstekende ambachtelijke bieren. Bij ons vind je pizza's, van de grote klassiekers tot de meest verrassende en fantasierijke met fruit en vis, en een kleine selectie van voorgerechten en hoofdgerechten voor wie minder van pizza houdt. We hebben een...
La scelta del nome non è stata semplice. Volevamo un qualcosa che ci legasse alla tradizione di Alassio e dopo aver letto e sfogliato libri e riviste lo abbiamo trovato. Bisogna premettere che quando la nostra cittadina era un borgo di pescatori, dalle tonnare della Sardegna alcuni velieri trasportavano alimenti di vario genere e arrivati nella nostra baia, buttavano l'ancora e con grossi gozzi i ...
Italië, Colico
Hotel Risi di Colico is gelegen op 500 meter van het station en heeft een centrale ligging aan het meer. Wij bieden 36 kamers en 2 suites met airconditioning, uitgerust met tv, telefoon, internetservice en minibar. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de bar, pizzeria, kluis, externe wasserij, buitenterras, Spa-centrum met sauna en Turks stoombad. Restaurant “Il Vapore” Gastronomische specialiteiten,...
Italië, Alberobello
Italië, Lazise
Il Germoglio is ontstaan in de jaren negentig met de aankoop van een industriële oven voor de productie van brood en bakkerijproducten. In 2004 voegde een nieuwe groep aandeelhouders zich bij het ambachtelijke vakmanschap en bracht nieuwe ondernemerskracht. Investeringen in technologie, maximale aandacht voor kwaliteit en klantenservice hebben de constante groei door de jaren heen gekenmerkt. Vand...
Italië, Revello
Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in de groente- en fruitsector, die we zowel nationaal als internationaal distribueren. Ons productassortiment omvat: gekweekte bosbessen, wilde bosbessen, perziken, nectarines, peren, appels, pruimen, kiwi's, hazelnoten, walnoten, kastanjes, uien, aardappelen en pootaardappelen. Wij zijn een slanke, toegankelijke, gekwalificeerde en efficiënte organisatie die al...
Italië, Mazara Del Vallo
Onze intentie is om een nieuw scenario te openen in de wereld van diepvriesproducten: Uiterst hoge kwaliteit, ambachtelijke zorg, zorgvuldige selectie van grondstoffen, respect en aandacht voor de klant. De oude smaken van de traditionele mediterrane keuken op de tafel van vandaag brengen. Die smaken vangen en teruggeven aan degenen die ze willen proeven in deze hectische moderne tijden; Dit zijn ...
Geen klassiek restaurant, geen pizzeria en ook geen agriturismo... We houden ervan om 'La Coppa' een Ruraal Proefcentrum te noemen. La Coppa is liefde, passie, lijden... Gabriella, Giorgia en de kleine Cesare (de Keizer) zetten vandaag voort wat Gabriele en Giacomo waren begonnen en zo graag droomden. Alles wat op tafel wordt geserveerd is typisch en strikt Marchegiano, te beginnen met de extra ve...
Italië, Padova
Het maken van uitstekende glutenvrije pasta is een uitdaging en een inzet die geduld en toewijding vereist. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van glutenvrije producten, glutenvrije verse pasta en glutenvrije droge pasta. Onze pasta wordt in Italië geproduceerd en onze meelsoorten zijn 100% Italiaans.
Italië, Cesano Boscone
Zini produceert sinds 1956 verse pasta en diepvries sauzen met geavanceerde IQF-technologie. Het assortiment verse pasta omvat recepten voor gevulde pasta, eiernoedels, ovenpasta, polenta en gnocchi, het paradepaardje van het bedrijf, met een jaarlijkse productie van meer dan 6 miljoen kilo. Zini heeft ook een lijn van diepvries sauzen in schilfers, beschikbaar in de belangrijkste recepten van de Italiaanse traditie.
Italië, Badia Calavena (verona)
... elke regio van het Italiaanse schiereiland, ook biologisch, voor elke prijsklasse, selectie van lange en korte pasta, tomatensaus, gepelde tomaten, ook biologisch, peulvruchten, verse truffel of sauzen, chocolade en aanverwante producten, kerstpakketten met typische producten uit de Italiaanse gastronomie. Wij distribueren ook hoogwaardige cannabisolie met alleen CBD volgens de Italiaanse en...
Italië, San Miniato
Het bedrijf Buggiani Domenico & C. snc is actief in de groothandel van rundvlees, varkensvlees, schapenvlees en gevogelte, en levert aan kleine slagerijen, restaurants en de grote distributie.
Le Trifole Truffles is een Italiaans bedrijf gevestigd in de stad San Marzano Oliveto, nabij Alba, wereldwijd bekend als de Hoofdstad van de Truffels. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie en distributie van verse en geconserveerde truffels, zowel wit als zwart. Al vier generaties lang is onze familie toegewijd aan het zoeken en distribueren van verse truffels die spontaan groeien in het genereuze gebied van de Langhe (Piëmont-regio). Verkoop van Verse Truffels en Truffel Specialiteiten Alba Italië Piëmont - Italië Truffels Piëmont...
Zeno Fiori en Planten in de hele wereld opereert al drie generaties op de internationale markt voor verse bloemen en planten. Het bedrijf houdt zich bezig met de import en distributie van snijbloemen, bladgroen voor decoraties en de levering van artikelen en accessoires voor bloemisten. Als toonaangevend bedrijf in de verzending en verzending van bloemen en planten, via de online bloemen e...
Italië, Cagliari
...Wij zijn een bedrijf dat voornamelijk Sardijnse voedingsproducten naar het buitenland exporteert. We hebben een breed scala aan producten voor groothandels, delicatessenwinkels, restaurants en pizzeria's, enz. Onze producten zijn: droge pasta zoals gnocchetti, spaghetti en verse pasta zoals ravioli en culurgiones, seadas, saffraan, olijfolie en olijvenpasta, kazen en kaascrèmes, wijnen, bieren in verschillende maten, ook in vaten, zoetigheden, likeuren, bottarga, truffelcrèmes en truffelkazen, vleeswaren waaronder droge en verse worst.
... van een kaas voor echte fijnproevers. In onze kazen kunt u de Provola Silana proeven, met een zachte en delicate smaak, geproduceerd voor consumenten met een DELICAAT smaakpalet. - Ons bedrijf heeft besloten om een nieuw product op de voedselmarkt te introduceren: DE TURU. Dit product is ontstaan met als doel de echte smaak van pittige verse worst bekend te maken, verpakt in een synthetische darm met een diameter van ongeveer 15 cm, gestoomd. Het kan in plakken worden gesneden om broodjes en andere gerechten te vullen, voor een breed scala aan consumenten; het is werkelijk heerlijk!
Onze ambachtelijke patisserie produceert traditionele Siciliaanse klassiekers zoals cannoli met ricotta en cassata, zoetigheden met verse ricotta, crème, chocolade, pistachegebak, amandelgebak, en ook ambachtelijke panettoni en paasduiven. Een beperkte productie van typische Siciliaanse zoetigheden, binnen het bereik van een Siciliaanse familiepatisserie, die de zoetigheden in haar eigen atelier...
Italië, Ravenna
...Il Naif ristorante e pizzeria is altijd een van de beste in Ravenna en biedt zijn klanten een attente en zorgvuldige service. In ons restaurant kunt u vinden: Menu met een ruime variëteit aan zeevruchten. Verse vis elke dag, gemengde gefrituurde vis, gemengde gegrilde vis en rauwe vis, schaaldieren, porcini, truffel, handgemaakte pasta, gegrild vlees, salades en groenten van alle soorten. Pizza's uit de houtoven. Kamut-pizza's, we besteden bijzondere aandacht aan vetvrije keuken en de juiste balans tussen eiwitten en koolhydraten. Menu met een eenpersoonsgerecht voor sporters.
Italië, Ravenna
...Het bedrijf Fish & Frog houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met de import, export, verwerking en handel in KIKKEREN; vers, levend en bevroren. Wij importeren en exporteren levende, verse en bevroren Kikkers, verse en bevroren Alborellen, Baars en Baarsfilet, Slakken.
Italië, Ventimiglia
PASTA FRESCA MORENA is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar pasta produceert. Volgens de traditie van het ambachtelijke huis en dankzij de technologie van haar laboratorium, produceert het een oneindig aantal producten van verse pasta en bijbehorende smaakvolle en natuurlijke kruiden.
Italië, Castelnuovo Rangone
Vemac is een toonaangevend bedrijf in het ontwerp en de bouw van automatische lijnen voor de verwerking van verse, gekookte en gerijpte vleeswaren. Van machines voor het automatisch lossen van vlees tot vriesinstallaties, van automatische laadlijnen voor salami tot selectiesystemen voor hammen, Vemac kan voldoen aan elke behoefte op het gebied van handling, automatisering en robotica voor de vleesindustrie. Daarnaast biedt het bedrijf zijn klanten een snelle en complete technische ondersteuning.
Italië, Lido Di Camaiore-Camaiore
... bloemen zijn origineel en zeer professioneel, gemaakt met altijd verse bloemen die dagelijks van internationale en nationale markten aankomen. Ze worden gecreëerd volgens de wensen en aanwijzingen die de klant ons geeft op het moment van bestelling. We suggereren en adviseren de beste oplossing, de meest geschikte kleuren, de vorm en de afmetingen van het boeket, de bloemenbundel.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play